oj, tak! Ty masz zupełną rację. Oczywiście, że FM to ma być zaskoczenie. Ale jeśli oni i tak już wiedzą, że coś takiego będzie to fajnie jeśli nas nakręcą. Jeśli zdążą to dobrze, a jak nie dobiegną z kamerą to trudno;) Ogólnie czy będzie kamera czy nie my i tak zatańczymy. Każdy wie po co to robi.anialim pisze:Znów będzie, że krytykuję... tak nie jest, sama do Was dołączyć mam zamiar i generalnie bardzo podoba mi się, jak się w to wszyscy angażujecie. Tak tylko nieśmiało chciałam wyrazić tu swoją opinię...;) Chodzi o ideę FM. Jasne, że fajnie byłoby, gdyby pokazano o w tv, ale nie jestem za tym, żeby się z nimi ustawiać. Można im po prostu podpowiedzieć, naprowadzić, kiedy i gdzie mogą się nas spodziewać, ale nie umawiać się z nimi, nie zdradzać szczegółów.
Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009
- m_ary_jane

o to właśnie mi chodzi i do tego zmierzam więc spokojnie :)anialim pisze: Można im po prostu podpowiedzieć, naprowadzić, kiedy i gdzie mogą się nas spodziewać, ale nie umawiać się z nimi, nie zdradzać szczegółów.
poza tym tak sobie pmyslalam czy nie mogliby w zamian za to załatwic nam nagłośnienia

Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
- m_ary_jane
moni,
proszę Cię z całego serca: załatw to z TV, żeby nie wyszedł program o nas...Wiesz, o co chodzi... Bo widzę, że się powoli cała idea FM rozmywa.
I bardzo mnie to boli... Wiem, że zrobisz to dobrze.
Jeżeli się do Ciebie zgłosili, to fajnie, może być, ale żebyśmy to my (TV)ich nie organizowali.
Nie mam zamiaru kogoś obrażać, ale to chyba nie o TO w tym wszystkim chodzi, by siebie pokazać. Parcie na szkło jest zawsze silne...Przepraszam za mocne słowa, ale tak czuję.
moni...
proszę Cię z całego serca: załatw to z TV, żeby nie wyszedł program o nas...Wiesz, o co chodzi... Bo widzę, że się powoli cała idea FM rozmywa.
I bardzo mnie to boli... Wiem, że zrobisz to dobrze.
Jeżeli się do Ciebie zgłosili, to fajnie, może być, ale żebyśmy to my (TV)ich nie organizowali.
Nie mam zamiaru kogoś obrażać, ale to chyba nie o TO w tym wszystkim chodzi, by siebie pokazać. Parcie na szkło jest zawsze silne...Przepraszam za mocne słowa, ale tak czuję.
moni...
Smile, though your heart is beating...
powiem tak...kiedy zabrałam sie za ogranizacje FM moją główną motywacją było oddać w ten sposób HOŁD dla Króla. Poruszyłam niebo i ziemię aby zebrać ludzi i w pewnym momencie miałam naprawdę chwilę zwątpienia. Kiedy przyszłam na próbę i zobaczyłam ile nas jest - po raz pierwszy poczułam że się uda.
Boję się momentu kiedy ludzie bedą zainteresowani FM tylko po to aby sie polansować, pokazać przed TV.....kiedy zginie cała idea FM...boję sie potem słów w internecie w gazetach, że wszystko to było robione pod publiczkę i interesownie.
Jeśli ktos bedzie chcial siebie potem zobaczyć to jestem pewna że ktoś od nas bedzie to nagrywać na pamiątkę, nawet ostatnio na próbie była kamerka. Tyle wystarczy. Nie wiem czy chce dziennikarzy na FM, nie wiem czy Michael by tego chciał. Moje słowa brzmią być może bardzo trywialnie ale nie zapomnijmy po co dla kogo i z jaką myslą to robimy. To ma być nasz i JEGO dzień....ma być zaskoczenie, wzruszenie i entuzjazm....
bo http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
Boję się momentu kiedy ludzie bedą zainteresowani FM tylko po to aby sie polansować, pokazać przed TV.....kiedy zginie cała idea FM...boję sie potem słów w internecie w gazetach, że wszystko to było robione pod publiczkę i interesownie.
