Thriller live czyli Warszawa (2009)
Mam bileciki:-)
Kupiłam w Saturnie (faktycznie, bardzo miła jak również rzeczowa obsługa).
MONI jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za radę.
Już się nie mogę doczekać
Kupiłam w Saturnie (faktycznie, bardzo miła jak również rzeczowa obsługa).
MONI jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za radę.
Już się nie mogę doczekać

Serce to wiecznie pulsujące, nieskazitelnie czyste źródło krystalicznej mocy. Czy potrafisz spojrzeć przez jego pryzmat na drugiego człowieka?
Jasne, aczkolwiek miejsc jest coraz mniej. Szczególnie tych w najatrakcyjniejszych cenach (niestety).
Co do wyboru miejsc - jest taka możliwość. Ekspedientka pokazuje rozkład sali na ekranie monitora i pozwala wybrzydzać "ile wlezie"
Co do wyboru miejsc - jest taka możliwość. Ekspedientka pokazuje rozkład sali na ekranie monitora i pozwala wybrzydzać "ile wlezie"

Serce to wiecznie pulsujące, nieskazitelnie czyste źródło krystalicznej mocy. Czy potrafisz spojrzeć przez jego pryzmat na drugiego człowieka?
no to ja juz tez mam rezerwację. To bedzie nieziemskie wydarzenie. Michael znów pokoloruje mój świat. Nie wypłaciłabym mu się nawet gdybym miała wykupić wszystkie jego płyty świata 

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
dla jadących z Krakowa polecam pociąg INTEREGIO - jedzie o 7.20 z Krakowa a w Warszawie jest przed godz 11 8) mimo że wyglada jak osobowy to jedzie jak Intercity. Kosztuje tylko 40zł (nie ma zniżek) ale nie ma też miejscowek wiec trzeba sie sprytnie wepchać na miejsce siedzące :0 ja nim często jezdzę i jeszcze nie zdarzyło sie żeby były tłumy. Mknie jak strzała a kosztuje bardzo niewiele :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Będziemy o 11 czyli do 20 będziemy jakoś musieli sobie zająć czas ;D to może zrobimy beforeparty?:D Mi zależy na tym, żeby było tanio, żeby było fajnie i oczywiście żebym zdążyła na piątkowe zajęcia ;Dmoni pisze:dla jadących z Krakowa polecam pociąg INTEREGIO - jedzie o 7.20 z Krakowa a w Warszawie jest przed godz 11 8) mimo że wyglada jak osobowy to jedzie jak Intercity. Kosztuje tylko 40zł (nie ma zniżek) ale nie ma też miejscowek wiec trzeba sie sprytnie wepchać na miejsce siedzące :0 ja nim często jezdzę i jeszcze nie zdarzyło sie żeby były tłumy. Mknie jak strzała a kosztuje bardzo niewiele :)