Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Nam też jest miło, że do Nas dołączyłaś. ;-) Jesteś z NH, w sumie to też i Moje okolice. ;-)

Masz u Mnie plusa! xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

http://www.youtube.com/watch?v=xYVi_6KZ ... esh+div-HM

heh zobacznie nawet policjant z nimi tańczył:D dokladnie to widac 1:04 <lol2>
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
MadziaLenka

to się ciesze, że wam również miło no i dzieki za plusa:] jakbym mogla jakos pomóc to dajcie znac:D jezeli chodzi o okolice Smoka Wawelskiego gdzie mamy tanczyc to pracowalam na bulwarACH przez cale wakacje do czwartku i co do niedzieli to jezeli bedzie ladna pogoda to ludzi jest sporo do okolo 16:00 - 16:30 :] wiec mysle ze warto to uwzglednic przy rganizacji kolejnosci miejsc w ktoryh bedzemy tanczyc:)
HE'S not coming back
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Panowie o naszego naglaśniania nie odpisali grrr jutro ich ponaglę telefonem !
Oglądam ten filmik z ostatniej próby i coraz bardzie jestem pod wrażeniem :) nawet ładne synchrony nam wyszły nenene Jeszcze musimy poćwiczyć DYNAMIKE bo tak coś mało życia w nas - ja nie wiem zdenerwowani czy co :mj:

acha i na nastepną probe ubieramy najgorsze chiuchy nenene

Ps. Madzialenka edytuj posty :) :*
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

moni pisze:Panowie o naszego naglaśniania nie odpisali grrr jutro ich ponaglę telefonem !
Nie daj się spławić, jak coś to powiedz, że znajomych z NH masz - oni już będą wiedzieli co ten zwrot oznacza. xD

Jaka wykwintna, dynamiki się jej zachciało, Kochana ja w życiu nie pracowałam chociaż w 10% tyle na WF-ie w szkole co na próbach - doceń, proszę. :smiech:

Ale na generalnej oraz fajnale dam czadu, raczej! xD

moni pisze:acha i na nastepną probe ubieramy najgorsze chiuchy Nenenene
Przewidujesz jakieś bonusy w postaci tarzania się po boisku? ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
moni

melduję że Panowie z zespołu Misjonarze Muzyki potwierdzili udostepnienie swojego sprzetu dla nas na czas FM na Rynku. Pytaja tylko co w sytuacji kiedy będzie lało...więc napisalam że nie bierzemy takiej ewentualnosci pod uwagę :mj:
Izumi88

zlot fanow w krak

Post autor: Izumi88 »

Już pisałam ale jak by co to ja tez przyjade do krakowa na zlot... :mj:
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Re: zlot fanow w krak

Izumi88 pisze:Już pisałam ale jak by co to ja tez przyjade do krakowa na zlot... :mj:
... że tak zapytam, jaki zlot? xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Dzwoneczek MJJ pisze:Matko z Córką...! Co to w ogóle znaczy?! xD Zapytam Taty. Radio spoko będzie na sobotę I hope. Nie wiem, co w ogóle ta nazwa oznacza Moje po prostu wabią się R14 i that's it. Lepiej powiedz, gdzie je kupiłaś,
- ja takie oznaczenie znalazlam na bateriach- po prostu malymi literkami bylo tak napisane,no nie chce mi sie robic zdjec tych baterii,ale kupilam je w zwyklym osiedlowym sklepie z bateriami,żarówkami itd:)zreszta w sob tak czy siak wezme swoje radio z bateriami gdyy cos wiec bedziesz widziec baterie:)

TAK WYGLADAJA TE BATERIE: http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... G%26um%3D1

MadziaLenka pisze:ale gdzy tylko pojawiłam sie pod Kijowem poczułam sie jak u swoich:D
- cieszę się:D tylko Cie nie kojarze:/jak wygladalas?:>

MadziaLenka pisze:ale na finał jak już wczesniej obiecywałam przyprowadze osoby do tańczenia i do patrzenia jak i nagrywania:P
- super,wielkie dzieki:)
MadziaLenka pisze:jezeli chodzi o okolice Smoka Wawelskiego gdzie mamy tanczyc to pracowalam na bulwarACH przez cale wakacje do czwartku i co do niedzieli to jezeli bedzie ladna pogoda to ludzi jest sporo do okolo 16:00 - 16:30 :] wiec mysle ze warto to uwzglednic przy organizacji kolejnosci miejsc w ktoryh bedzemy tanczyc:)
- ustalone jest na dzien dzisiejsy i juz na 99% sie to nie zmieni,ze tanczymy: pod gwiazda, potem rynek z 2 stron i na koncu galeria krk :)

moni pisze:Jeszcze musimy poćwiczyć DYNAMIKE bo tak coś mało życia w nas - ja nie wiem zdenerwowani czy co
- no wlasnie,tez to dostrzeglam,sama nie mialam jej zbyt wiele bo bylam chyba troche zasapana rozliczaniem kroków:p spoko-poprawimy sie,musimy!:)