Jeśli ktos bedzie chcial siebie potem zobaczyć to jestem pewna że ktoś od nas bedzie to nagrywać na pamiątkę, nawet ostatnio na próbie była kamerka. Tyle wystarczy. Nie wiem czy chce dziennikarzy na FM, nie wiem czy Michael by tego chciał. Moje słowa brzmią być może bardzo trywialnie ale nie zapomnijmy po co dla kogo i z jaką myslą to robimy. To ma być nasz i JEGO dzień....ma być zaskoczenie, wzruszenie i entuzjazm....
bo http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Ja powiem tak. Po pierwsze zgadzam sie z kazdym na gorze, aczkolwiek popieram pomysl z telewizja... wcale nie chodzi mi o to zeby sie pokazac w TV bo i tak bedzie tyle ludzi ze ciezko bedzie siebie znalezc... i jak mowili poprzednicy nie chodzi o to zeby sie umawiac z telewizja na jakies reportaze czy wywiady i w ogole, wedlug mnie dobrym pomyslem byloby wyslanie po prostu maila np do TVN24 w ktorym bedzie zawarty np tylko obrazek plakatu z tego wydarzenia. Jesli sie zainteresuja o co chodzi to na pewno sie zjawia.. a jesli nie to ich nie bedzie i tez bedzie super bo jak Moni mowi nie chodzi o to zeby sie pokazac tylko o oddanie czci Majkelowi. A jesli pokaza to wydarzenie w TV i media nas nie zjada ze robimy wszystko zeby sie pokazac to zapewne powiedza ze Kraków-Polska oddaje czesc Krolowi popu. A ze taki mam charakter to zakladam raczej pozytywna wersje wydarzen. Tyle z mojej strony. Aha. Co do naglosnienia nie ma co sie prosic mediow bo wtedy trzeba sie z nimi umawiac o czym nie ma mowy.
Edit : Moni piekna piosenka, nie slyszalem wczesniej.
EDIT#2 : Pozwolilem sobie spisac pelne liryki jakby ktos chcial w calosci...
http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
I heard the news on the radio
While the DJ play Billie Jean
Saying something 'bout your legacy
That Yo're the very last superstar we'll ever see
And we can tell the world there'll never be another one
That You will always stay here in our memory
So put on Your dancing shoes
It's time to say goodbye...
You know that final curtain call's for You
And when u get to heaven
You'll be dancing with the Angels
So don't be You sad, now don't be feeling blue
Because Billie Jean is waiting there for You
There's an emptiness without You here
It's hard to keep it all together
But we will remember what we did that day
No we'll never forget, it's in our hearts forever
May your spirits stay forever-more in Neverland
Where a star will shine for everyone to see
And when u get to heaven
And when u get to heaven
Because Billie Jean is waiting... She's waiting there for You...
Edit : Moni piekna piosenka, nie slyszalem wczesniej.
http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
I heard the news on the radio
While the DJ play Billie Jean
Saying something 'bout your legacy
That Yo're the very last superstar we'll ever see
And when u get to heaven
There's an emptiness without You here
It's hard to keep it all together
But we will remember what we did that day
No we'll never forget, it's in our hearts forever
May your spirits stay forever-more in Neverland
Where a star will shine for everyone to see
And when u get to heaven
And when u get to heaven
Because Billie Jean is waiting... She's waiting there for You...
m_ary_jane - fajny ten plakat,ale nie wiem jak to wszystko mozna wkleic na nasza klase:] najmilszy jest jednak fakt,ze o dziwo-moje wywieszanie plakatów zadzialalo- dzis mi dziewczyna z gim odpisala,bo przeczytala ogloszenie o FM na plakacie:)
moni : apropo tv,mam podobne zdanie jak analim- "fajnie byłoby, gdyby pokazano o w tv"- mielibysmy kogos pewnego ,kto uwieczni w profesjonalny sposob nasz tribute:) , "ale nie jestem za tym, żeby się z nimi ustawiać. Można im po prostu podpowiedzieć, naprowadzić, kiedy i gdzie mogą się nas spodziewać, ale nie umawiać się z nimi, nie zdradzać szczegółów."- czyli jakos ogolnikowo im tylko dac znac.
