Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Mam nadzieję, że nikt się tu na mnie nie pogniewa:)
No jak to ja się pogniewam ;-)
Gambara pisze:No ale nie będziecie przekładali chyba imprezy dla jednej osoby
Imprezę w sumie można by było przełozyć np. na piątek czyli 25.09 o ile wtedy dałbyś radę być i oczywiście reszta będzie za :-)
Gambara

Post autor: Gambara »

:). Właśnie 25 IX też nie mógłbym niestety. 25 i 26 nie ma mnie w Szczecinie. Dopiero 27 IX mógłbym. Pasowałby mi każdy inny termin poza tymi dwoma dniami. Szkoda, że tak wyszło. Chciałem być na imprezce:).
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

ja 25 nie dam rady a znów 27 to niedziela litości w poniedziałek mam na 7.00 do pracy ;(
chyba, że przełożymy na 02,10,09 ??

Edyta co z koszulkami byłaś tam czy mam podjechać i zapytać?

z tego co widzę w Szczecinie This Is It będzie grane tylko w Heliosie
to takie małe kino :(
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Izabela

Kama pisze:chyba, że przełożymy na 02,10,09 ??
Wtedy z koleji ja nie wiem czy w ogóle będę w Szczecinie :( dajmy sobie spokój bo bedzie tak w kółko! Trudno zostaje jak jest a Wojtek bedzie miał do nadrobienia na następnej imprezie!! :)
Awatar użytkownika
Kama

Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

HO HO HO!!!!!Witam wszystkich moich kochanych!no i koszulki pospisywałam.Wojtek a jaki ty masz rozmiar?Kama ja jutro podejde byłam ale dziewczyna kazała przyjsc jak bedzie chłopak?wiec jutro lece!koszulek do zakupu mamy na ta chwile 10szt!!!hania jeszcze?kogos pominełam?i wiecie co mysle zeby zrobic imiona a nie nicki!co wy na to?no a teraz Tylko prosze nie bic :nerwy: zapomniałam!!!!!ja 26.09 ide na wesele glupija wiec mnie nie bedzie!!!!przykro mi mysle ze mi wybaczycie?kama dzieki za checi buziak dla ciebie.co do kupna biletow to tak jak mowiłam moge je kupic dla wszystkich tylko pozbierac trzeba pieniadze,a jaka kwota biletu?No i wkoncu obejrzałam zwiastun filmu :mj: bez komentarza!!!!!!!całuski
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Kama pisze:zobaczcie na to
http://www.forum.mjpolishteam.pl/postin ... ote&t=7964
super sprawa
No super super :-) Tylko dlaczego to aż w Krakowie? :-(

Edyta, moim zdaniem jednak lepsze bedą nicki a nie imiona, więc ja bym zostawiała tak jak miało być :-) Smutno nam będzie bez Ciebie...

Wojtek, szkoda, że jednak nie będziesz na imprezie. Liczyłam, że zobaczę "Billie Jean" w Twoim wykonaniu ;-)
Ostatnio zmieniony pt, 18 wrz 2009, 21:00 przez _*Aga*_222, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

edyta_76 pisze:no a teraz Tylko prosze nie bic zapomniałam!!!!!ja 26.09 ide na wesele wiec mnie nie bedzie!!!!
No to nam się impreza sypie :(
Kama pisze:zobaczcie na to
http://www.forum.mjpolishteam.pl/postin ... ote&t=7964
super sprawa
No tak sprawa supeer ale niestety dla mnie nieosiągalna! :(
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie mi chodziło o to, że może takiego Thrillera zrobimy w Szczecinie
wszędzie można a u nas co ??

eeeejjjj ludzie co z imprezą?? w końcu zostaną 3 osoby :(

a co do koszulek mi to obojętne ja i tak chce Kama :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Kama pisze:słuchajcie mi chodziło o to, że może takiego Thrillera zrobimy w Szczecinie
A no chyba, że tak to ja jestem jak najbardziej za! :dance:
Kama pisze:eeeejjjj ludzie co z imprezą??
nie wiem :smutek:
Gambara

Post autor: Gambara »

Jeśli chodzi o koszulkę to mam rozmiar L, chciałbym, żeby było na niej najlepiej moje imię, a jeśli nie będzie takiej możliwości, to może być bez mojej godności, ważna jest dla mnie sama koszulka z MJPT Szczecin:). Wiem, chciałem być na imprezce, ale na pewno będę już na następnych, gdzie będę mógł pokazać moją wersję Billie Jeana, bardzo niedoskonałą zresztą ;-) .
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Izabela pisze:Kama napisał:
słuchajcie mi chodziło o to, że może takiego Thrillera zrobimy w Szczecinie

A no chyba, że tak to ja jestem jak najbardziej za!
Ja też jak najbardziej za! :mj: Tylko czy zbierzemy tyle osób, żeby coś sensownego z tego wyszło?
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

no to wyszło, że na koszulkach lepiej, żeby było imię :happy:
musimy zacząć intensywnie działać :mj: :mj: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Gambara pisze:Wiem, chciałem być na imprezce, ale na pewno będę już na następnych, gdzie będę mógł pokazać moją wersję Billie Jeana, bardzo niedoskonałą zresztą .
No mój drogi z następnych już się nie wykręcisz ;-)
_*Aga*_222 pisze:Tylko czy zbierzemy tyle osób, żeby coś sensownego z tego wyszło?
Tym razem musimy się postarać i zrobić wszystko żeby się udało, więc jak się spotkamy to będziemy mieli kolejną sprawę do przedyskutowania!! :-)
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Izunia jeszcze nie jedna impeze skrecimy!!!!kurcze spotkałam pana młodego i dopiero on mi o weselu przypomniał wiedziałam ze koniec wrzesnia ale jakos nie zakodowałam w głowie glupija .i tak mi jakos głupio isc z dziecmi bez faceta :-/ ale jeszcze w ten dzien ich syn ma urodziny wiec dzieci maja osobna impreze a ja dodatkowe koszty!
Obrazek
ODPOWIEDZ