Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

ja dorzucam linki do kapeluszy bo ten co podała Roxi to typowy Al Capone hmmm ja bym wolała czarny z czarną opaską a nie z białą
http://www.allegro.pl/item752044204_kap ... miary.html
http://www.allegro.pl/item745110009_hit ... od_ss.html
a tutaj mamy dokładnie taki jak nosił MJ czarna fedora i biały ze Smooth Criminal
http://www.allegro.pl/item747864052_kap ... preza.html

EDIT:

baaaaaarrrrrdddddzzzzooooo dziękuję :dance: :dance: :dance:

jesteście po prostu MJ na maxa
dałyśmy czadu a Mike był z nami
Edyta Ty również byłaś z nami :dance:
brak mi słów żeby to wszystko ogarnąć

ale za to w sobotę będziemy wymiatać japrosic
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Dobra, no to mamy bilety :happy: 28.10 na godzinę 20. Co prawda nie jest to pierwsza emisja- bo pierwsza jest o 10- ale niestety nie wszyscy mogą. Kto chce iść na 10 niech da znać, bo ja , Kama i Aga planujemy też iść ;-) Bilety kosztowały po 13 zł, więc jeszcze po 2 zł oddam Wam przy okazji ;-)
Oto nasze miejsca- rzędy H, I i J http://217.153.158.170/MultikinoWeb/(rd ... Order.aspx ;-)

Teraz smutna wiadomość :beksa: Niestety nie wygrałam w totka tych 25 milionów, więc lipa z pięknych londyńskich planów ;-) Ale nadal będę próbować ;-)

Jeszcze jedna informacja- Kama z Agą znalazły na manhatanie czarne kapelusze, ale sklep był zamknięty, więc spotykamy się jutro o 16 przy tym wejściu od pętli autobusowej i najwyżej od razu je kupimy.

Dziękuję wszystkim za cudowną imprezkę :dance: No to Beat It już mamy, jeszcze tylko Thriller i damy czadu :mj:

Coś nie mogę się dodzwonić do trenerki, więc sali na razie nie ma, ale będę jeszcze próbowała później.
Pozdrawiam i do jutra ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
alison

Post autor: alison »

Super :mj:
Już nie mogę się doczekać ! :happy:

ROXIMJ na szczeście nikt wczoraj nie wygrał, do zgarnięcia 42 mln :knuje:
Tell me, just what will I do... cause I just can't stop loving you
Awatar użytkownika
Kama

w razie co możemy ćwiczyć na placu przed urzędem celnym :) (przy moście długim) tam jest równo prosto plac jest oświetlony i do tego nikogo tam nie ma :dance: :dance: :dance:

kupiłam wstążkę na opaski i kupiłam mulinę :happy:

EDIT:

słuchajcie idziemy wszystkie razem na naszą premierę This Is It o 20,00 wcześniej NIE

"pamiętajcie jesteśmy rodziną"

więc bez wyjątków idziemy razem na 20,00
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Kochane młodziutkie MJowiczki,
Wojtek napisał mi, że bez problemu wejdziecie do lokalu także nie martwcie się ;-) A oto listy piosenek jakie ustalił z DJem

oto plejlista, jaka trafila do didzeja (poszerzylismy ja o brakujace tytuly, jakie dostalismy od Was smsem):

To są moje propozycje majkelowe. W kwestii tzw. spadkobierców liczę na krzystofa. (wykrzykniki są przy pozycjach, na których zależny mi szczególnie). Sama ta lista to prawie 2h muzyki.
Ain't No Sunshine
Don't Stop 'Til You Get Enough
Rock With You
Wanna Be Startin' Somethin'
The Girl Is Mine
Thriller !
Beat It !
Billie Jean !
P.Y.T. (Pretty Young Thing) !
Human Nature !
Bad
The Way You Make Me Feel
Liberian Girl !
Speed Demon !
Another Part Of Me
Man In The Mirror !
Dirty Diana !
Smooth Criminal !
In The Closet
Remember The Time
Stranger in the Moscow
Who Is It !
Give In To Me !
Dangerous
They Don't Care About Us !
Scream
Blame It on the Boogie
Black or White
You are not alone
You Rock My World
Blood on the Dance Floor!