m_ary_jane - zgadzam sie z tym stwierdzeniem "Ale jeśli oni i tak już wiedzą, że coś takiego będzie to fajnie jeśli nas nakręcą." - tak czy siak juz o tym wiedza,wiec beda nasz szukac- a raczej jak sie cos takiego "święci" to raczej prawie pewnie dla kazdego krakusa,ze odbedzie sie to m.in na rynku :]
mimo wszystko nadal licze na kolegów DJ'ów Anyyee- czy jak Ci tam kobieto- :)
poza tym- mysle,ze tv mogloby bys ok,ale tak jak ktos tam wspomnial,bez jakis wywiadow, tylo sucha relacja-przyszli,zatanczyli poszli (taka jak sfilmowali to we Francji)
kolejna rzecz-mysle ze faktycznie gdy przechodnia zauwaza tv,moze chetniej sie dolacza do tanczacego tlumu- i bedzie nas wiecej, chocby na te pare chwil- a to ze te osoby byc moze beda meic tylko parcie na szklo i tak mnie nie obchodzi- ja wiem po co to robie. jesli mialabym skorzystac z tv- to tylko po to zeby :miec pewnosc ze ktos nas na pewno nagra( a nie,ze ten zapomni,temu sie zepsuje kamerka, ten sie rozchoruje,ten sie zagapi i w efekcie nie bedzie nikogo-a mimo wszystko kazdy na pewno chcialby aby to zostalo uwiecznione) , miec byc moze bdb naglosnienie, i byc moze wiecej ludzi doskoczy do naszego tlumu jak zobaczy co sie dzieje; ja bym wykorzystala ich na swoje cele,a reszte olała-jakeis jednostki ewentualnie beda narzekac - z zazdrosci a my i tak zrobimy swoje i bedziemy wiedziec po co to zrobilismy-dla MJ. potem zostana nam wspomnienia , dowod rzeczowy,no i duma:)
to taka moja mala opinia-bo widze ze dyskusja ruszyła:) a ja jutro znow do pracy,wiec pojawie sie tu pozno wieczor-ok. 23:30:]
moni : apropo tv,mam podobne zdanie jak analim- "fajnie byłoby, gdyby pokazano o w tv"- mielibysmy kogos pewnego ,kto uwieczni w profesjonalny sposob nasz tribute:) , "ale nie jestem za tym, żeby się z nimi ustawiać. Można im po prostu podpowiedzieć, naprowadzić, kiedy i gdzie mogą się nas spodziewać, ale nie umawiać się z nimi, nie zdradzać szczegółów."- czyli jakos ogolnikowo im tylko dac znac.
m_ary_jane - zgadzam sie z tym stwierdzeniem "Ale jeśli oni i tak już wiedzą, że coś takiego będzie to fajnie jeśli nas nakręcą." - tak czy siak juz o tym wiedza,wiec beda nasz szukac- a raczej jak sie cos takiego "święci" to raczej prawie pewnie dla kazdego krakusa,ze odbedzie sie to m.in na rynku :]
- akurat to jest BARDZO dobry pomysl,mysle ze daloby sie ich namowic na ten glosnik co wtedy byl pod bagatela. jako jedna z organizatorek calej akcji,ktora mysli "o co by tu jeszcze zadbac zeby wypaliło i wyszło jak najlepiej" truchleje na mysl o sprzecie z ktorego puscimy muzyke 4go- mam wiele pomyslow,ale jest coraz mniej czasu,nie wiadomo czy ktorys z nich wypali i bedziemy miec porzadne naglosnienie- a oni mogliby o to skutecznie "zadbac". moze przyszliby wczesniej tak zeby nie zrobic szumu,,a potem np.za godz my bysmy zatanczyli.. nie wiem... jak mowialm wczesniej- ja to małe radio mam,ale sami wiecie jaka to glosnosc- jak nie zalatwimy porzadnego naglosnienia to zostaniemy na lodzie z moim malym radiem- a wolalabym uniknac czegos takiego:]moni pisze:poza tym tak sobie pmyslalam czy nie mogliby w zamian za to załatwic nam nagłośnienia
mimo wszystko nadal licze na kolegów DJ'ów Anyyee- czy jak Ci tam kobieto- :)
poza tym- mysle,ze tv mogloby bys ok,ale tak jak ktos tam wspomnial,bez jakis wywiadow, tylo sucha relacja-przyszli,zatanczyli poszli (taka jak sfilmowali to we Francji)
- co do tego to chyba nie powinnismy sie rpzejmwoac, wieccie jaka jest mentalnosc Polaków-obojetnie co zrobimy -bedzie zle, dla tych co beda zazdroscic- i nie beda meili zadnych argumentow to powiedza "a oni to pod publike-żal". zreszta ile osob w calym internecie, z roznych miast ogladnie ten krociutki material w tv kraków? potem jak sie ukaze gdzie na stronie ebdzie mozna wyciac sam fargment jak tanczymy i bedzie gotowe:)moni pisze:kiedy zginie cała idea FM...boję sie potem słów w internecie w gazetach, że wszystko to było robione pod publiczkę i interesownie.
