zaliczymy i multikino i kinepolis xP
ja nie mam zamiaru byc tylko raz na tym seansie wiec bede i tu i tu xP
zobaczy sie gdzie było lepiej i pójdę trzeci raz xP
Cześć Kochani, spora grupa z Pń. Jeanny100 widzę działasz pełną parą ;) Także się wybieram, pewnie do multikina ale mam nadzieje, że jakoś Was dojrzę w tłumie ;)
Jeanny100 nietety nic nie wiem bo nie mam kontaktu z Trinity bo jestem KUrcze chora...;/ ale jeśli chodzi i MJa to bede zdrowa nawet zaraz xP strzykne se propofol i ból minie xP
Moge sie do Was równiez podłaczyć?
nie wiem jeszcze na 100% czy będe na seansie w Poznaniu ale mneijsza z tym :P Fajnie byłoby obejrzec to w większym gronie ;)
Także jak ustalicie jakis termin co do kupowania biletów to ja bardzo proszę o wiadomość na tel (Jeanny100 masz mój numer :P)Ja mam bardzo słąby dostęp do internetu w środku tygodnia, więc jeśli byście mnei chceli to byłoby miło :)
Tak jak Jeanny juz pisała. Zbieramy pieniądze do niedzieli i załatwimy dobre miejsca siedzące. Nie chcemy ,żeby się to rozeszło szybko, dlatego tak tajemniczo wszystko piszemy, ale chyba chcemy mieć porządne miejsca? ;]
Posłuchajcie możemy spotkać się w sobotę o godzinie 19.00 przy Empiku który znajduje się przy ulicy Ratajczaka.Mam nadzieję że wszyscy wiedzą gdzie on się znajduje.Na tym spotkaniu możemy ustalić kto kupuje bilety żebyśmy mieli miejsca obok siebie i wtedy też jeśli ktoś z Was chce żebyśmy kupili dla kogoś bilety niech ma ze sobą kesz.Przyjmijmy 20 zł za bilet-jeżeli okaże się tańszy zwrócimy różnicę-chodzi o to żebyśmy nie musieli wykładać za kogoś własnego keszu którego i tak nie mamy .Tak więc moi drodzy: SOBOTA 26.września,godz.19.00 EMPIK przy ulicy Ratajczaka