aokins- no to jak tam chcecie,jak nie bedziecie chcieli -to tego nie zrobimy,nie ma problemu:) ja tylko podchwycilam temat,bo napisala pierwsza o tym pomysle jakas dziewczynka wczesniej tu w temacie,a ja jej powiedzialam,ze mnie tez sie to podoba -bo widzlaam jak to w Bukareszcie zrobili.ale jesli nie bedziecie chcieli to niem,nie ma sprawy. :)
Wyplosz- moni zrobila plakat a ja druknelam i ksernelam- jest na nim tylko napis "tribute to mj,tenczeny flashmob dla MJ, 4 paz, krakow 2009, wszelkie inf i zgloszenia prosimy kierowac na mjflashmob@o2.pl " :) nic wiecej ,dokl info nie ma, ale ogolnie jest rzucone info ze cos takiego sie odbywa zeby mimo wszystko zberac wieksza ilosc ludzi- co nie jest wlacle łatwą sprawą:] nawet nei chce lczyc all godzin,ktore spedzilam przy kompie wysylajac ogloszenia na n-k do znajomych osob,obcych,szkol tanecznych,kursow itd:] (a moni na gumtree itd..) gdyby nie nasze dzialanie- nie bylo by na 1 wszej probie tyle osob:]
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki
aokins pisze:Od razu mówię: ja się na to nie piszę. Na Mjowisku to wyszło super, ale dla mnie na naszym FM to nie ma sensu. Jak chcecie to zróbcie, pewnie, tylko ja po prostu się do tego nie dołączę.
mi też sie nie podoba to tym bardziej że i tak mam wielkie obawy czy nas przypadkiem straż miejska nie pogoni za ten flash mob...
a tanczenie w kóleczku kojarzy mi sie z przedskolem...sorry jesli kogos uraziłam ale takie jest moje zdanie
a plakat ktory powstal wyglada tak:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Gdzieś między wierszami doczytałam się, że cały układ zaczyna kilka osób, a potem dołączają pozostali. Bardzo mi się to podoba. Wtedy cały taniec wygląda najlepiej. Tylko mam pytanie. Czy te pierwsze osoby są wyznaczone? Czy pozostali zaczynają tańczyć od zwrotki?
moni pisze:jeszcze nie ale jak chcesz to zapraszamy :)
Ja mogę nawet być tą szaloną na samym początku! Chętnie, ale też nie koniecznie. Tylko, że mnie na próbach raczej nie zobaczycie...Raczej. Bo cały czas mam zamiar pojawić się w sobotę, ale to jest bardzo niepewne...
to sie jeszcze ustali od kiedy kto bedzie dołączał- na probach:)
aanyaa- no i co dowiedzialas sie cos na temat boomboxa tudziez innych zaglasniaczy,czy moglabys cos wykombinowac?:)
ja nadal mimo wszystko jest za "heal the world"-ale to zalezy od reszty czy chca:) michael łaził w kołko z dziecmi na kazdym koncercie,wiec ja tez byl polazila,tylko musze miec z kim:p
jutro wieczorem,tj kolo 23 dopiero tutaj wejde,bo bede w pracy do pozna- to tak dla wiadomosci,jakby ktos cos chcial sie dowiedziec/zaproponowac/poinformowac etc. :]
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki
moni pisze:napisała do mnie TVP Kraków - chcą nagrać materiał z FM...co Wy na to ?
Jesteem zaaaaaa w 100% !! Bedzie duzooo nagran na jutubie i moze pokaza nas w telewizji:D wtedy wiecej krajow sie przekona i moze na calym swiecie zrobia :D Napiszmy w ogole jeszcze do TVN24 i innych stacji !! Taaaaak !
Wyplosz pisze:Napiszmy w ogole jeszcze do TVN24 i innych stacji !!
Jakby nas puścili w jakiejś ogólnokrajowej stacji, to NA PRAWDĘ byśmy zabłyśli. Fajnie by było jakby zrobili jakiś reportaż. W sumie ostatnio o FM jest głośno. Czemu nie.
Ale pamiętajmy, że główny powód dla którego to robimy, to Michael.
Znów będzie, że krytykuję... tak nie jest, sama do Was dołączyć mam zamiar i generalnie bardzo podoba mi się, jak się w to wszyscy angażujecie. Tak tylko nieśmiało chciałam wyrazić tu swoją opinię...;) Chodzi o ideę FM. Jasne, że fajnie byłoby, gdyby pokazano o w tv, ale nie jestem za tym, żeby się z nimi ustawiać. Można im po prostu podpowiedzieć, naprowadzić, kiedy i gdzie mogą się nas spodziewać, ale nie umawiać się z nimi, nie zdradzać szczegółów.