też bym się chętnie wybrała na gospel, może pojechalibyśmy wszyscy razem?
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
pLaYmAn ja juz zaarezerwowałam bilety do kinepolis i nie ma zednego problemu :)
Martynko widzę że Ci sie bardzo podobało że aż loffciasz MJPT :PP
Aniu jeszcze troszku i bedziesz tak samo pozytywnie zakręcona jak my i krecic się z nami bedziesz xP byle zeby nma spotkania regularnie chodzić xP
mam pytanie: czy ktoś z was wybiera się 30.10 do multikina 51 na godzinę 20 do sali numer 5? widzę, że jest sporo miejsc zajętych w rzędzie N bodajże, więc sądzę, że to wasz udział sama też się wybieram właśnie na ten seans
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
do jutra, czyli 29 września do godziny 15.00, max 16.00 proszę potwierdzić chęć wyjazdu do Wrocka na Harlem Gospel. Zbyt dużo miejsc nie zostało... Basia będzie zbierać sianko i ewentualnie zamawiać grupowo.
Ok.To może ja już ustalę termin kolejnego spotkania:SOBOTA 3 PAŹDZIERNIK godzina 19.00 EMPIK przy ulicy RATAJCZAKA
czyli tam gdzie ostatnio.Osoby które chcą się wybrać do Wrocławia na gospel-140 zł dla Basi która zrobi zbiorowe zamówienie
Będziecie też mogli odebrać kupine przez nas bilety na This Is It.
Do zobaczenia