Masz u Mnie plusa! xD
Nie daj się spławić, jak coś to powiedz, że znajomych z NH masz - oni już będą wiedzieli co ten zwrot oznacza. xDmoni pisze:Panowie o naszego naglaśniania nie odpisali grrr jutro ich ponaglę telefonem !
Przewidujesz jakieś bonusy w postaci tarzania się po boisku?moni pisze:acha i na nastepną probe ubieramy najgorsze chiuchy Nenenene
... że tak zapytam, jaki zlot? xDIzumi88 pisze:Już pisałam ale jak by co to ja tez przyjade do krakowa na zlot...
- ja takie oznaczenie znalazlam na bateriach- po prostu malymi literkami bylo tak napisane,no nie chce mi sie robic zdjec tych baterii,ale kupilam je w zwyklym osiedlowym sklepie z bateriami,żarówkami itd:)zreszta w sob tak czy siak wezme swoje radio z bateriami gdyy cos wiec bedziesz widziec baterie:)Dzwoneczek MJJ pisze:Matko z Córką...! Co to w ogóle znaczy?! xD Zapytam Taty. Radio spoko będzie na sobotę I hope. Nie wiem, co w ogóle ta nazwa oznacza Moje po prostu wabią się R14 i that's it. Lepiej powiedz, gdzie je kupiłaś,
- cieszę się:D tylko Cie nie kojarze:/jak wygladalas?:>MadziaLenka pisze:ale gdzy tylko pojawiłam sie pod Kijowem poczułam sie jak u swoich:D
- super,wielkie dzieki:)MadziaLenka pisze:ale na finał jak już wczesniej obiecywałam przyprowadze osoby do tańczenia i do patrzenia jak i nagrywania:P
- ustalone jest na dzien dzisiejsy i juz na 99% sie to nie zmieni,ze tanczymy: pod gwiazda, potem rynek z 2 stron i na koncu galeria krk :)MadziaLenka pisze:jezeli chodzi o okolice Smoka Wawelskiego gdzie mamy tanczyc to pracowalam na bulwarACH przez cale wakacje do czwartku i co do niedzieli to jezeli bedzie ladna pogoda to ludzi jest sporo do okolo 16:00 - 16:30 :] wiec mysle ze warto to uwzglednic przy organizacji kolejnosci miejsc w ktoryh bedzemy tanczyc:)
- no wlasnie,tez to dostrzeglam,sama nie mialam jej zbyt wiele bo bylam chyba troche zasapana rozliczaniem kroków:p spoko-poprawimy sie,musimy!:)moni pisze:Jeszcze musimy poćwiczyć DYNAMIKE bo tak coś mało życia w nas - ja nie wiem zdenerwowani czy co
- napisz im ze jak cos wezme parasol ze soba to sie zabezpieczy sprzet przed lekkim deszczykiem,wiadomo ze gdyby lunelo gradem (CO SIE NIE STANIE,BEDZIE SWIECIC SLONCE) to odczekamy chwile i jak bedzie chwila (minuta trzydziesci) w ktorej nie bedzie lac to wtedy zatanczymy i juz:) POD ZADNĄ ewentualnoscia nie odwolujemy wystepu,nie przesuwamy go itd.!moni pisze:melduję że Panowie z zespołu Misjonarze Muzyki potwierdzili udostepnienie swojego sprzetu dla nas na czas FM na Rynku. Pytaja tylko co w sytuacji kiedy będzie lało...więc napisalam że nie bierzemy takiej ewentualnosci pod uwagę
no wlasnie-jaki zlot?:)Już pisałam ale jak by co to ja tez przyjade do krakowa na zlot...
Chodzi jej o Flash Bob oczywiście ;D Będzie tam z nami(ja i Pattolek), więc o kolejną osobę więcej :)madzia06 pisze:no wlasnie-jaki zlot?:)Już pisałam ale jak by co to ja tez przyjade do krakowa na zlot...
Ja Cię kojarze jak mowilas o tym że pracowalaś koło smoka :) I Twoje biedne ubabrane do kolan nogi też pamietam aż mi szkoda Ciebie było :( w ogóle glupio sie czułam i przepraszam was że musieliście tańczyć w tak cięzkich warunkachMadziaLenka pisze: Blondynka ubrana na czarno z dużą ilością srebra:] i jak teraz:d jestem już rozpoznawalna:)??
wszyscy fajnie wyglądali:d mówiąc szczerze to nie żałuje, że ściągnełam buty bo w sumie wiele to by z nich nie zostało:Pmoni pisze:Ja Cię kojarze jak mowilas o tym że pracowalaś koło smoka :) I Twoje biedne ubabrane do kolan nogi też pamietam aż mi szkoda Ciebie było :( w ogóle glupio sie czułam i przepraszam was że musieliście tańczyć w tak cięzkich warunkach az dziw bierze że nie było narzekających za bardzo.....
mam nadzieje ze w sobote bedziemy mieć lepszy "parkiet"
ja proponuje więcej siły przy" wymachach nogami" i zdecydowanie dodać ręce i będzie git majonez:D no i można by jeszcze bardziej poruszać bioderkami:D:D damy rade:Dmadzia06 pisze:Jeszcze musimy poćwiczyć DYNAMIKE bo tak coś mało życia w nas - ja nie wiem zdenerwowani czy co
Ja myślę, że 4. każdy da z siebie wszystko. W końcu tańczymy dla M.! Zobaczycie, wstąpi w nas taka energia, że żaden z przechodniów nie minie nas obojętnie.moni pisze:Oglądam ten filmik z ostatniej próby i coraz bardzie jestem pod wrażeniem :) nawet ładne synchrony nam wyszłyJeszcze musimy poćwiczyć DYNAMIKE bo tak coś mało życia w nas - ja nie wiem zdenerwowani czy co
![]()