A te koszulki co dała Agnes - wow świetne, 4 jest boska, a cena jak dla mnie kosmiczna

- ja myślałam akurat o tych z okładki Dangerous.Moonwalker24 pisze:Maharet a masz może jakieś zdjatko z oczami Michaela (dziwnie brzmi no ale..) bo podoba mi się Twój pomysł oczka, moze loczek i napis... ale 'oków' nie mogę znaleźć nigdzie...
http://images.google.pl/images?hl=pl&so ... 2&aq=0&oq=Moonwalker24 pisze:Maharet a masz może jakieś zdjatko z oczami Michaela (dziwnie brzmi no ale..) bo podoba mi się Twój pomysł oczka, moze loczek i napis... ale 'oków' nie mogę znaleźć nigdzie...
ioreta pisze:Kochane dziewczyny, zastanawiam się nad tą Warszawą, trochę mi się życie przewróciło w ostatnich dniach i... Wiem, że w poniedziałek muszę iść do pracy na 9" i boję się, że nie naładuję tam aż tak bardzo akumulatorków :(
po-cichu pisze:Ech, no dobra, wzięłam i ochłonęłam. Chyba...
Widzę, że chyba jednak nie uda się nam wybrać do tej Wawy, szkoda, chciałam tam być nie tylko dla siebie, ale dla Michaela, dla ludzi, którzy włożyli w to swoją pracę i Z LUDŹMI, którzy wiedzieliby co myślę i czuję.
No cóż, życie rzuca pod nogi kłody czasami i nic się na to nie poradzi. Ale pomarzyć sobie o tym wyjeździe było fajnie, cały tydzień pozwoliło mi to przetrwać i nie zwariować:P
Szkoda, szkoda, szkoda...
Tak koło 10:45 (pociąg jest o 11:08, jeśli dobrze pamiętam) przy kasach PKP na Fabrycznym (oczywiście)?Maharet pisze:Słuchajcie - do tych zdeklarowanych - o której i gdzie??????
- chcesz mnie zgubić? Czy Ty naprawdę myślisz, ze ja wiem jak dojść do FabrycznegoTak koło 10:45 (pociąg jest o 11:08, jeśli dobrze pamiętam) przy kasach PKP na Fabrycznym (oczywiście)?
- ode mnie też masz po, bo już Cię z miesiąc nie widziałam, a Ty mi tu nie jedziesz.Dominika, no po dupie ode mnie przy najbliższej okazji dostaniesz:P
- nie chcesz nam pomoc się nie zgubić i zaprezentować Warszawę?aga.mj pisze:ok, to świetnie, że jednak jedziecie :P gadałam jeszcze z derozje, która również nie ma z kim iść, chyba najlepiej żebyśmy się spotkały przed tym amfiteatrem wszystkie