Panią Leonę Lewis bardzo szanuję...jakby usłyszała to wykonanie to by się jej bardzo spodobało-jak mi :D Gratuluję młodszej koleżance! Ja to spiewam jakby mi słoń na ucho nadepnął...ale tańczyć i grać umiem haha kwestia strun głosowych a tyDirtyDiana94 masz wspaniały talent!!!!!
dawno mnie tu nie było, a przez te kilka lat sporo się zmieniło... No więc przedstawiam wam moje nagranie, tym razem w świetnej jakości :) Christina Aguilera - You lost me Cover
Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
O kurczę, dziewczyno! To jest genialne! Czy brałaś udział w jakimś konkursie czy castingu do X Factor albo coś w tym stylu? Jestem zachwycona! O swoich umiejętnościach wokalnych wolę nawet nie wspominać....
Zanim go osądzisz, spróbój naprawdę go pokochać. Spójrz w swoje serce, a potem zapytaj: Czy widziałeś jego dzieciństwo?
alice_225 pisze:O kurczę, dziewczyno! To jest genialne! Czy brałaś udział w jakimś konkursie czy castingu do X Factor albo coś w tym stylu? Jestem zachwycona! O swoich umiejętnościach wokalnych wolę nawet nie wspominać....
Oj zgadzam się :) Super śpiewasz a z tym castingiem to świetny pomysł na pewno dałabyś sobie rade