Witam ciepło :))

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
wuZetka

Witam ciepło :))

Post autor: wuZetka »

Zaglądam na MJPT od dłuższego czasu i czytam Wasze wpisy jak dobrą lekturę. Nie udzielam się na żadnych forach gdyż wolę być obserwatorem jednak chciałabym się przywitać i pozdrowić serdecznie fanów Michaela. Od kiedy Michael? Znam Go odkąd tylko sięgam pamięcią ... Pamiętam Jego charakterystyczne ruchy, gesty, koncert na Bemowie, potem dopiero muzyka, teledyski a szczególnie historyczny Thriller. Następnie wszędzie długo długo nic, od czasu do czasu jakaś plota o wyglądzie,sprawach o molestowanie i dziwnym zachowaniu. Nikt nie wspominał o działalności charytatywnej, rekordowych osiągnięciach... Fani wiedzieli ale niestety inni wierzyli mediom a szkoda. Po śmierci Michaela szok. Nigdy nie spodziewałam się że tak szybko odejdzie. Szczególnie, że znowu miał się wkrótce pojawić. Nagle pełno informacji o Nim w TV, radiu, gazetach. Wyjechałam na wakacje za granicę tam to samo. Jego muzyka dobiegała z kawiarni a na imprezach najwięcej ludzi zrywało się do tańca przy kawałkach Michaela. Ech... Dawniej mieli Presleya, my mieliśmy Michaela a teraz ... :/
O mnie: studia, rysunek, muzyka, dobra książka/ film.
Widzę, że na forum jest liczna grupa z Pń- to świetnie :D
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witam witam koleżankę, mam nadzieję, że spodoba ci się u nas i zaczniesz się czynnie udzielać, bo aż pali mnie ciekawość kim są nowo-starzy fani ;-)
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Billie Jaen

Post autor: Billie Jaen »

Uuuuuu Wronki witają Poznaaań :-) rówieśniczko ;-)
"Wszystko co robię jest inspirowane przez ludzi. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich oczach."MJYou be always in my heart...Kocham Cię ;*
Obrazek
wuZetka

Post autor: wuZetka »

;) na pewno będę się częściej udzielać, dzięki :))
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy poznańska fankę ;-)
Normalnie jakiś wysyp ostatnio-to bardzo dobrze.Zapraszamy do integracji ;-)
Obrazek

Post autor: OluŚka »

witaj
jakie studyjka !!!?
ODPOWIEDZ