W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam. Jestem Paweł i jestem z Jawora. Michaelem nie interesowałem się aż do smutnej daty 25.06.2009r. Dopiero jak usłyszałem w telewizji jego największe hity to stałem się takim maniakiem Michaela. Zapomniałem już o hitach dyskotekowych, jego teledyski są już dla mnie prawdziwym dziełem choreograficznym, oglądając Vivę zauważam teraz leniwe ruchy innych artystów na tle ustalonych układów zawodowych tancerzy. Już zaczynam zamęczać rodzinę teledyskami Michaela. Ale wiem też, że Michael tworząc tak piękną muzykę, jak równie piękne teledyski musiał być człowiekiem niezwykle wartościowym i mam zamiar dowiedzieć się coś o nim na tym forum. Patrząc po działach spędzę trochę czasu na czytaniu postów, czasami może jakieś napiszę, oczywiście wszytko to przy muzyce naszego króla popu.
Witaj, ale nie oszukujmy się że media się do tego przyczyniły, że Michaela znało (od strony muzycznej) bardzo mało młodych ludzi....
Nie Twoja wina, ze zainteresowałes się nim po jego smierci....
Pozdrawiam Cię serdecznie :)
Witaj, ale nie oszukujmy się że media się do tego przyczyniły, że Michaela znało (od strony muzycznej) bardzo mało młodych ludzi....
dokładnie,odkąd zaczełam się interesować muzyką w tv lecą jakieś dyskotekowe hity