Jeszcze raz dzieki za wsparcie! :)

a oto plejlista muzycznych spadkobiercow majkela:

Justin Timberlake:

- Sexy Back

- Like i Love You

- Seniorita

- What goes around comes around

- Dead And Gone

- lovestoned

- rock your body

- my love

Usher:

- Love in this club

- Caught up

- Confessions part 2

- Bad girl

Chris Brown:

- Forever

- Run it

- With you

- Gimme that

- yo (excuse me miss)

Ciara:

- like a boy

- goodies

- oh

- 1, 2 step

Beyonce:

- Naughty girl

- Single ladies

jak macie jakies uwagi to smialo. dziekowac.
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie znalazłam taki kapelusz
http://www.allegro.pl/item734019342_kap ... a_hit.html
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Ja też dziękuję za dobrą zabawę i energię, jesteście fantastyczne, no i Beat It w głowie huczy.Kama ten kapelusz ostatni jest fajny.
ROXIMJ fajnie, że bilety kupione. Dzięki.A i teraz do zgarnięcia większa kasa w lotku...Do playlisty( czy jak to się pisze) spadkobierców Michaela dopisałabym chyba Destiny's Child "Bootylicius" (głównie ze względu na choreografię inspirowaną w pewnym momencie układem z Thrillera).
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Moi Drodzy
Ponieważ właśnie dochodzę do siebie (wiadomo, było cudownie!) DZIĘKUJĘ, postanowiłam od razu „na gorąco” przekazać Wam co postanowiono (oczywiście w demokratyczny sposób) tak aby wszyscy byli na bieżąco:

THIS IS IT :jachce:
Kochani bilety już są i My już je mamy (żadna nowość). Tu podziękowania za jakże wielkie poświęcenie dla naszych ‘zakupywaczy” biletów, bo prosto po imprezie do kina w kolejkę... DZIĘKUJEMY.
Mamy bilety w kupie (Edyta + Aleks, Wojtek , Sabina bilety dla Was są). Opanowaliśmy trzy rzędy!
Może ktoś jeszcze ma ochotę do nas dołączyć  proszę o PW i zapraszamy!
Seans jest w środę 28 października o godzinie 20:00 w Multikinie, co prawda nie jest to pierwsza projekcja ale za to nasza wspólna! A to chyba ważniejsze.

KAPELUSZE :mj:
Poniżej link:
http://www.allegro.pl/item734019342_kap ... a_hit.html
i takie kapelusze chcemy zamówić (głosem większości). Cena jest myślę dostępna, a oto instrukcja

Należy napisać, zdeklarować się na forum lub wysłać PW do ROXIMJ (bo Roksana nam zamówi) najpóźniej do jutra do godziny 18:00 i już po sprawie. Ot łatwizna...
Pieniądze zbierzemy we wtorek bo...

WTOREK / PRÓBA :dance:
...we wtorek (29.09.) spotykamy się pod drzewem o 16:00 i będziemy ćwiczyć naszego FM na spotkanie w sobotę...

IMPREZA / FREE BLUES :party:
...a w sobotę tańczymy na maxa! Szczegóły na spotkaniu oraz we wtorek wieczorem na forum.

Zapraszam wszystkich „nowych” i „starych” do wspólnego MJówkowego celebrowania...

Pozdrawiam.
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

oki i wszystko jasne

ja poproszę 1 szt kapelusz czarny z czarną taśmą ozdobną,
Aga również chce 1 szt kapelusz czarny z czarną taśmą ozdobną,

Roxi załatwiaj salę i kupuj kapelusze i do dzieła :)
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Z sali na razie nici, bo nie udało mi się dodzwonić do Danusi- jutro popróbuję. A piszcie jak najszybciej kto i jaki kapelusz bo trzeba już zamawiać.
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

ale zamawiamy tylko czarne z czarnym ?? tak?? żebyśmy mieli wszyscy takie same??
czy nie kupujemy takich samych??
aha no i we wtorek ćwiczymy także proszę naładować baterie w komórkach bo Beat It będzie z komórki a ćwiczymy na Błoniach na tak zwanym wybiegu dla psów
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Ja też się wpisuję w kapelusz ;-)
Czarny cały.
The world got even darker it was possible [*]
Gambara

Post autor: Gambara »

Ja również zamawiam cały czarny kapelusz:). We wtorek też będę w umówionym miejscu jak nic mi nie wypadnie. Choć będziecie mnie musieli poduczyć układu jeśli już ;-)
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Czekam do dzisiejszego wieczora na info o kapelutkach. Dłużej już nie mogę, bo nie dojdą. Pozdrawiam ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

:) hmmm gubie się w tych wątkach Waszych:D heheh w sumie na premiere THis Is It przyjezdzam do Szczecina jako, że miaam na koncert jechac z kumplem obiecaliśmy sobie ze film obejzymy razem:) wiec może gdzieś Was tam ujże z tumu te kapelusze:D heheh a tak ogólnie to zaplanujcie coś jakąś imprezke może na 9 pazdziernika:P hahah bo na weekend planuje sie tez pojawic na zjazd:P pozdrawiam:)
Obrazek
ODPOWIEDZ