Witam.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Liberian*Girl

Witam.

Post autor: Liberian*Girl »

Hej, jestem Pati i prawdopodobnie najmłodsza? ;) mam 13 lat i przynależę do Michael Jackson Foundation.
Wiadomo kim jest człowiek którego kocham : )
Uwielbiam tańczyć, śpiewać (ale gdy nikt nie słyszy) i coś tam jeszcze...
Chcę zaznaczyć, iż nie jestem pseudofanem, ani fanem od 25.06.2009, nie nazywam Michaela ,Jacko' a dołączyłam do MJPT tak późno nie dlatego napewno, że MJ wiadomo ..

Ps. tak wogóle, to w niedziele byłam na bemowskim koncercie. I nie przesadzę mówiąc, iż było to najwspanialsze wydarzenie w moim życiu. Pani Kasiu - dziękuję Pani. Bardzo.
Ps2: to ja byłam tą dziewczynką która cały czas płakała na Pani występie, wdarłam się na scenę przy speechless, i to jak krzyknęłam: ,,Michael Kocham Cię! '' na co odpowiedziała Pani ,,I love you more. Much more''. Tego co czułam nie da się opisać słowami. . .

Ode mnie to tyle :)
I am just like a Billie Jean - I claim that Mike is the one.

,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj! najmłodsza nie jesteś! ;-)
Ja niestety jestem fanka z 25.06 jednak nie nazawałabym siebie pseudo fanem. nenene
Nie latam jak te wszystkie dziewczyny i nie krzyczę:"Boże jaki Michaela jest boski". Jakież one są denerwujące :-/ a już jutro im przejdzie
a to taki mały off top wybacz xD
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Na pewno nie jestes najmłodsza ;-)
Jestem fanką od 25,06 , ale nie jestem pseudo i na pewno fascynacja Michaelem mi nie przejdzie :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witam cię ciepło, jako starsza koleżanka [?] ;-) chciałabym zobaczyć tą sytuację kiedy to wdarłaś się na scenę. musiała zwalac z nóg. nenene
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Hehe, witam osobę, której nie dało się nie zauważyć na Bemowie;) Widać było, że wiesz co tam robisz i że to wszystko jest jak najbardziej szczere.

Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Liberian*Girl »

po-cichu pisze:Hehe, witam osobę, której nie dało się nie zauważyć na Bemowie;) Widać było, że wiesz co tam robisz i że to wszystko jest jak najbardziej szczere.

Pozdrawiam i życzę powodzenia:)
dziękuję. bo nie którzy uważają, że to było na pokaz. ja poprostu wyobraziłam sobie, że to jest Michael.. :)

i dziękuję za przywitanie miłe ;)
I am just like a Billie Jean - I claim that Mike is the one.

,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Hej!
Coraz bardziej żałuje że nie dotarłam na Bemowo :(
Obrazek
ODPOWIEDZ