Rocznica koncertu w amfiteatrze im. M.Jacksona w Warszawie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

adres: ul. raginisa róg kryształowej ( to jest w takim parku między blokami ).

Najlepiej z metra świętokrzyska dojechać 506 i na przystanku raginisa wysiąść. Iść w głąb osiedla może z 200m ( po drodze mijając korty tenisowe) i już się widzi amfiteatr z takim białym, koślawym dachem ;-)
mam nadzieję, że dosć dokładnie napisałam ;-)
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

To tak na zapas pytanie:
A jak się stamtąd WYDOSTAĆ po imprezie na Okęcie?:D Coś czuję, że Łódź się w tej Warszawie zgubi:P A jeśli nie ma żadnego połączenia ZTM, czy jak to się u Was zwie, to ile należy szykować na taksówkę?:P

EDIT:
mrs_ewa, AgnetaMJ Wielkie dzięki! Całkiem niezłe te połączenia macie w stolicy:) Poradzimy sobie, a jak nie, to podobno na Centralnym można się przespać:D Do zobaczenia w niedzielę! :)
Ostatnio zmieniony pt, 18 wrz 2009, 21:16 przez po-cichu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mrs_ewa

Post autor: mrs_ewa »

Awatar użytkownika
AgnetaMJ

Post autor: AgnetaMJ »

bezpośredniego dojazdu nie ma niestety ;p

wsiadasz w 506, wysiadasz na synów pułku, czekasz na 189 i jedziesz przez całe Włochy do przystanku PKP Służewiec ( on jest na żądanie ) i tam wysiadasz i czekasz na 182 które prosto jedzie już do końca na Okęcie ;-) godzinę dojazd około zajmie czasu.
no i te autobusy jeżdżą do mniej więcej 23.15 i trzeba się liczyć z tym, że są o wiele rzadziej, bo to w niedzielę.
jeśli chodzi o taksówki to się nie znam, bo nimi nie jeżdżę, więc niech ktoś inny udzieli informacji, bo nie chcę wprowadzić w błąd ;-)
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Awatar użytkownika
Tamaryszek

Post autor: Tamaryszek »

Być może komuś z Was przyda się ta informacja: do amfiteatru można jeszcze dojechać
bezpośrednio z Targówka bądź Żoliborza autobusem 112 (przystanek Raginisa). ;-)

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

siadeh_ pisze:Erwin...jesli nie chcesz - nie musisz... ja nie widzialam tutaj żadnych ustaleń, żadnego planu ze strony Stowarzyszenia... wyszlo, jak wyszlo
Kingo, nie pisałem, że nie chcę prowadzić imprezy. Poczułem się tylko trochę jak marionetka, która o tym, że jej udział jest planowany, dowiaduje się z forum, bo nikt się do niej nie odezwał. Co do ustaleń, to nic dziwnego, że ich nie widziałaś, bo Stowarzyszenie kontaktowało się ze mną osobiście, a nie zamieszczało ogólne posty na forum.
siadeh_ pisze:ja cały czas pamietam, jak prosiłeś mnie, zebym Ci pozwoliła poprowadzic MJowisko. I własnie tak traktuję kazdy twoj występ - jako promocje Ciebie, co robię bo chcę , a nie muszę. Nie traktuj więc tego - proszę - jako pracownik, a jako fan.
Nigdy nie „prosiłem” Cię o „pozwolenie” na prowadzenie MJowiska, tylko to zaproponowałem, bo myślałem, że taka forma będzie atrakcyjniejsza niż zwykłe puszczanie muzyki z komputera za pomocą Playlisty. Oczywiście, prowadzenie imprezy zawsze było dla mnie przyjemnością i jestem Ci wdzięczny za tę współpracę, ale przykro mi, że najwyraźniej traktujesz to, jako robienie mi łaski.

Wierz mi, że kiedy proponowałem prowadzenie MJowiska, nie miałem na uwadze żadnej promocji mojej osoby, a jedynie przyjemność płynącą z prowadzenia imprezy i wspólną dobrą zabawę. Gdyby zależało mi na promocji mojej osoby, to z pewnością nie odsyłałbym wszystkich mediów zwracających się do mnie za pośrednictwem strony michaeljackson.pl do Kasi, tylko sam udzielałbym wywiadów. Bo, to do mnie odezwała się np. redakcja programu „Kawa czy Herbata” i mnie (jako przedstawiciela serwisu) chciano zaprosić do programu, ale uznałem, że Kasia lepiej nadaje się do występów medialnych :) i odesłałem ich do niej. Dzięki czemu, jak przypuszczam, nawiązała ona kontakt z p. Czaplińskim i mogła go zaprosić na nasz zlot.
siadeh_ pisze:ja Cie nie zmuszam do pokazywania się i grania na moich imprezach. ja naprawde jestem w stanie zorganizowac w ciagu godziny profesjonalnego DJa...sęk w tym czy wole promować JAKIEGOS DJa, czy NASZEGO DJa...
Wierzę, że jesteś w stanie zorganizować profesjonalnego DJa i nie uważam, że jestem niezastąpiony… sęk w tym, że DJ, który nie jest fanem najprawdopodobniej zna tylko najbardziej znane utwory MJa i istnieje ryzyko, że nie będzie on znał preferencji fanów, a już na pewno nie będzie miał takiej kolekcji płyt jak ja ;)
siadeh_ pisze: a ja skontaktuje się z Toba , kiedy bede juz miała info, jak wyglada kwestia sprzetu.
siadeh_ pisze: Wszytsko to jest conajmniej dziwne,ale ja - niesttey - nie moge teraz kierowac sie sentymentami... I - niesttey - mam za malo czasu, by cokowliek kombinowac, czekać i się tlumaczyć.

