Spotkania fanów w Łodzi
- niespodzianka
Maharet pisze:
Tak, taaak, ale gdzieś tak koło 17.00-18.00, co???
To ja proponuję, sobota wieczorem, z tego co widzę, to 9 leci tylko w Cinema City w Manu, ale na sobotę jeszcze repertuaru nie mają :(
Maharet pisze:(tyle, że teraz to ja bym wolała iść na nowy film Almodovara)
No to następnym razem

A czy Basia posiada płyty pana MJ? Bo jak nie to nie idęMaharet pisze:To, co ? Wykurzamy sąsiadów Basi??

Wchodzę na stronkę Cinema City, a tam proszę - reklama TII! Wszędzie ten Majkel, boję się otworzyć lodówkę.
- Maharet
A może jakiś wspólny seans domowy filmowo - koncertowo - teledyskowy
(oczywiście Michaelowy) - jeszcze nigdy nie zachwycałam się MJem grupowo
Widzę, że skład jak do Warszawy. Ekstra

- no w sumie, to ja też identycznie wręczioreta pisze:No to następnym razem Buhahahaha i ja bym jeszcze chciała zobaczyć Galerianki, a później Weronika postanawia umrzeć Paula Coelho Głupi głupi... No a później, to taki koncert, no wiecie...

Widzę, że skład jak do Warszawy. Ekstra

No właśnie z tym może być gorzej:( Mam tylko jakieś techno i hip-hop, ale jak poszukam, to odkopię stare taśmy z disco polo;)ioreta pisze:A czy Basia posiada płyty pana MJ? Bo jak nie to nie idę(no, chyba że przyniosę swoje)
Kolorowe sny kiedy jaaaa, dotykam Ciebieee:D

Powiedz mi tylko jak podłączyć komputer pod telewizor kosztem mniejszym, niż 300 zł, które wykalkulował mój tata:PMaharet pisze:A może jakiś wspólny seans domowy filmowo - koncertowo - teledyskowy(oczywiście Michaelowy) - jeszcze nigdy nie zachwycałam się MJem grupowo
![]()
To co? Pisze się ktoś na no-Michael party?:D
- Dangerous_Dominika
co do kina to nie bardzo bo do kina juz z kims ide a dla mnie za duza ilosc kina nie działa dobrze ;/ co prawda ide na Galerianki ale zle zdrowotnie znosze kino..
więc jak będziesz wiedziała co, jak i kiedy to pisz ;D
To z chęcią tlyko czy sobota czy piątek???po-cichu pisze:To co? Pisze się ktoś na no-Michael party?:D
ja moge przyniesc jakis koncert czy płyty ;DMaharet pisze:A możemy znieść jakieś DVDiiiiii??
po co podłączać???? Nie można z DVD??
więc jak będziesz wiedziała co, jak i kiedy to pisz ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Można, można... jak ma się DVD gdziekolwiek indziej, niż w komputerze:PMaharet pisze:A możemy znieść jakieś DVDiiiiii??
No dobra, niech już będzie. Przeżyję to jakoś. Pożyczymy płyty od sąsiadów :DMaharet pisze:No-Michael - No-party Nenenene (czyt. noł łeeej)
Ale miejsce na polską biesiadę i konkursy z nagrodami też się znajdzie?:)
O! No patrzcie państwo! :)Dangerous_Dominika pisze:To z chęcią tlyko czy sobota czy piątek????po-cichu pisze:To co? Pisze się ktoś na no-Michael party?:D
Jak dla mnie sobota, bo w piątek wszyscy będą wykończeni po całym tygodniu:P
- Dangerous_Dominika
po-cichu pisze:Dangerous_Dominika napisał:
po-cichu napisał:
To co? Pisze się ktoś na no-Michael party?:D
To z chęcią tlyko czy sobota czy piątek????
O! No patrzcie państwo! :)
Jak dla mnie sobota, bo w piątek wszyscy będą wykończeni po całym tygodniu:
jakos przezyje tą sobote ;D
wiec jakby co to moze przyniesc jakies plyty czy koncert jak bedzie na czym odtworzyc..
a kiedy wy maci to kino???
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- Maharet
Dominika - Ty masz koncert z Bad tour na DVD czy mi się przyśniło?
(o ile wcześniej nie zamrę na polską biesiadę, która działa na mnie dość...no dość nie bardzo)

Tak, ale ja sędziujępo-cichu pisze:Ale miejsce na polską biesiadę i konkursy z nagrodami też się znajdzie?:)

??? Ironia czy nie? Oto jest pytaniepo-cichu pisze:Można, można... jak ma się DVD gdziekolwiek indziej, w komputerze:P
Ja mieszkam w Trójkącie Bermudzkim:D Dokładniej na Dołach. Sam tutaj na pewno nikt nie trafi, więc będzie trzeba umówić się w jakimś bardziej cywilizowanym punkcie:) Np pod kinem, w którym wcześniej zobaczymy 9?:>
Z powrotem... hm... no jest powrót, ale dopiero rano:) Tu psy tyłkami szczekają, do najbliższego nocnego jadącego w stronę miasta jest jakieś 15 minut drogi metodą pięta-palce. Za to dojazd z miasta rewelacyjny, prawie pod samym domem mi się N4 zatrzymuje;)
Lena, z bólem serca - to nie była ironia:P Ile kosztuje najtańszy odtwarzacz DVD?:D A w konkursach sędziować będziemy na zmianę, trochę empatii, kobieto ;D
Z powrotem... hm... no jest powrót, ale dopiero rano:) Tu psy tyłkami szczekają, do najbliższego nocnego jadącego w stronę miasta jest jakieś 15 minut drogi metodą pięta-palce. Za to dojazd z miasta rewelacyjny, prawie pod samym domem mi się N4 zatrzymuje;)
Lena, z bólem serca - to nie była ironia:P Ile kosztuje najtańszy odtwarzacz DVD?:D A w konkursach sędziować będziemy na zmianę, trochę empatii, kobieto ;D
- Dangerous_Dominika
Maharet pisze:Dominika - Ty masz koncert z Bad tour na DVD czy mi się przyśniło?
mam... i ewentualnie oge przywiesz swoje stare DVD (rodzice raczej pozwola) co prawda one nei odtwarza Divixów..ale koncert sie obejrzy ;D
po-cichu pisze:Ja mieszkam w Trójkącie Bermudzkim:D Dokładniej na Dołach. Sam tutaj na pewno nikt nie trafi, więc będzie trzeba umówić się w jakimś bardziej cywilizowanym punkcie:) Np pod kinem, w którym wcześniej zobaczymy 9?:>
mnie najwyzej gdzies po drodze byscie zgarneły ;d
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY