A ja wam nie będę już dziękować za spotkanie bo i tak wszyscy już wiedzą, że jesteście rewelacyjni i z wami zawsze jest swietnie
Co do koszulki rozmiar XS, Izabela
Jechałam dziś rano do pracy z duszą na ramieniu. Dlaczego? Autobus, którym jadę zatrzymuje się dokładnie przy parku a ja mam możliwość "podglądania” naszego drzewa. Jadę dziś i co widzę??? Michaela i kwiaty, które wczoraj zostawiliśmy! Może uda nam się przyzwyczaić tamtejszych przechodniów, że to nasze miejsce....
Ja też dziękuję serdecznie za spotkanie, nie spodziewałem się, że spotkam u nas w Szczecinie tak świetnych ludzi, fanów MJ:). Liczę również na następne spotkania, 26 IX oczywiście będę na domowej imprezie:). Przesyłam w linku kolejny fragment Majkela z This is it, szczena opada, widać, że był kreatywnie w świetnej formie:) http://www.youtube.com/watch?v=8e_BH9Q0geE
Pozdrawiam wszystkich.
słuchajcie to co This Is It będzie tylko w Heliosie bo w Multikinie nie ma żadnego info Gambara super, że się wreszcie odezwałeś
już nie mogę się doczekać na imprezkę :) aaa i już się nastawiajcie na sesję zdjęciową
tym razem proszę mnie nie stresować to bedą ładne zdjęcia a nie jakieś takie nie wiadomo jakie
rozumiem, że rezerwacja na moją furmankę na dojazd na imprezkę podtrzymana?
słuchajcie musimy się przygotować do filmu i musimy już teraz dużo oglądać to co jest to może jak już zobaczymy całość będzie troszkę mniejszy szok
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Chyba muszę tu częściej zaglądać, bo mnie sporo ominęło :/ Nio, ale to już z mojej własnej winy. Widzę też, że przymierzacie się do zaopatrzenia w "michaelowe" koszulki. Też bym chciała, tylko nie wiem jaki rozmiar mam wziąźć, bo emka emce nie równa. Macie jakąś tabelę rozmiarów? Sprawdziłam koszulki w mojej szafie i nie pomogło mi to w ustaleniu rozmiaru, bo znalazłam od S do L, a nawet XL
No i oczywiście wybieram się do kina na This Is It, więc czekam na ustalenia w tej kwestii.
Pozdrawiam
Nigdy Cię nie widziałam, więc ciężko mi doradzić w kwestii rozmiaru ale zawsze możemy to nadrobić... bo mam nadzieję, że wybierasz się na imprezę 26 września
poisonivy niestety po nickach forumowych nie kojarzę kto jest kim, ale byłam w lipcu pod drzewem i w kinie też byłam (narzekałam, że koleś za mną wszystko krytykuje), więc może mnie kojarzysz troszkę. Mam nadzieję, że na to spotkanie dam radę dotrzeć, bo na ognisko nie dotarłam z pewnych powodów, choć bardzo chciałam.Pozdrawiam.
Kochani, muszę napisać, iż 26 IX niestety nie dam rady wyrobić się na imprezę domową, ze względu na wcześniejsze plany, o których całkowicie zapomniałem, że zbiegają się w czasie akurat wtedy. Od 27 IX byłbym całkowicie wolny. No ale nie będziecie przekładali chyba imprezy dla jednej osoby. Szkoda, bo naprawdę chciałem być na tej imprezie. Mam nadzieję, że nikt się tu na mnie nie pogniewa:)