kolejna rzecz-mysle ze faktycznie gdy przechodnia zauwaza tv,moze chetniej sie dolacza do tanczacego tlumu- i bedzie nas wiecej, chocby na te pare chwil- a to ze te osoby byc moze beda meic tylko parcie na szklo i tak mnie nie obchodzi- ja wiem po co to robie. jesli mialabym skorzystac z tv- to tylko po to zeby :miec pewnosc ze ktos nas na pewno nagra( a nie,ze ten zapomni,temu sie zepsuje kamerka, ten sie rozchoruje,ten sie zagapi i w efekcie nie bedzie nikogo-a mimo wszystko kazdy na pewno chcialby aby to zostalo uwiecznione) , miec byc moze bdb naglosnienie, i byc moze wiecej ludzi doskoczy do naszego tlumu jak zobaczy co sie dzieje; ja bym wykorzystala ich na swoje cele,a reszte olała-jakeis jednostki ewentualnie beda narzekac - z zazdrosci a my i tak zrobimy swoje i bedziemy wiedziec po co to zrobilismy-dla MJ. potem zostana nam wspomnienia , dowod rzeczowy,no i duma:)
to taka moja mala opinia-bo widze ze dyskusja ruszyła:) a ja jutro znow do pracy,wiec pojawie sie tu pozno wieczor-ok. 23:30:]
- m_ary_jane
Co do tej tv. Szczerze? Na początku myślałam, że to fajny pomysł, ale teraz coraz bardziej zdaje sobie sprawę, że sporo osób może zapomnieć po co tańczy i martwić się tylko tym czy ich kamera uchwyci. Ja myślę tak. Oni już coś nie coś wiedzą. Jak się zjawią, to się zjawią, jak nie, to nie. Ja bym to tak zostawiła. A jeśli chodzi o pamiątkę. To może ma ktoś z was jakiegoś znajomego z dobrą kamerą, który nie tańczy i by nas nagrał? Ta wtajemniczona osóbka mogła by sobie stanąć w dobrym miejscu i by nas nagrała. Mielibyśmy pewność, że pamiątka będzie. I wydaje mi się, że wszyscy będą zadowoleni...
Mi łzy same popłynęły. Ech...To taka prosta, szczera i piękna piosenka.madzia06 pisze:łzy mi poleciały na maxa,tak sie przy niej wzruszyłam:( brak mi słów do opisania emocji,jakie we mnie wzbudziła
Możesz, np. dodać to sobie jako zdjęcie i ci się wyświetli w ostatnio dodanych. Wtedy zobaczą to twoi znajomi i automatycznie więcej ludzi.madzia06 pisze:m_ary_jane - fajny ten plakat,ale nie wiem jak to wszystko mozna wkleic na nasza klase:]

Hej wszystkim :)
Zgłaszam swoją obecność na sobotniej próbie :P To nie jest wielki problem, że nie było mnie na poprzedniej, nie? Ostatecznie ćwiczę w domu opierając się na rozpisanych krokach (dzięki, dzięki!).
Ze spraw organizacyjnych, nic nie obiecuję, ale też mam kumpli DJ'ów, więc podpytam, czy nie mają jakichś sprzętów, które chętnie by pożyczyli :)
A co do TV, fajny pomysł, ale nie jestem pewna, czy ludzie przez to będą dołączać. Może wręcz przeciwnie, tzn. pomyślą, że gdzie oni się będą pchać, skoro to pewnie jakaś zorganizowana grupa, itd. Ale dla nas to mógłby być czynnik motywujący no i pamiątka - wiadomo :P
Pzdr!
Zgłaszam swoją obecność na sobotniej próbie :P To nie jest wielki problem, że nie było mnie na poprzedniej, nie? Ostatecznie ćwiczę w domu opierając się na rozpisanych krokach (dzięki, dzięki!).
Ze spraw organizacyjnych, nic nie obiecuję, ale też mam kumpli DJ'ów, więc podpytam, czy nie mają jakichś sprzętów, które chętnie by pożyczyli :)
A co do TV, fajny pomysł, ale nie jestem pewna, czy ludzie przez to będą dołączać. Może wręcz przeciwnie, tzn. pomyślą, że gdzie oni się będą pchać, skoro to pewnie jakaś zorganizowana grupa, itd. Ale dla nas to mógłby być czynnik motywujący no i pamiątka - wiadomo :P
Pzdr!