moni pisze:melduję że Panowie z zespołu Misjonarze Muzyki potwierdzili udostepnienie swojego sprzetu dla nas na czas FM na Rynku. Pytaja tylko co w sytuacji kiedy będzie lało...więc napisalam że nie bierzemy takiej ewentualnosci pod uwagę
- napisz im ze jak cos wezme parasol ze soba to sie zabezpieczy sprzet przed lekkim deszczykiem,wiadomo ze gdyby lunelo gradem (CO SIE NIE STANIE,BEDZIE SWIECIC SLONCE) to odczekamy chwile i jak bedzie chwila (minuta trzydziesci) w ktorej nie bedzie lac to wtedy zatanczymy i juz:) POD ZADNĄ ewentualnoscia nie odwolujemy wystepu,nie przesuwamy go itd.!
Już pisałam ale jak by co to ja tez przyjade do krakowa na zlot...
no wlasnie-jaki zlot?:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

madzia06 pisze:
Już pisałam ale jak by co to ja tez przyjade do krakowa na zlot...
no wlasnie-jaki zlot?:)
Chodzi jej o Flash Bob oczywiście ;D Będzie tam z nami(ja i Pattolek), więc o kolejną osobę więcej :)
Ja nie byłam jeszcze na żadnej próbie bo jestem z katowic ale napewno pojawie sie na generalnej z perfekt wyćwiczonymi krokami ;D (bo potrafie całe Beat it - wersję z teledysku, więc będzie mi łatwiej nauczyć się tej waszej warsji, mam taką nadzieje) :)
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Madziu moja imienniczko;] a więc ja to ta, która przyszła z dwoma koleżankami, które niestety nie chciały tańczyć:D dla rozpoznania po dwóch powtórzeniach układu pozbyłam się obuwia i tańczyłam boso:P Blondynka ubrana na czarno z dużą ilością srebra:] i jak teraz:d jestem już rozpoznawalna:)??
Awatar użytkownika
moni

MadziaLenka pisze: Blondynka ubrana na czarno z dużą ilością srebra:] i jak teraz:d jestem już rozpoznawalna:)??
Ja Cię kojarze jak mowilas o tym że pracowalaś koło smoka :) I Twoje biedne ubabrane do kolan nogi też pamietam aż mi szkoda Ciebie było :( w ogóle glupio sie czułam i przepraszam was że musieliście tańczyć w tak cięzkich warunkach :-/ az dziw bierze że nie było narzekających za bardzo.....

mam nadzieje ze w sobote bedziemy mieć lepszy "parkiet"
Awatar użytkownika
MadziaLenka

moni pisze:Ja Cię kojarze jak mowilas o tym że pracowalaś koło smoka :) I Twoje biedne ubabrane do kolan nogi też pamietam aż mi szkoda Ciebie było :( w ogóle glupio sie czułam i przepraszam was że musieliście tańczyć w tak cięzkich warunkach az dziw bierze że nie było narzekających za bardzo.....

mam nadzieje ze w sobote bedziemy mieć lepszy "parkiet"
wszyscy fajnie wyglądali:d mówiąc szczerze to nie żałuje, że ściągnełam buty bo w sumie wiele to by z nich nie zostało:P
a nogi uratowała moja przewidywalość = 1,5l wody mineralnej w torebce + paczka chusteczek higienicznych

madzia06 pisze:Jeszcze musimy poćwiczyć DYNAMIKE bo tak coś mało życia w nas - ja nie wiem zdenerwowani czy co
ja proponuje więcej siły przy" wymachach nogami" i zdecydowanie dodać ręce i będzie git majonez:D no i można by jeszcze bardziej poruszać bioderkami:D:D damy rade:D
HE'S not coming back
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Idę dziś polować na baterie, więc wieczorem dam znać czy je zdobyłam. ;-)

Aaaa... Już myślałam, że jakiś zlot się szykuje, a ja nic nie wiem... xD

Ja chcę już próbę! Po niedzieli to ja nie wiem co zrobię, będę mieć depresję wywołaną tęsknotą za Wami... xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

moni pisze:Oglądam ten filmik z ostatniej próby i coraz bardzie jestem pod wrażeniem :) nawet ładne synchrony nam wyszły nenene Jeszcze musimy poćwiczyć DYNAMIKE bo tak coś mało życia w nas - ja nie wiem zdenerwowani czy co :mj:
Ja myślę, że 4. każdy da z siebie wszystko. W końcu tańczymy dla M.! Zobaczycie, wstąpi w nas taka energia, że żaden z przechodniów nie minie nas obojętnie.

A ja mam takie pytanie. Czy przewidujemy jakieś małe After Party już po wszystkim? :mj:
Na przykład koło gwiazdy, albo gdzie tam wolicie. Nie znam za bardzo Krakowa.
Można by puścić muzykę na bumboksu, ogólnie fajnie by było...

Pytanie numer dwa: Czy dobrze zrozumiałam? Tańczymy na Rynku 2 razy? Z tego by wyszło, że tańczymy w sumie 4 razy.

Ach i strasznie żałuje, że nie będzie mnie na próbie w sobotę, ale raczej nie dam rady...Więc, będę dopiero 4. : )
Będę wysyłała do was pozytywne wibracje co byście mieli mnóstwo energii na wymachy rękami i ruchy bioderkami ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