:). Właśnie 25 IX też nie mógłbym niestety. 25 i 26 nie ma mnie w Szczecinie. Dopiero 27 IX mógłbym. Pasowałby mi każdy inny termin poza tymi dwoma dniami. Szkoda, że tak wyszło. Chciałem być na imprezce:).
Wtedy z koleji ja nie wiem czy w ogóle będę w Szczecinie :( dajmy sobie spokój bo bedzie tak w kółko! Trudno zostaje jak jest a Wojtek bedzie miał do nadrobienia na następnej imprezie!! :)
HO HO HO!!!!!Witam wszystkich moich kochanych!no i koszulki pospisywałam.Wojtek a jaki ty masz rozmiar?Kama ja jutro podejde byłam ale dziewczyna kazała przyjsc jak bedzie chłopak?wiec jutro lece!koszulek do zakupu mamy na ta chwile 10szt!!!hania jeszcze?kogos pominełam?i wiecie co mysle zeby zrobic imiona a nie nicki!co wy na to?no a teraz Tylko prosze nie bic zapomniałam!!!!!ja 26.09 ide na wesele wiec mnie nie bedzie!!!!przykro mi mysle ze mi wybaczycie?kama dzieki za checi buziak dla ciebie.co do kupna biletow to tak jak mowiłam moge je kupic dla wszystkich tylko pozbierac trzeba pieniadze,a jaka kwota biletu?No i wkoncu obejrzałam zwiastun filmu bez komentarza!!!!!!!całuski
Jeśli chodzi o koszulkę to mam rozmiar L, chciałbym, żeby było na niej najlepiej moje imię, a jeśli nie będzie takiej możliwości, to może być bez mojej godności, ważna jest dla mnie sama koszulka z MJPT Szczecin:). Wiem, chciałem być na imprezce, ale na pewno będę już na następnych, gdzie będę mógł pokazać moją wersję Billie Jeana, bardzo niedoskonałą zresztą .
Gambara pisze:Wiem, chciałem być na imprezce, ale na pewno będę już na następnych, gdzie będę mógł pokazać moją wersję Billie Jeana, bardzo niedoskonałą zresztą .
No mój drogi z następnych już się nie wykręcisz
_*Aga*_222 pisze:Tylko czy zbierzemy tyle osób, żeby coś sensownego z tego wyszło?
Tym razem musimy się postarać i zrobić wszystko żeby się udało, więc jak się spotkamy to będziemy mieli kolejną sprawę do przedyskutowania!!
Izunia jeszcze nie jedna impeze skrecimy!!!!kurcze spotkałam pana młodego i dopiero on mi o weselu przypomniał wiedziałam ze koniec wrzesnia ale jakos nie zakodowałam w głowie .i tak mi jakos głupio isc z dziecmi bez faceta ale jeszcze w ten dzien ich syn ma urodziny wiec dzieci maja osobna impreze a ja dodatkowe koszty!