Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- mimi-yoshi
Dziękuję, Beatko, za wszystko. Weszłam na forum dopiero przed chwilą, a tu takie zmiany, ale dziękuję za tę rezerwację i załatwienie wszystkiego, bo widzę, ile Cię to nerwów kosztowało o.O, ;*.
This is It!
Ludzie, piszcie coś, kiedy się wybieracie. Jakaś taka cisza, tylko kilka osób się wypowiada.
This is It!

Ludzie, piszcie coś, kiedy się wybieracie. Jakaś taka cisza, tylko kilka osób się wypowiada.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Lista się robi na Katowice (i na Tychy też) - wolę z wami chlipać (choć możliwe, że wybiorę się dwa dni pod rząd - Tychy i Kato)endka pisze:Larsi to w końcu gdzie? Tychy czy Katowice? bo nic z tego nie zrozumiałam;D
ja mam zamówione 2 bilety na 29, godzina 20.15
i te Katowice bardziej mi pasują szczerze mówiąc;)
No i jeszcze ja zaraz koło CiebieLarsi pisze:Dodatkowo lista na 28.10 - Tyskie NoveKino
Larsi - g. 19.00 (jestem skłonna zmienić godzinę, jeśli ktoś mnie przekona ;) )

Tak więc:
Dodatkowo lista na 28.10 - Tyskie NoveKino
Larsi - g. 19.00
dk997 - g.19.00
Przepraszam że tak późno...
- blackvarnish
No to ja się wybieram do Bielska-Białej do kinoplexu ale z tego co pytałam to narazie tylko 2 osoby stąd się wybierają. No cóż jeszcze miesiąc do premiery więc może będzie nas więcej bo chciałabym was poznać na żywo xDmimi-yoshi pisze: Ludzie, piszcie coś, kiedy się wybieracie. Jakaś taka cisza, tylko kilka osób się wypowiada.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
Hm... no racja i samochód i prawko mam ale kto jest na tyle odważny żeby ze mną jechać? Zwłaszcza po koncercie... Co jeśli emocje wezmą górę i wjadę w jakiś snopek siana?:P ale jakby co to zapraszam odważnych ;) faktycznie ludzie jacyś milczący jesteście. W każdym bądź razie ja i ta gorąca 90-tka :P idziemy na premierę do multikina (ah pamietam ten duży ekran no i tą wspaniałą akustykę niosącą nasze wrzaski :P). Jednakże obawiamy się iż 1 raz bedzie niewystarczjący:).Beti_90 pisze:I chciałam zakomunikować że Pati też ma prawo jazdy( z samochodem raczej nie powinno być problemu) więc myśle, że mogłaby sie wypowiedzieć na ten temat ;)
Czekam na twoją odpowiedź Pattolku ;)
Tym razem jest dużo większy wybór niż na koncert w Bukareszcie więc pewnie będziemy porozrzucani po wielu kinach ale liczy się żeby każdy mógł to obejrzeć, bo w końcu chodzi o Michael'a :D
Tak czy owak bawice się dobrze :D

* The way You make me feel Michael *
jasne ze mozesz:)endka pisze:a czy ja też mogę przyjść??:D
tylko, że ja nikogo jeszcze nie znam
1.okussa
2.Mandey
3.mimi-yoshi
4.Larsi
5.Tancerz
6.Erna Shorter
7.Beti_90
8.Spades
9.Buszmen
10.nela78
11.Pattolek
12.majkelzawszespoko
13.Natka
14.KWASNA
15.chlopak Kwasnej;)
16.Aga_88
17.emenems
18.marcin- moj kumpel, tez fan Jacksona:)
19.endka
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Hey co to w ogóle za pytanie?endka pisze:a czy ja też mogę przyjść??:DErna Shorter pisze: Jeśli nikt nic nie napisze idziemy do City Rock.![]()
tylko, że ja nikogo jeszcze nie znam
Też kiedyś musiałam przyjść pierwszy raz i nikogo nie znałam.

20. Ernest Shorterokussa pisze:1.okussa
2.Mandey
3.mimi-yoshi
4.Larsi
5.Tancerz
6.Erna Shorter
7.Beti_90
8.Spades
9.Buszmen
10.nela78
11.Pattolek
12.majkelzawszespoko
13.Natka
14.KWASNA
15.chlopak Kwasnej;)
16.Aga_88
17.emenems
18.marcin- moj kumpel, tez fan Jacksona:)
19.endka
Chłopak KWAŚNEJ to chyba KWAŚNY :p:p:p:p:p
IDYMY DO CITY I KONIEC KROPKA!

- majkelzawszespoko
ja jeszcze powrócę do kwestii 'This Is It'.
właśnie zarezerwowałem 8 biletów na 28 października na godzinę 15:45.
nie wiem zatem co to za panika, jakoby w heliosie katowickim miało lecieć z opóźnieniem.
rezerwując przed sekundą miałem niemalże pustą salę.
nie śledzę wątku sposobem czytania ze zrozumieniem, więc jeśli coś już zostało sprostowane to proszę wyprostować i mnie.
pozdrawiam : )
nie wiem zatem co to za panika, jakoby w heliosie katowickim miało lecieć z opóźnieniem.
nie śledzę wątku sposobem czytania ze zrozumieniem, więc jeśli coś już zostało sprostowane to proszę wyprostować i mnie.
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
To jak Kopeć,idziesz 2 razy?majkelzawszespoko pisze:właśnie zarezerwowałem 8 biletów na 28 października na godzinę 15:45.
Ja już mam dla Ciebie bilet na 29go.
Tak właśnie było,dopiero wczoraj dopisali,że film emitowany jest od 28go.majkelzawszespoko pisze:nie wiem zatem co to za panika, jakoby w heliosie katowickim miało lecieć z opóźnieniem.
A poza tym to trzeba iść na premierę? Przecież to leci 2 tygodnie!
Zgadza się można kupić bilety na premierę.. w Heliosie pracuję niekompetentni ludzie Bo Erne mówili że nie będzie puszczany 28.. wiec idziemy 29 Kopeć daj spokój idz z nami nie wazne że to będzie dzień pozniej ważni ludzie, no chyba że te 8 osób tez fajni
jak my

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- majkelzawszespoko
Ja niedawno zarezerwowałam 4 bilety(dla osób które juz wcześniej wymieniłam) na 28.10 w Heliosie na godz. 20.15, rzad 11, miejsce 11,12,13,14 ;D (jeszcze nie wiem czy wybierzemy Multikino czy Helios, wszędzie mam zarezerwowane, więc się później pomyśli)majkelzawszespoko pisze:ja jeszcze powrócę do kwestii 'This Is It'.
No jak tak patrze na te wszystkie wypowiedzi to wnioskuje, że każdy chyba pójdzie w inny dzień ;P
A co do tej 15:45 to ja i tak nie dałabym rady, bo niestety jestem wtedy w szkole :(
Ale oczywiste jest, że na jednym razie sie napewno nie skończy ;D
Ostatnio zmieniony śr, 30 wrz 2009, 11:27 przez Beti_90, łącznie zmieniany 2 razy.
- MJdoris
- Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
ja tez idę 2 x
;))) , 29.10 z silną grupą ( dziękuję Ernuś ) i 30.10 na godz. 18 tą.....i faktycznie , miła pani w kinie Helios mi równiez powiedziała ,że w tym kinie premiera jest 29.10...
pozdrawiam

pozdrawiam
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "