My name is Mrkariinka ;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Mrkariinka

My name is Mrkariinka ;)

Post autor: Mrkariinka »

Witam, mam na imie Karolina. Moja przygoda z Michaelem zaczeła się dość dawno, od piosenki Bad, gdyż to pierwszy raz go usłyszałam, zaraz szybko wpisałam w google, jego nazwisko przesłuchałam całą playliste, ściągnełam koncerty, kupiłam co z nim możliwe. Na stronie MJPT kiedyś przesiadywałam sporo czasu, ale nie byłam zarejestrowana, teraz mnie coś ruszyło, by sie podzielić swoimi odczuciami, i przemyśleniami z fanami. Chciałabym również poznać fanów, i się z nimi integrować, oraz nawiązać dobry kontakt.

Cieszę się, że moge was poznać i... do następnego posta :)
Ostatnio zmieniony czw, 17 cze 2010, 18:17 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 4 razy.
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Witaj

Błagam, nie używaj słowa "Jacko" ....
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Phoenix »

Witaj :) Niech ci się dobrze pisze :)
Mrkariinka pisze:Ale też przede wszystkim Zaapelować Do ANTYfanów, Wścibskich portali które mówią jak To Michael wyglądał. Itp. BŁAGAM ZOSTAWCIE JUŻ CZŁOWIEKA W SPOKOJU ! CZLOWIEK PO ŚMIERCI NIE MA JUZ NAWET ODPOCZYNKU. ! .. Może byście trochę o nim poczytali ? A nie z góry mówicie jaki to on jest . !
Tutaj taki apel chyba potrzebny nie jest :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mrkariinka

;)))

Post autor: Mrkariinka »

Phoenix Tutaj taki apel chyba potrzebny nie jest :)

Może i nie potrzebny. Lecz jestem tego pewna, że są wszędzie i są zdolni do zniszczenia wizerunku Michaela.
Ostatnio zmieniony pt, 14 maja 2010, 20:20 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Mrkariinka pisze:I uważać na tych anty Fanów. ;d
Czają się wszędzie. ;d
To wychodzi z czasem :)
Obrazek
Cleo :)

Post autor: Cleo :) »

Witaj :)
"Nie ma dla mnie nic ważniejszego niż dawanie ludziom szczęścia i odwracanie ich uwagi od codziennych trosk i problemów" Michael Jackson

I miss You so much ;(
Awatar użytkownika
katnisza

Post autor: katnisza »

Witamy serdecznie :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Billie_Jean_

Post autor: Billie_Jean_ »

witajj ;-)

:mj:
Awatar użytkownika
Gala_1

Re: Witam Serdecznie Wszystkich Fanów i Fanki Michaela Jacks

Post autor: Gala_1 »

Mrkariinka pisze:Witam. :) Mam na imię Karolina, i miło mi was poznać ;)
Od dawna Ceniłam Michaela. Swoją Zaskakującą śmiercią sprawił, że miliony ludzi rozpaczali oraz do tej pory rozpaczają.. ;( Mnie też do tej pory jest bardzo smutno. :( Swoim głosem, tańcem oczarował bardzo ogromną liczbę ludzi. Był naśladowcą ,geniuszem, wspaniałym artystą i dobrym człowiekiem. ;( Wszelkie oskarżenia były nie prawdą ! I my fani o tym najlepiej wiemy. Tylko.. są tacy ludzie którzy odwrócili się od MJ.
To nie są fani, i nigdy nimi nie byli. ! Przypomnijmy sobie Historię...
MJ z dzieckiem, w dodatku swoim.. na balkonie. Czy myślicie, że on by puścił to dziecko !? Bardzo kochał swoje dzieci i nie dopuścił by do tego.
Molestowanie dzieci. Na co było by mu to potrzebne. ? SAM BYŁ DZIECKIEM ! Jak "Dziecko" Może molestować inne dziecko? Co prawda to tylko przykład bo można wymieniać setki innych przykładów dlaczego Michael był niewinny. To, że chciał nawet musiał wybielić skórę bo był chory na Bielactwo nie znaczy, że trzeba było go wytykać palcami. ! . Ludzie nie myślą jaka ta choroba jest straszna !
Dla nas białych może nie. Ale on był czarny. ! Białe plamy mogły zaatakować twarz ! Zresztą dla Jacko kolor skóry nie był ważny..I my też tacy bądźmy nie patrzmy na wygląd!

Kończąc tego posta. Chcialabym uczcić Pamięć Michaela Jacksona.!
Kochanego przez miliony !
Ale też przede wszystkim Zaapelować Do ANTYfanów, Wścibskich portali które mówią jak To Michael wyglądał. Itp. BŁAGAM ZOSTAWCIE JUŻ CZŁOWIEKA W SPOKOJU ! CZLOWIEK PO ŚMIERCI NIE MA JUZ NAWET ODPOCZYNKU. ! .. Może byście trochę o nim poczytali ? A nie z góry mówicie jaki to on jest . !
Albo po prostu Zamilczcie i się nie odzywajcie !

Dziękuje. :) Pozdrawiam wszystkich Fanów MJ :* :)

SWIĘTE SŁOWA POTWIERDZAM W 100 % .!
a tak wg. Witaj, Miłego postowania .!
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

hej
ODPOWIEDZ