Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
złotko

Post autor: złotko »

też będę tylko która godzina.?
Michael you are not alone.!
firefenix18

Post autor: firefenix18 »

http://www.lublinplaza.pl/
tam jest cały plan imprezy, ps. kto umie kroki do beat it :D?
Kiedyś ludzie nie potrzebowali Boga bo mieli rozumy,
dziś ludzie wymyślili Boga i zabrali ludziom rozumy.
Awatar użytkownika
BadJack

Post autor: BadJack »

Skoro pokaz zaczyna się o 15 to proponuję spotkać się o 14:30 przed plazą. Akurat się poznamy, chwilę pogadamy i zajmiemy jakieś dobre miejscówki widokowe :]
Awatar użytkownika
złotko

będę 14.30 pod plazą ;)
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

W Cinema City jednak będzie wyświetlony "This is it" ;-) ;-)
info: http://www.mj-bilet.pl/
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Jeśli nie pojadę do Wawy (mam podwójne myśli) to się zjawię.
BadJack - poznasz mnie nie? W razie czego,w którym miejscu się umawiacie?

Pozdrawiam :):)
smajlik.MJ

Post autor: smajlik.MJ »

Też będę, nie wiem tylko czy uda mi się zdążyć na tą 14.30, bo z Kraśnika będę wracać. Ale powinnam być na czas. W razie czego może umówmy się, że na spóźnialskich (tzn. w tej sytuacji na mnie) czekamy jeszcze te 5 czy 10 minut. Jak myślicie? Jakbym do tej pory nie zdążyła, no to trudno, wejdziecie beze mnie. :smutek:

No i właśnie-umawiamy się przy samym wejściu do Plazy, tzn. przy samych drzwiach automatycznych? Bo z tego co zauważyłam, to tam zawsze dość dużo ludzi stoi, np. palą itp. Może być to pewne utrudnienie w rozpoznaniu się.

Moglibyśmy się więc spotkać pod tą taką jakby gablotą oszkloną. Wiecie o co mi chodzi? Tam są chyba gazety wywieszone do czytania.

To gdzie wolicie?

Może ktoś z Was będzie miał jakiś charakterystyczny element ubrania-nie wiem np. kapelusz albo coś innego co się wyróżnia? Tak żeby się rozpoznać. :cool: Ja będę w niebieskich jeansach no i chyba w czarnej bluzce. Więc mało charakterystycznie.

No to mam nadzieję do zobaczenia! :happy:
Awatar użytkownika
BadJack

Może być pod tą gablotką. Kogo znam to na pewno poznam :) Ja chyba będę w czerwonej bluzie i niebieskich jeansach, więc jakby co podchodźcie :P. Poczekamy pewnie z 15 min na spóźnialskich o ile sam się nie spóźnię :)
smajlik.MJ

o.k., więc jutro o 14.30 pod gablotką. Do zobaczenia!
Awatar użytkownika
złotko

Ja będę pod gablotką z siostrą o 14.30.
Znak rozpoznawczy może czarna bluzka z Michaelem albo kapelusz biały a jak nic z tego siorka będzie miała niebieską bluzkę z Michaelem ;)
To do zobaczenia
Awatar użytkownika
katnisza

Post autor: katnisza »

ja tez najprawdopodobniej bede ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
annie_hall

Post autor: annie_hall »

i jak było? ja się chyba trochę spóźniłam z obecnością na tym forum, ale cieszę się że wogóle tu dotarłam - teraz będę trzymała rękę na pulsie w przypadku następnych takich wypadów :)
Awatar użytkownika
katnisza

Post autor: katnisza »

Ja sie niestety spoznilam i was nie zastalam :-/ Moim zdaniem bylo ok, w sumie to niczego lepszego sie nie spodziewalam :P A Wam jak sie podobalo ? ;-)
Obrazek
smajlik.MJ

No to może opiszę w kilku słowach wczorajszy pokaz w Plazie:

Spotkanie odbyło się w składzie: ja, BadJack, złotko i siostra złotka :)

Spodziewaliśmy się wszyscy, że cały pokaz odbędzie się wyłącznie w rytmie muzyki MJ, ale tak nie było. Muzyka Michaela to było gdzieś około 50%, reszta to inni wykonawcy. Natomiast cały pokaz taneczny (tancerze tańczyli na samym początku imprezy, pomiędzy poszczególnymi częściami pokazu i na koniec) był wyłącznie do muzyki Michaela. Mnie najbardziej podobał się układ do Black or White, w którym tancerze mieli kostiumy symbolizujące przynależność do różnych kultur. Świetnie tańczyli, zwłaszcza że robili to na wąskim wybiegu dla modelek :wariat:.

Ludzi było dużo-wokół samego wybiegu, na pierwszym i drugim pietrze. W różnym wieku.

Chyba spora część osób była tam właśnie ze względu na Michaela. Bardzo sympatyczne było to kiedy Ibisz zapytał ludzi o to kto jest gwiazdą wieczoru (chodziło mu o Isis Gee) a ludzie głośno i zgodnie krzyknęli: Michael!!

Była też wśród publiczności dziewczyna, która (no bo tak jak wspominałam pokaz nie był wyłącznie do muzyki MJ), krzyknęła parę razy: Gdzie Michael? Ibisz Usłyszał i przystawił jej nawet mikrofon.

Generanie podobało mi się i jakoś tak nawet nie myślałam o tym, że Michaela już nie ma. Ale jak na zakończenie pokazu puścili końcowy monolog Michaela z "Will you be there" to przez moment poczułam się jak w ciągu kilku najbliższych dni po 25 czerwca :beksa: Od śmierci MJ te słowa powodują, że mam ciarki. Jak Michael żył jakoś lżej do nich podchodziłam.

Jeśli chodzi o występ Isis Gee, to muszę przyznać że ma wielki głos. W sumie wcześniej niewiele o niej wiedziałam. A wczoraj przekonałam się, że na prawdę ma kobieta talent. Poza tym wydaje się być bardzo sympatyczną osobą. Fajnie jej wyszło "I'll be there".

Aha, Ibisz powiedział też coś w rodzaju, że Michael był genialnym artystą i bardzo dużo dokonał w muzyce. Ładny gest z jego strony!

Także ogólnie to pokaz na plus :mj:
Awatar użytkownika
BadJack

Podpisuję się pod powyższym postem. Tak właśnie było. Dodam tylko, że to jednak trochę rozczarowanie, że pokaz nie był w całości do muzyki MJ. Zabrakło mi np. TWYMMF, czy YRMW, kawałków, które idealnie by się nadawały do tego typu imprezy. Zresztą mieli w czym wybierać. Trzy dekady muzyki, albo i cztery ;-) No trudno, dobrze, że było jednak trochę tych piosenek MJ i te występy taneczne. A i jeszcze dodam, że niektóre laski na wybiegu były napraaaaaaawdę DOBRE :-)
ODPOWIEDZ