edyta_76 jeszcze ja chcę koszulkę rozmiar XS, chociaż idę w ślepo, ale wierzę w Was. I jeszcze jedno: wolałabym imię (Wioleta, a najlepiej Wiola). W prawdzie przegapiłam kilka imprez, ale wciąż tu jestem.
My z Wer będziemy na imprezie, byc moze nie na całą noc ale to sie jeszcze zobaczy :-p.
Chcemy też koszulki w rozmiarze najmniejszym jaki będzie.
Ja osobiście bym wolała nick na niej ale jeśli jest za długi no to moze być imie..
JEJKU, ILE STRON ZAPISALIŚCIE WOJTUŚ DOSTANIESZ LANIE
TY EDYTKO TEŻ.
NA NASTĘPNEJ IMPREZIE BĘDĄ TAKIE KARNIAKI, ŻE SIĘ NIE POZBIERACIE
JEŚLI CHODZI O KOSZULKĘ, TO TEŻ WOLAŁABYM NICK
A TAK POZA TYM TO JESTEM W SZOKU, ŻE WOJTUŚ SIĘ ODEZWAŁ NORMALNIE ŁAAAAŁ
JEŚLI CHODZI O ODTAŃCZENIE THRILLERA W SZCZECINIE TO BYŁOBY BOSKO, NO ALE WŁAŚNIE MOŻE BYĆ CIĘŻKO ZE SKŁADEM.
JA TAŃCZĘ W ZESPOLE AEROBIKU SPORTOWEGO U SIEBIE NA UCZELNI, WIĘC PARĘ OSÓB UDAŁOBY MI SIĘ ZEBRAĆ, ALE NIE ZA WIELE.
Kurczę, ale imprezujecie !
Dołączyłabym do Was, ale w najbliższym czasie nie mogę Ale gdyby tak odbyła się jeszcze kiedyś jakaś MJowa noc na Słonku to się piszę, z MaJowego nie mam daleko ;D
I chcę z Wami na This is it do kina !! Przygarniecie?? I koszulkę w rozmiarze S też bym chciała z imieniem - Sabina. Super pomysł :D tylko jak zapłacić za jedno i za drugie skoro nie będzie mnie z Wami 26?
Niech ktoś cierpliwy mnie oświeci ;p
Tell me, just what will I do... cause I just can't stop loving you
alison pisze:I chcę z Wami na This is it do kina !! Przygarniecie?? I koszulkę w rozmiarze S też bym chciała z imieniem - Sabina. Super pomysł :D tylko jak zapłacić za jedno i za drugie skoro nie będzie mnie z Wami 26?
Wszystkie MJówki mile widziane a im więcej nas tym lepiej
26 na imprezie robimy zbiórkę na bilety na This Is It bo od 27 rusza sprzdaż a chcemy miec miejsca koło siebie! Ja mieszkam na Słonku więc możemy się jakoś umówić w innym terminie przed 27 jak będzie Ci pasowało! Ja od środy jestem w Szczecinie więc jakby co daj znac na PW! A na koszulki to pewnie jeszcze trochę czasu będzie!
ROXIMJ pisze:JEŚLI CHODZI O ODTAŃCZENIE THRILLERA W SZCZECINIE TO BYŁOBY BOSKO, NO ALE WŁAŚNIE MOŻE BYĆ CIĘŻKO ZE SKŁADEM.
O nie nawet jakby nas miałobyc tylko 10 to i tak musimy to zrobic!!
W tym tygodniu byłam w Multikinie i powiedzieli mi, że This Is It będą wyświetlać - to tak btw tego, że ktoś kilka stron temu zastanawiał się czy będzie coś w Galaxy (chyba Kama jeśli mnie pamięć nie myli ;D )
Kama pisze:Iza masz miejsce w swojej chacjendzie to 26 go poczynimy próby
Kama nie martw się miejsce zawsze się znajdzie a jak nie to sobie zrobimy w tyle kobiet raz dwa mebelki poprzestawiamy ale myślę, że to nie będzie konieczne
alison pisze:Izabela już się odzywam
Cieszę się, że mamy kolejną MJówkę na spotkania w Szczecinie!
Zobaczcie coraz nas więcej!!
No właśnie więc zastanawia mnie dlaczego mi tak w Multikinie powiedzieli. Gdyby ktoś mniej wtajemniczony w MJowe sprawy poprzestał na ich zapewnieniu to mocno by się ździwił.
A ja nawet nie wiedziałam, że w Szczec Was tak dużo i że się tak wspaniale organizujecie !
Skoro wszystkie MJówki mile widziane... poisonivy Ty z siostrą mieszkacie gdzieś niedaleko mnie, to może się umówimy, by razem dotrzeć na imprezę (daj znak na priv). Co do multikina, to ja pisałam już (w hydeparku chyba), że dostałam od nich odpowiedź, że będą grać This Is It i, że premiera 30-go, ale tak jak już napisała Kama na polskiej stronie filmu nie ma potwierdzenia tej wiadomości.