Byłam zmuszona zabookowac innego DJa na te okoliczność, ale mam nadzieję, ze Erwin nie poczuje się dotknięty.
Fakt jest taki, ze mamy póltora tygdonia do imprezy, a nikt do konca nie wie kim jest w tym calym zamieszaniu...
Cóż, skoro zabukowano już innego DJa, to nie mam chyba zbyt wiele do gadania :)
Ale trochę szkoda, że miałaś czas się z nim skontaktować, a na kontakt ze mną już Ci go nie wystarczyło. Chociaż wcześniej podkreśliłaś, że odezwiesz się, kiedy będziesz miała info o sprzęcie. Wiem, że nie odzywałem się w tej kwestii na forum, bo byłem wtedy na urlopie, cały czas byłem pod telefonem - wystarczyło przedzwonić :( Z drugiej strony, niewiele miałem czasu na odezwanie się nawet na forum, bo widzę, że DJa zabukowałaś jeszcze tego samego dnia, którego ja zamieściłem mój post.

Ale trudno, mam nadzieję, że wszyscy będziemy się dobrze bawić i że ten incydent nie popsuje naszej dalszej współpracy.
Pozdrawiam serdecznie
Erwin
Obrazek
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

po-cichu pisze:To tak na zapas pytanie:
A jak się stamtąd WYDOSTAĆ po imprezie na Okęcie?:D Coś czuję, że Łódź się w tej Warszawie zgubi:P A jeśli nie ma żadnego połączenia ZTM, czy jak to się u Was zwie, to ile należy szykować na taksówkę?:P
ale rozumiem, ze mowimy o dzielnicy Okecie a nie o lotnisku? Bo to nie to samo...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Noemi.best pisze:ale rozumiem, ze mowimy o dzielnicy Okecie a nie o lotnisku? Bo to nie to samo...
Kurczę, właśnie, że o lotnisku, bo jedyne połączenie z Wawy do Łodzi w późniejszych godzinach jest właśnie stamtąd:/ Dokładnie z terminalu nr 2 :P
dh87

Post autor: dh87 »

Słuchajcie a może zorganizujmy jakieś spotkanie forumiczów piszących w tym temacie. Ustalmy jakąś godzine i miejsce przed imprezą i spotkajmy się. Ja przyjadę z chłopakiem z Poznania, jestem nowa na forum i bardzo chciałabym poznać nowych ludzi, ludzi takich jak Wy którzy uwielbiają Michaela. Widzę, że głównie wszyscy sa z Warszawy i Łodzi. Będzie raźniej. Tak mi sie wydaje ;-) . Mam nadzieje, że są ludzie myślący podobnie.
I love you most Michel! My ANGEL!
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

już w końcu nie wiem,czy przyjadę,czy nie,ale...
umówmy się, a potem całą NASZĄ ekipą zróbmy sobie fotę z Kaśką i Kingą ,co? :):)
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Ok, proponuję spotkanie o 15.30 pod gitarą hard rock cafe przy złotych tarasach (to jest tuz przy dworcu centralnym). Są chętni?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
aga.mj

Post autor: aga.mj »

eh, jest już grupa ludzi, która spotyka sie w hali głównej o 16, może Wy dołączycie? ;-)
Obrazek
When will this mystery unfold?
serce pragnie uwierzyć, rozum nie daje na to zgody...
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Łódź stawia się pod gitarą 15.30 :mj:

aga.mj - najlepiej - wszyscy w jednym miejscu, nie ma co
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

No tak, bo skoro ghost_ola mówi, że ciężko będzie dojechać w godzinę na drugi koniec miasta (a co ze spóźnialskimi?) to lepiej będzie spotkać się wcześniej. Tylko, że reszta chyba umawia się na Gronie.
Dlatego nie wiem...

Mam jeszcze pytanie:

Ile zajmie dotarcie z Bemowa na dworzec centralny lub zachodni po imprezie? Gdyby ktoś mieszkający w Wa-wie mógł udzielić mi takiej info. to byłabym wdzięczna. Chodzi mi o autobus i ewentualnie taksówkę.
Awatar użytkownika
Tamaryszek

Post autor: Tamaryszek »

http://www.ztm.waw.pl/rozklady.php?u=50 ... 9&r=40&l=1 <-- informacje dot. dojazdu ;-)

Czyli ostatecznie 15.30 pod gitarą?
Lepiej być wcześniej, niż się spóźnić. O tej porze dość często trasa na Wolę jest zakorkowana.
ODPOWIEDZ