Mam pytanie, czy to ma wyglądać jakbyśmy już skończyli? Jakbyśmy już się rozchodzili, a potem...nagle zaczynamy znowu tańczyć? (Czy, to tylko moja wyobraźnia poszła w ruch? btw. Czasami tak się zdarza).
- no dobry pomysl,myslalam tez o tym,trzeba bedzie juz na próie generalnej 4go ustawic te osoby w roznych miejscach:)m_ary_jane pisze:Ach i z tymi 3 osobami dobrze kombinujesz, tylko fajnie by było ich jeszcze rozstawić w różnych miejscach żeby mieć ujęcia z każdej strony
- to dobrze,próba jest 27go w nd o 16:00 -mam nadzieje,ze sie juz wykurujesz i pojawisz:)m_ary_jane pisze:Ale w przyszłym tygodniu już na pewno będzie ok i wtedy postaram się wyrwać na próbę
- cenna uwaga!:pmoni pisze:tylko zeby potem nie było że więcej ludzi nagrywa niż tańczy hahaha :)
- super,super super:)m_ary_jane pisze:Do tego brat zaproponował, że nagrają nas z góry, z Sukiennic. Dobry pomysł?
- sorry,ale czekałam az sie ludzie zbiora do 17:20.. wiec doszlysmy na 17:30, jutro tez poczekam chwile na spoznialskich,wole poczekac chwile niz potem zeby ktos przyszedl i nie wiedzial gdzie isc itd. nie wiem do ktorej bedzie trwac,ale pewnie tez ze 2 godziny- do 13 pewnie:)Dzwoneczek MJJ pisze:Dziś przyszłyście do parku po 17:30, a ja już schodziłam z myślą, żę próby nie będzie...
- hehe nie tylko Ty:p ja czesto tańczę po nocach,bo siedzę po nocach,krzątm sie,czytam etc:)m_ary_jane pisze:Swoją drogą chyba tylko ja jestem tak świrnięta żeby tańczyć o tej porze ;)
To świetnie. Czasami przydaje się wyobraźnia. Jak o tym przeczytałam od razu zobaczyłam jak, to ma wyglądać;) Jak nie mogę być na próbie, to mogę sobie ją przynajmniej wyobrazić.madzia06 pisze:mary_jane - "to ma wyglądać jakbyśmy już skończyli? Jakbyśmy już się rozchodzili, a potem...nagle zaczynamy znowu tańczyć? " -TAK,TAK TO MA WYGLĄDAĆ:)
haha To dobrze, że nie tylko ja mam takie pomysły.madzia06 pisze:hehe nie tylko Ty:p ja czesto tańczę po nocach,bo siedzę po nocach,krzątm sie,czytam etc:)
Witam wszystkich gorąco :) dzisiejsza próba odbyła się w tym samym miejscu gdzie wczoraj :) myśle że nie trudno znależć 30 ludzi wymachujaca rekami i nogami do "beat it"Dzwoneczek MJJ pisze:... że tak spytam, gdzie była dziś próba? Po godzinie 12 byłam na boisku i nikogo nie zastałam. Chodziłam po parku i pytałam ludzi oraz pana prowadzącego ciuchcię. Nikt Was nie widział. Wsiąkło Was?
Tak czy owak szkoda, bo zwolniłam się (zwiałam) z zajęć z paroma znajomymi, kumpel wziął sprzęt, cobyśmy lepiej słyszeli muzykę, a tu lipa.
aanyaa pisze:Próba dziś była wyjątkowa^^ było ok. 30 osób, wszyscy wszystko załapali już po pierwszych powtórzeniach... tak więc z tego co pamiętam to próbę skończyliśmy 12.20...;)
Poproszę linki do filmików, które dziś kręciliśmy!:D
I dzięki za próbę;)