Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Zamiast obijać się przeszłam do czynów i...

1. Mam to radyjo już w domostwie. :mj:

2. Jest na pilot, zatem osoba włączająca jest niepotzebna. nenene

3. Nie mam baterii, zatem muszę obczaić skąd, jakie no i z czasem w tym tyg. cieńko, ale postaram się to załatwić. ;-)

4. Kolega nie zatańczy, gdyż kolega jest już wiekowy i jak mniema nie mieści się w naszym przedziale. xD

5. Mam pewnien pomysł na uwiarygodnienie tego, iż FM będzie pzypadkiem, ale to tak na pokaz zatem narazie nie zdradzam - pokażę efekt końcowy o ile mi wyjdzie. ;-)

6. Wczoraj pzyglądając się swojemu czarnemu (brązowemu) od kurzu ubraniu wpadłam na kolejną ajdiję, ale to też w czasie wyjdzie, bo muszę to przedyskutować z szerszy gronem, gdyż ja aż tak kompetentna to nie jestem. glupija / :-)

7. Ble, ble, ble lubie tę liczbę, to punkt musiałam sobie walnąć, a co! xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
coccolino

Post autor: coccolino »

nie miałam wcześniej okazji to piszę teraz. ;-)
kurde... wczoraj byłam pierwszy raz na próbie i już nie mogę doczekać się następnej! :D nie sądziłam, że nas aż tyle będzie a tu...;O
będzie co dzieciom opowiadać! xD
co ja mówie... wnukom nawet!:P
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

nie miałam wcześniej okazji to piszę teraz.
kurde... wczoraj byłam pierwszy raz na próbie i już nie mogę doczekać się następnej! :D nie sądziłam, że nas aż tyle będzie a tu...;O
będzie co dzieciom opowiadać! xD
co ja mówie... wnukom nawet!:P
Ja też mam jak najbardziej pozytywne wspomnienia z próby. Było bardzo milo. Też byłam pierwszy raz i nie dość, że nauczyłam się obrotów to jeszcze świetna zabawa przy tym była...Tylko chciałabym zobaczyć filmik z tej próby...Widziałam, że ktoś kręcił. Byłabym bardzo wdzięczna za zamieszczenie linka. Zobaczę jak kaleczę i postaram się poprawić.:knuje:
coccolino Też myślę, że będzie co opowiadać potomnym. O! I jako stara babcia będę pokazywać wnuczka jak tańczyć 'Beat it'...niech się nowe pokolenia uczą. :mj:
Obrazek
coccolino

Post autor: coccolino »

no ja nie załapałam wszystkiego i była potrzebna interwencja;p po obrotach nie wyrabiałam, ale jakaś miła osóbka mi pomogła :D
redka

Post autor: redka »

Ja też byłam wczoraj pierwszy raz i naprawdę baaardzo mi się podobało! ;-)
Dołączam się do prośby o przesłanie filmiku, żebym wiedziała, co skorygować.

Dzieki i do soboty. Już się nie mogę doczekać! :happy:
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Dziś już wiem... Tra la la... xD

Baterie jakich szukam to R 14 i sztuk ma być 6. ;-) Może ktoś ma na zbyciu? xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

wow kurde super Dzwoneczek,ze masz to radyjko:D:)

ja dzis sprawdze i ci napisze albo dzis w nocy albo jutro nawet przed praca jakie ja mam baterie do tego malego radia,tam tez wchodzi 6 "grubszych paluszkow",ale nie jakis wymyslnych-moze to te same?;p

o kase na baterie sie nie martw- ostatnio uzbeiralam 15zł (wiec na mniej wiecej 3 juz jest:p ) a jeszcze dozbieramy:) ja te paluszki co mam to sztuka byla po 5zł:) wiec zaplacilam wtedy 30zł..

ci co byli pierwszy raz i sa zadowoleni- ciesze sie,ze Wy sie cieszycie (i jak tez przy okazji:) :mj:

aanyaa- no tak,ale nie wiadomo nigdy do konca czy ta tv i prasa przyjedzie:p wiec wiesz,ale spoko-fajnie,ze od Ciebie beda ludzie,pewnie troche przyjdzie do "potowarzyszenia" :)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Dzwoneczek co Ty tam kombinujesz w tej swojej głowce ?

Madzia gdzie filmiki z próby ? :surrender:

przypomniało mi się że miałam coś ważnego napisać ale właśnie skończyłam wysyłać 160 maili (do każdego osobno!) i padam na nos więc zrobię to jutro....

wasza wymęczona, ale jeszcze nie konająca Moni :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

moni- jutro po pracy jak wroce pozno wieczorem ,wysle Ci na maila te poskracane mp3 na FM:) - przypomnij mi maila na pw:p

dzwoneczek MJJ- jutro rano napisze Ci jakie mam baterie w moim radiu,bo juz dzis nie mam siły:(

EDIT : sluchaj,moje baterie to C-LR14 size K-1,5V :) takie grubsze paluszki (dł. okolo 3cm, srednica ok. hmm 1,5cm jakos tak) - sprawdz czy masz te same... dlalabys rade przyniesc to radio na sobotnia probe-zebysmy sprawdzily czy wszystko pasuje i gra? daj znac:)

UWAGA- tutaj link fo filmiku z próby z 27go września:) -> http://www.youtube.com/watch?v=jzvFLFbG ... re=channel

