W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Hej .jestem aśka i mam 15 lat.Jacksona słucham juz jakieś 4-5 lat.Poprostu nie moge żyć bez jego muzyki.Troszke nie podoba mi sie że tak zmienił swój wygląd ,bo moim zdaniem jak nagrywał płyte Bad to był ładniutki.Ale teraz i tak mi sie podoba :):):):):):):)
Witam kolejną Fankę
Widzę, że fani, jak grzyby po deszczu
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Tak już troszkę latek mineło od nagrania albumu "Bad"....więcej niż Ty sobie liczysz droga Asiu.... jak ten czas szybko leci...ehhh
Nom wiem ale to że mnie jeszcze wtedy nie było to nie znaczy że sie nie orientuje w tym temacie bo co nieco wiem o tym jak nagrywał tas płytke i można porównać jak wyglądał wtedy a jak teraz wygląda.On jest nawet starszy od mojego ojca.Ale bardzo go lubie i sporo o nim wiem
Tak już troszkę latek mineło od nagrania albumu "Bad"....więcej niż Ty sobie liczysz droga Asiu.... jak ten czas szybko leci...ehhh
Nom wiem ale to że mnie jeszcze wtedy nie było to nie znaczy że sie nie orientuje w tym temacie bo co nieco wiem o tym jak nagrywał tas płytke i można porównać jak wyglądał wtedy a jak teraz wygląda.On jest nawet starszy od mojego ojca.Ale bardzo go lubie i sporo o nim wiem
Ale Asiu moja uwaga nie miała być uszczypliwa! Źle mnie zrozumiałaś! Tak mi jakoś przyszło na myśl, bo jesteś taka młoda!
Ciesze się że cię to wszystko interesuje!
Jeszcze raz witam!!!
Ale Asiu moja uwaga nie miała być uszczypliwa! Źle mnie zrozumiałaś! Tak mi jakoś przyszło na myśl, bo jesteś taka młoda!
Ciesze się że cię to wszystko interesuje!
Jeszcze raz witam!!!
Wiem że to nie miało być uszczypliwe:):):):):):):):)wcale tak tego nie odebrałam:)
Bardzo dobrze o tym wiem.Wtedy wyglądał poprostu świetnie.Teraz chociaż jest spoko to troche za bardzo pozmieniał swój wygląd ale to w końcu jego decyzja.
I ja ciebie witam bardzo serdecznie a jezeli chodzi o wyglad Michaela to jak sadze mamy do tego rozne podejscie (ty jestes kobieta a ja niegustuje w mezczyznach) ale moim skromnym zdaniem Michael najlepiej wygladal za czasow Dangerous i History :)
ghoust pisze:I ja ciebie witam bardzo serdecznie a jezeli chodzi o wyglad Michaela to jak sadze mamy do tego rozne podejscie (ty jestes kobieta a ja niegustuje w mezczyznach) ale moim skromnym zdaniem Michael najlepiej wygladal za czasow Dangerous i History :)