Co do TV... fajny pomysł z podprowadzeniem, jakaś pamiątka i duma dla Krakowa. Jeśli ktoś się martwi czy ich kamera uchwyci to chyba już sygnał dla reszty po co te konkretne osoby to robią - nie dla M. tylko dla chęci pokazania się. Zresztą oprócz nas tańczących nikt nie wie o tym pomyśle z TV, więc czym Wy się tak zamartwiacie?
Jest tu ktoś kto się martwi czy go pokażą? :|
Co do nagłośnienia... sprawa w toku (jeden ze znajomych nie da rady, ale teraz sprawdzam resztę;)).
A co do ksywki... Anya wystarczy;)
Jest tu ktoś kto się martwi czy go pokażą? :|
Co do nagłośnienia... sprawa w toku (jeden ze znajomych nie da rady, ale teraz sprawdzam resztę;)).
A co do ksywki... Anya wystarczy;)
Dla ciekawostki to taki wspólny projekt mój na YouTube i Henrego Gormana, który to napisał :) Mam z nim kontakt ;) lol cieszę się , że filmik się komuś podoba no i dziękuje w imieniu autora za uznanie muzyki oraz słów ;) przekażę mu .Wyplosz pisze:Ja powiem tak. Po pierwsze zgadzam sie z kazdym na gorze, aczkolwiek
http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4[/b][/color]
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Jako, że to mój pierwszy post na forum...
Witam Was serdecznie.
Pomysł z FM - świetny, całkowicie go popieram i bardzo chciałabym wziąć w tym udział, ale...no właśnie, ale czy idea FM nie została już przypadkiem naruszona? Mam tu na myśli rozwieszanie plakatów, branie pod uwagę 'udziału telewizji (Wyploszu, Ty to tak na poważnie z tym wysyłaniem maili do tvn24? o.O)...To chyba, a raczej na pewno nie powinno tak wyglądać. Moim zdaniem dalsza reklama tego wydarzenia wydaje się całkowicie niepotrzebna.
Co do wcześniejszych postów, uwag...pomysł z 'Heal the world' również uważam za nietrafiony.
Witam Was serdecznie.
Pomysł z FM - świetny, całkowicie go popieram i bardzo chciałabym wziąć w tym udział, ale...no właśnie, ale czy idea FM nie została już przypadkiem naruszona? Mam tu na myśli rozwieszanie plakatów, branie pod uwagę 'udziału telewizji (Wyploszu, Ty to tak na poważnie z tym wysyłaniem maili do tvn24? o.O)...To chyba, a raczej na pewno nie powinno tak wyglądać. Moim zdaniem dalsza reklama tego wydarzenia wydaje się całkowicie niepotrzebna.
Co do wcześniejszych postów, uwag...pomysł z 'Heal the world' również uważam za nietrafiony.
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Co do telewizji etc. wolałabym zabrać głos na jutrzejszej próbie, dlatego też opinię swą zachowam póki co.
Odnośnie Heal the World - nie uważam, aby było to czymś mylnym. Ja osobiście oglądając filmik na youtube stwierdziłam, że nie jest to ani głupie, żałosne, nie na miejscu, tylko po prostu, że chciałabym tam być, wśród tych ludzi i przeżywać to co oni w tej chwili. Tyle.
Odnośnie Heal the World - nie uważam, aby było to czymś mylnym. Ja osobiście oglądając filmik na youtube stwierdziłam, że nie jest to ani głupie, żałosne, nie na miejscu, tylko po prostu, że chciałabym tam być, wśród tych ludzi i przeżywać to co oni w tej chwili. Tyle.

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
witam wsszystkich :) dopiero co dołączyłam
Miło,że obędzie się coś takiego i to tuż pod moim nosem!^^ więc zgrzeszyłabym nie biorąc w tym udziału. i tego zdania jest kilka moich znajomych, dlatego bardzo chcielibyśmy do was dołączyć :)). problem w tym, że jutro nie damy rady przyjść na próbę, ale w sobote już będziemy! mam nadzieję, że nie będzie dla nas za późno,żebyśmy się dograli. bo ja osobiście wielkiego talentu tanecznego nie mam :p
Miło,że obędzie się coś takiego i to tuż pod moim nosem!^^ więc zgrzeszyłabym nie biorąc w tym udziału. i tego zdania jest kilka moich znajomych, dlatego bardzo chcielibyśmy do was dołączyć :)). problem w tym, że jutro nie damy rady przyjść na próbę, ale w sobote już będziemy! mam nadzieję, że nie będzie dla nas za późno,żebyśmy się dograli. bo ja osobiście wielkiego talentu tanecznego nie mam :p