Detektyw Monk

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Ojka

Detektyw Monk

Post autor: Ojka »

Przeglądałam tematy i nie znalazłam nić o Monku, więc postanowiłam go stworzyć.

Lubicie Detektywa Monka?? Ja go uwielbiam.. :-)
Bardzo lubię w nim tą pedanterią, jego ruchy... Czasem można się nieźle uśmiać... Ma tyle tych swoich fobii, przyzwyczajeń.. Ehh... Wspaniałe to jest...

Co do samych morderstw, są bardzo ciekawe. Zawsze się zastanawiam, jak komuś się udało coś takiego wymyślić.

Moją ulubioną postacią( oprócz Monka) jest porucznik Disher. Lubię go za to, że zawsze udaje najlepszego. Jest świetny po prostu!!

Szczerze gratuluję pomysłu tym, co go wymyślili japrosic
Awatar użytkownika
alouuu

Post autor: alouuu »

Monk wymiata! faktycznie jedna wielka chodząca zwała :smiech: :smiech: :smiech: . niestety nie oglądam go za często bo wieczorami raczej tatus trzyma pilota, więc widac tylko tvn 24 :-/ nie mniej jednak gosciu the best! pamietam dokladnie taki jeden odcinek, przy ktorym z mamą sikałysmy ze smiechu :smiech:
Awatar użytkownika
MJ4everify

Post autor: MJ4everify »

No ja raczej za nim nie przepadam, choć nie ukrywam, że nie raz mnie ubawił :smiech: Natomiast moja babcia go uwielbia, poza wiadomościami i pogodą to jedyny program, który ogląda:)
Obrazek
Awatar użytkownika
katnisza

Post autor: katnisza »

Kocham ten serial. Monk jest boski :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Ja oglądam go jak tylko mam okazje!!Leci na TVN i chyba na Canal plus.Bardzo mi się podoba jest super!!
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Lubie ten serial, ale moja mama nie lubi więc nie mam jak oglądać (jak na razie):/
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Forever Yours

Post autor: Forever Yours »

Kiedyś oglądałam Monka nałogowo bo na Universal cały czas leciały powtórki. Zastanawiałam sie wtedy czy jest ktos kto tak jak ja uwielbia ten serial. Monk rozbawia mnie do łez. Chociaż muszę przyznać, że zagadki kryminalne na poczatku były bardziej zaskakujace. Ale i tak jest super.
Awatar użytkownika
Liberian_Girl93

Post autor: Liberian_Girl93 »

Tez uwielbiam Monka ;)) Świetny jest . Często z siostra go oglądamy i płaczemy normalnie ze śmiechu ;PP
"Everyday create your history"
Awatar użytkownika
MJkacper

Post autor: MJkacper »

A wiecie czy będzie kolejny sezon?
Mike Nie Odszedł, On Po Prostu Zmienił Scenę...
Awatar użytkownika
amj

Post autor: amj »

Oglądam go już dość długo. Szkoda, że nie nadają już na TVNie. Wiem, że w USA jest ostatni sezon, 8.
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