Ale niestety w kadrze aparatu nie zmiescily sie osoby,które tanczyly z boku- a szkoda,bo nie widac dokł, ze tanczylo AŻ tyle osób:( ale to nie moja wina,nastepnym razem poprosze zeby osoba nagrywajaca odsunela sie do tyłu na maxa,tak zeby objela wszystkich w kadrze. a na finale pasowałoby zrobic z góry ujecie- z murku pod Smokiem,a na rynku z pomnika:] chyba tylko pod galeria nie bedzie mozliwosci kamerowania z góry:/

ok,spadam bede tu jutro po pracy czyli okolo 23:00 :] napiszcie jak wam sie podoba filmik:p :mj:
Ostatnio zmieniony wt, 29 wrz 2009, 8:53 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

Ja też miałam być na próbie w niedzielę ale niestety zamiast do Krakowa musiałam jechać do Katowic ... Tak więc wychodzi na to, że pojawię się dopiero 4-go. Ale ćwiczę codziennie (razem z bratem :p) przy waszym filmiku z ostatniej próby ;-)

Co do nowego filmiku, to teraz rozumiem dlaczego pisaliście o tym kurzu nenene Ale dawał on taki efekt, jak dym na scenie ;-) Filmik super :) Uważam, że co kolejna próba to wychodzi Wam coraz lepiej ;-) Szkoda że nie mogłam być tam razem z Wami...
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

madzia06 pisze:UWAGA- tutaj link fo filmiku z próby z 27go września:)
BRAVO,Jesteście świetni, :dance: 4.10 postaram się być w Krakowie :jachce:
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
Wyplosz

Post autor: Wyplosz »

Przedni film XD szkoda ze sie pomylilem XD

Dzwonek bylem na piwie u siebie na osiedlu xP
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

http://utop-sledzika.pl/wyplosz69
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Madzia muzyczke już mam - Mary Jane mi przysłała :) bo chłopaki chcieli w formacie MP3. Wczoraj wypciłam do nich długiego maila ze szczegołami - jak nie odpiszą do wieczora to do nich jutro z rana zadzwonię :nerwy:

Ale filmik czad hahaha ja cię kręcę ten dym wymiata glupija Jesteśmy BOSCY ! ale..........troche za mało życia w nas ! bez emocji to trochę takie sztywne...musimy bardziej sie przyłożyć i tańczyć całym ciałem, zdolni jestesmy to na pewno sobie damy radę ! poćwiczymy to na najbliższych próbach ! Reasumując i tak robi to wrażenie niesamotiwe - nawet ludzie w Parku gdzie ćwiczylismy stali i nas nagrywali na aparaty i telefony nenene wiec chyba sie podobało nenene My oczywiscie niezrażeni tańczyliśmy dalej :happy:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

O ja, o ja! xD

Nie ma Dzwonka parę godzin na forum, a tu już dym jak na Naszej ostatniej próbie. ;-)
madzia06 pisze:wow kurde super Dzwoneczek,ze masz to radyjko:D:)

ja dzis sprawdze i ci napisze albo dzis w nocy albo jutro nawet przed praca jakie ja mam baterie do tego malego radia,tam tez wchodzi 6 "grubszych paluszkow",ale nie jakis wymyslnych-moze to te same?;p

o kase na baterie sie nie martw- ostatnio uzbeiralam 15zł (wiec na mniej wiecej 3 juz jest:p ) a jeszcze dozbieramy:) ja te paluszki co mam to sztuka byla po 5zł:) wiec zaplacilam wtedy 30zł..
Okay, okay. Raz odmówię sobie wieczorku w Harrisie i będzie na baterie. xD

moni pisze:Dzwoneczek co Ty tam kombinujesz w tej swojej głowce ?
Mwahahahah! xD (Szatański śmiech itp. itd.) Zobaczymy czy wypali. ;-)
dzwoneczek MJJ- jutro rano napisze Ci jakie mam baterie w moim radiu,bo juz dzis nie mam siły:(

EDIT : sluchaj,moje baterie to C-LR14 size K-1,5V :) takie grubsze paluszki (dł. okolo 3cm, srednica ok. hmm 1,5cm jakos tak) - sprawdz czy masz te same... dlalabys rade przyniesc to radio na sobotnia probe-zebysmy sprawdzily czy wszystko pasuje i gra? daj znac:)
Matko z Córką...! Co to w ogóle znaczy?! xD Zapytam Taty. Radio spoko będzie na sobotę I hope. Nie wiem, co w ogóle ta nazwa oznacza Moje po prostu wabią się R14 i that's it. ;-) Lepiej powiedz, gdzie je kupiłaś, gdyż nie wiem czy natrafię na nie na hali w tzw. Kerfurze, czy też muszę się gdzieś wybrać na wyprawę. ;-)
Wyplosz pisze: Dzwonek bylem na piwie u siebie na osiedlu xP
No bezczelny, no! xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

hejka:]wczesniej nie pisałam, gdyz miałam wiele załatwień prywatnych i na uczelni, ale w końcu moge się podzielić moimi wrażeniami z ostatniej próby:] początkowo sie stresowałam, jak to zawsze przed czyms nowym, ale gdzy tylko pojawiłam sie pod Kijowem poczułam sie jak u swoich:D ze mna były dwie kolezanki ktore nas tylko dopingowały, ale na finał jak już wczesniej obiecywałam przyprowadze osoby do tańczenia i do patrzenia jak i nagrywania:P
wrażenia z próby super pozytywne:d udało mi sie załapac układ i tak sie zajawiłam, że dzis caly dzien w domu nic innego nie robiłam tylko słuchałam Beat it i tańczyłam:d dzieki wszystkim za miła atmosfere i pomocną dłoń:d oby do soboty - no chyba ze ktos ma ochote spotkac sie wczesniej i pocwiczyc to zapraszam w moje okolice:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
ODPOWIEDZ