Witam wszystkich fanów Michaela ;-)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
DirtyRed

Witam wszystkich fanów Michaela ;-)

Post autor: DirtyRed »

Pierwszy raz spotkałam się z twórczością Michaela w wieku 4 lat kiedy przyjechał do Polski. Usłyszałam wtedy Earth Song, i oszalałam na punkcie tej piosenki. Im byłam starsza tym bardziej doceniałam walory jego sztuki. Jednak w pełni oszalałam na jego punkcie w grudniu 2008 roku gdy obejrzałam wszystkie jego teledyski. Nie mogłam uwierzyć jakim jest świetnym wokalistą, kompozytorem, a przede wszystkim tancerzem, gdyż ten rodzaj sztuki jest mi najbliższy. Jestem mu wdzięczna, za to ze stworzył muzykę, która sprawia ze tańcząc czuje się szczęśliwa.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

witamy ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Hej :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Gala_1 »

Witaj, Miłego postowania .!
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.
ODPOWIEDZ