Pokaz mody z Michaelem w tle - Lublin "Plaza"

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Megi1975

Pokaz mody z Michaelem w tle - Lublin "Plaza"

Post autor: Megi1975 »

Jakie są najnowsze trendy w modzie? Które ubrania mogą się okazać hitem jesieni? Jakie kolory będą dominować w ostatnich miesiącach 2009 roku?

Odpowiedzi na te i wiele innych pytań będzie można znaleźć w niedzielę w centrum handlowo-rozrywkowym Plaza. A to dzięki pokazowi mody. Zaprezentowane zostaną przede wszystkim kolekcje firm, których sklepy znajdują się w galerii. Będzie można obejrzeć, oprócz ubrań codziennych i eleganckich, także odzież dla młodzieży, dzieci i sportową.

Pokaz będzie szczególny, ponieważ towarzyszyć mu będzie muzyka zmarłego w czerwcu króla popu Michaela Jacksona. Prezentację poprowadzi Krzysztof Ibisz.

Zaplanowano także muzyczny finał, podczas którego zaśpiewa Isis Gee.

http://cjg.gazeta.pl/cjg_lublin/2,0E,,, ... VENTS.html
Obrazek
Awatar użytkownika
martina

Post autor: martina »

Ee czemu Ibisz ;/ moze jeszcze zarzuci swoim niesmiertelnym dowcipem o nosie albo uszach MJa, jak to zwykle robił na kazdej imprezie ktora prowadził ;/ Niby nic do niego nie mam, ale jakos wolalabym zeby kto inny prowadził impreze z MJ w tle, ale coz skoro nei mamy na to wpływu..
Obrazek
meruhe

Post autor: meruhe »

byłam dzisiaj w plazie ale tylko parę minut zawiesiłam oko na tym pokazie mody ponieważ było zbyt dużo ludzi a ja mało z daleka widziałam, niestety :-/ i przegapiłam moment samego początku kiedy to tancerze tańczyli do piosenek michaela.. później Ibisz wyszedł i zaczął prawić swoje dość nieśmieszne żarty (i nie chodzi mi tu o mj ) oj. w ogóle był żałosny;p
rozbawił mnie jednak jeden incydent który nie dotyczy Krzysztofa ; )
jak szłam przez korytarz to akurat puścili thriller'a i zauważyłam w tedy dziewczynę ubraną na czarno miała czarne gęste loki i tańczyła śpiewała do tej piosenki po prostu wulkan energii !. to wyglądało niesamowicie ;-)
pozdrawiam ją serdecznie o ile to czyta ;*
,,Love is a feeling
Quench my desire ''
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

byłem w plazie ale nie przez cały pokaz :]
najpierw była Dirty Diana, świetnie się jej słuchało i ci tancerze, fajnie ubrani
potem był thriller, fajna pokazówka zombiaków :P

Wasilewski to Maciuś Wasilewski ?
ja jestem Tomek G. z gimnazjum :]
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

akaagnes pisze:Opowiedzcie jak było? Mam żałować,że nie przyszłam?? Jakie żarty dawał Ibisz? Jakie były kawałki? Ile ludzi było? Stylizowani ludzie,czy nie? ..........

Ciekawa jestem, ale na razie jakoś nie żałuję że nie byłam,
...
Ja byłam i tak sie zastanawiłam nawet czy poszłas. ;-) Byłam na dwóch pierwszych częściach a na wystep Isis Gee już nie zostawałam. Ludzi bylo dużo zwlaszcza na drugiej cześci. Ibisz żartował ,ale nie z Michaela tylko tam ogólnie, zresztą z różnym skutkiem. :wariat: Widac ,ze jest tak wyuczony kazdego słowa, gestu. Wszystko wyuczone zero naturalnosci. Były rózne piosenki Michaela, ale nie tylko, byly też inne piosenki. Jednak w wiekszości był to Michael. Był Michael z kariery solowej ,ale też kilka piosenek z Jackson 5 , jak były pokazy dzieciece. Za każdym razem kiedy zaczynał sie nowy pokaz i Ibisz wchodził na scenę leciał fragment "Can You feel it" Byli równiez na poczatku każdej czesci tancerze którzy tanczyli układ do piosenek Michaela.
W tłumie dostrzegałam grupkę fanek Michaela. Myśle, ze to fanki bo widać było że szczególnie przeżywaja piosenki Michaela. Były przy samym wybiegu i Ibisz dał mikrofon jednej z nich a ta powiedziła ,ze chce żeby był Michael (chodzilo o piosenki) , poźniej Ibisz zażartował :wariat: , ze specjalnie dla niez załatwił za kulisami, zeby był Michael i zapytał sie, czyjej pamieci jest ten pokaz a ona odpowiedziła ,ze Jacksona i Ibisz to potwierdził.
Po drugiej przerwie Ibisz rozdawał autografy. Wiec i ja skorzystałam i wzięłam autograf dla siebie i córki . Kiedy powiedziłam ,ze chce wziąsć autograf dla córki Ibisz zapytal ile ma lat i dał autograf z kwiatuszkiem ;-) . Byłam z nim własciwie twarzą w twarz i muszę przyznać ,ze z bliska wyglada nieco starzej, ale ogólnie wyróżnia sie od przecietnego faceta. Jest bardzo zadbany ma bardzo ładna figure, wlosy wystylizowane, no i oczywiscie nieprzecietne ciuchy. Oprócz tego ,ze było troche tłoczo , można powiedziec,ze było fajnie.

PS W ogole było widać ,ze pokaz dla Michaela, bo na kurtynie był taki jakby wielki ksieżyc w pełni, a na nim Michael w pozie jak na okładce King Of Pop
Obrazek
ODPOWIEDZ