Jakie są najnowsze trendy w modzie? Które ubrania mogą się okazać hitem jesieni? Jakie kolory będą dominować w ostatnich miesiącach 2009 roku?
Odpowiedzi na te i wiele innych pytań będzie można znaleźć w niedzielę w centrum handlowo-rozrywkowym Plaza. A to dzięki pokazowi mody. Zaprezentowane zostaną przede wszystkim kolekcje firm, których sklepy znajdują się w galerii. Będzie można obejrzeć, oprócz ubrań codziennych i eleganckich, także odzież dla młodzieży, dzieci i sportową.
Pokaz będzie szczególny, ponieważ towarzyszyć mu będzie muzyka zmarłego w czerwcu króla popu Michaela Jacksona. Prezentację poprowadzi Krzysztof Ibisz.
Zaplanowano także muzyczny finał, podczas którego zaśpiewa Isis Gee.
http://cjg.gazeta.pl/cjg_lublin/2,0E,,, ... VENTS.html
Pokaz mody z Michaelem w tle - Lublin "Plaza"
byłam dzisiaj w plazie ale tylko parę minut zawiesiłam oko na tym pokazie mody ponieważ było zbyt dużo ludzi a ja mało z daleka widziałam, niestety
i przegapiłam moment samego początku kiedy to tancerze tańczyli do piosenek michaela.. później Ibisz wyszedł i zaczął prawić swoje dość nieśmieszne żarty (i nie chodzi mi tu o mj ) oj. w ogóle był żałosny;p
rozbawił mnie jednak jeden incydent który nie dotyczy Krzysztofa ; )
jak szłam przez korytarz to akurat puścili thriller'a i zauważyłam w tedy dziewczynę ubraną na czarno miała czarne gęste loki i tańczyła śpiewała do tej piosenki po prostu wulkan energii !. to wyglądało niesamowicie
pozdrawiam ją serdecznie o ile to czyta ;*

rozbawił mnie jednak jeden incydent który nie dotyczy Krzysztofa ; )
jak szłam przez korytarz to akurat puścili thriller'a i zauważyłam w tedy dziewczynę ubraną na czarno miała czarne gęste loki i tańczyła śpiewała do tej piosenki po prostu wulkan energii !. to wyglądało niesamowicie

pozdrawiam ją serdecznie o ile to czyta ;*
,,Love is a feeling
Quench my desire ''
Quench my desire ''
-
byłem w plazie ale nie przez cały pokaz :]
najpierw była Dirty Diana, świetnie się jej słuchało i ci tancerze, fajnie ubrani
potem był thriller, fajna pokazówka zombiaków :P
Wasilewski to Maciuś Wasilewski ?
ja jestem Tomek G. z gimnazjum :]
najpierw była Dirty Diana, świetnie się jej słuchało i ci tancerze, fajnie ubrani
potem był thriller, fajna pokazówka zombiaków :P
Wasilewski to Maciuś Wasilewski ?
ja jestem Tomek G. z gimnazjum :]
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Ja byłam i tak sie zastanawiłam nawet czy poszłas.akaagnes pisze:Opowiedzcie jak było? Mam żałować,że nie przyszłam?? Jakie żarty dawał Ibisz? Jakie były kawałki? Ile ludzi było? Stylizowani ludzie,czy nie? ..........
Ciekawa jestem, ale na razie jakoś nie żałuję że nie byłam,
...

W tłumie dostrzegałam grupkę fanek Michaela. Myśle, ze to fanki bo widać było że szczególnie przeżywaja piosenki Michaela. Były przy samym wybiegu i Ibisz dał mikrofon jednej z nich a ta powiedziła ,ze chce żeby był Michael (chodzilo o piosenki) , poźniej Ibisz zażartował

Po drugiej przerwie Ibisz rozdawał autografy. Wiec i ja skorzystałam i wzięłam autograf dla siebie i córki . Kiedy powiedziłam ,ze chce wziąsć autograf dla córki Ibisz zapytal ile ma lat i dał autograf z kwiatuszkiem

PS W ogole było widać ,ze pokaz dla Michaela, bo na kurtynie był taki jakby wielki ksieżyc w pełni, a na nim Michael w pozie jak na okładce King Of Pop