Odchodzą Znane Osobistości [*]
- karolinaonair
- xDirty Diana
[*]
Kochany Patrick...na bieżąco śledziłam jego walkę z chorobą . Wspaniały człowiek, w jego oczach było zawsze widać niesamowity optymizm i wolę życia . Teraz przynajmniej się nie męczy...
Kochany Patrick...na bieżąco śledziłam jego walkę z chorobą . Wspaniały człowiek, w jego oczach było zawsze widać niesamowity optymizm i wolę życia . Teraz przynajmniej się nie męczy...
I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .
- Dangerous_Dominika
Miałam nadzieje ze Patrick wygra z ta choroba, szczerze sie o to modliłam.. ale przynajmniej sie juz nie męczy..
Zakochałam sie w "Dirty Dancing" jak większosc przypuszczam..
i potem nie mogłam się oderwac od serialu "Północ, południe".. to były czasy..
Zakochałam sie w "Dirty Dancing" jak większosc przypuszczam..
i potem nie mogłam się oderwac od serialu "Północ, południe".. to były czasy..
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Przyczyny śmierci na razie nie są znane, dziwna sprawa.
W latach 90. miałam całą tekę plakatów boysbandów, m.in. Boyzone, BB, N'Sync, Take That. Przykre, zważywszy na młody wiek i to, że zespół planował muzyczny come back (przypomnę, ostatnia płyta z 1999 roku).
Nie byłam jakąś wielbicielką tej grupy, ale wtedy naprawdę słuchałam wszystkiego, niektóre piosenki naprawdę ładne.
Dziś na 4FunTv zobaczyłam stary video klip Boyzone, zdziwiło mnie, pomyślałam: co jest...
Przeczytałam na portalu internetowym o Stephenie Gately'u, wszystko jasne, po śmierci pamiętamy...
[*]
W latach 90. miałam całą tekę plakatów boysbandów, m.in. Boyzone, BB, N'Sync, Take That. Przykre, zważywszy na młody wiek i to, że zespół planował muzyczny come back (przypomnę, ostatnia płyta z 1999 roku).
Nie byłam jakąś wielbicielką tej grupy, ale wtedy naprawdę słuchałam wszystkiego, niektóre piosenki naprawdę ładne.
Dziś na 4FunTv zobaczyłam stary video klip Boyzone, zdziwiło mnie, pomyślałam: co jest...
Przeczytałam na portalu internetowym o Stephenie Gately'u, wszystko jasne, po śmierci pamiętamy...
[*]
- MJ4everify
Zmarła Brittany Murphy. Miała 32 lata, prawdopodobną przyczyną zgonu było zatrzymanie akcji serca.
http://www.tvp.info/informacje/kultura/ ... y-nie-zyje
http://www.tvp.info/informacje/kultura/ ... y-nie-zyje