A ja jeszcze nie wiem kiedy zaliczę This Is It-na pewno będzie to kinepolis.Ale nie zbaczajmy z tematu tak?Kto się na 100% wpisuje na sobotnie spotkanko?martynafan ja przewiduje dłuższą zabawę to sobota w końcu co nie?
Jeanny100 pisze:A ja jeszcze nie wiem kiedy zaliczę This Is It-na pewno będzie to kinepolis.Ale nie zbaczajmy z tematu tak?Kto się na 100% wpisuje na sobotnie spotkanko?martynafan ja przewiduje dłuższą zabawę to sobota w końcu co nie?
No jak - a nie idziemy razem tego 28ego? :P
Mnie niestety w ten weekend nie będzie, nie ma mnie w Poznaniu :(
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
Jeanny100 pisze:A ja jeszcze nie wiem kiedy zaliczę This Is It-na pewno będzie to kinepolis.Ale nie zbaczajmy z tematu tak?Kto się na 100% wpisuje na sobotnie spotkanko?martynafan ja przewiduje dłuższą zabawę to sobota w końcu co nie?
No jak - a nie idziemy razem tego 28ego? :P
Mnie niestety w ten weekend nie będzie, nie ma mnie w Poznaniu :(
hawana40-Koffana idziemy razem tego 28 października do multikina tak jak się umawiałyśmy.Trinity po prostu jak i większość z nas wybiera się po raz kolejny na seans.