MJowisko 2010 - taniec w grupie
Chcecie tańczyć dokładnie ten układ z teledysku?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
chyba sprawą oczywistą jest Szanowny Tancerzu, że takich szczegółów nie omawiamy na forum. Popsulibyśmy niespodziankę naszej wspaniałej publiczności, prawda? ale miło mi, że sie interesujesz, Twoje sugestie na pewno i będą pomocne, gdy się spotkamy, na którymś ze zlotów lub w innych sytuacjach. Może zaprosimy Cie jako grupę wsparcia na próby?
Mogę tylko poinformować, że będę 20 września w Warszawie i chętnie spotkam się z każdą osobą, która jest zainteresowana dołączeniem do grupy. Potrzebne są jeszcze 2 dziewczyny, które kochają tańczyć. Zaznaczam, że miejscowość z której pochodzą nie ma dla nas znaczenia.
Jednak przedsięwzięcie jest skierowane do osób, które są wytrwałe i chcą by ta grupa była częścią ich życia. Chcemy się wspólnie bawić, ale też pracować jak nasz Maestro MJ.
Mogę tylko poinformować, że będę 20 września w Warszawie i chętnie spotkam się z każdą osobą, która jest zainteresowana dołączeniem do grupy. Potrzebne są jeszcze 2 dziewczyny, które kochają tańczyć. Zaznaczam, że miejscowość z której pochodzą nie ma dla nas znaczenia.
Jednak przedsięwzięcie jest skierowane do osób, które są wytrwałe i chcą by ta grupa była częścią ich życia. Chcemy się wspólnie bawić, ale też pracować jak nasz Maestro MJ.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Chciałabym popatrzeć jak tańczycie! Nauczyć się od was!
Chciałabym tylko was obserwować, i później ćwiczyć ruchy na własną rękę. Myślę że to byłoby cudownie poaznać was fanów Michaelka. Mam niestety tylko jedną koleżankę która go kocha i to jeszcze ja zaraziłam ją tą miłością. Myślę, że mam dryg do tańca, uwielbiam tańczyć wręcz kocham, tańczę sama w domu i relaksuje mnie to jak nic innego. Michael miał racje, myslenie nie ma sensu kiedy się tańczy, to trzeba czuć całym sobą, ale niestety jestem sama w mojej pasji. Chciałabym baaardzo was poznać. Pewnie macie komplet osób, ale ja chciałabym was chociaż poznać, porozmawiać, nauczyć się czegoś. Szacun dla tancerza, świetna robota. ;-)
I love you most Michel! My ANGEL!
Hej miło mi was poznać jestem Kasia:) ja Również bardzo bym chciała nauczyć się jego tańca.. lecz samemu to tak nie łatwo jest... szkoda bo chyba macie juz tyle osób do tańczenia.. jak to ma wogole wyglądać ta cała organizacja?? . Duży podziw i szacunek dla tancerza..:) 

Miłość, nigdy więcej przemocy. (...) Pamiętaj o obietnicy lepszego jutra" - MJ
Czyli to coś na dłuższą metę, nie tylko na MJowisko?intelmet pisze:Jednak przedsięwzięcie jest skierowane do osób, które są wytrwałe i chcą by ta grupa była częścią ich życia. Chcemy się wspólnie bawić, ale też pracować jak nasz Maestro MJ.
Jeśli tak... To mi się podoba - nawet widzę, że mieszkam blisko intelmet (70 km). Płeć się zgadza, chęci zgadzają, tylko praktyki brak. Zakładam, że żółtodziobów nie przyjmujecie?
Tak czy inaczej powodzenia - mam nadzieję być na MJowisku 2010 i zobaczyć jak sobie poradzicie : ).

wyjaśniam, ponieważ widzę, że niektórzy mają wątpliwości:
może się zgłosić każda dziewczyna która czuje do tego powołanie. Szukamy pasjonatek!!!
MJowego tańca, których serducha, biodra, nózki i wszystko inne nie może usiedzieć w spokoju, gdy słyszy naszego: śpiewającego, krzyczącego, stękającego, czkającego itd, itd chłopca
Czy my się rozumiemy
może się zgłosić każda dziewczyna która czuje do tego powołanie. Szukamy pasjonatek!!!

Czy my się rozumiemy

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
nie no ja bardzo chce tańczyć kiedyś byłam zapisana na jakiś kurs tańca.. ale zeby się nauczyć jego kroków ruszania itp... to tylko i wyłącznie przez osobę 3 czyli z pomocą.. (tak mi sie wydaje) a w mojej miejscowości nikt chyba mnie tego nigdy nie nauczy... 

Miłość, nigdy więcej przemocy. (...) Pamiętaj o obietnicy lepszego jutra" - MJ
Myślę, ze dałabym radę. O ile układ jakiś mega trudny nie będzie.... W razie czego mogę robić za zły charakter, który tańczyć nie musi :P tylko jak to wygląda z próbami? I nie powiem jestem ciekawa czy udkład będzie z teledysku czy twórczośc własna w oparciu o dokonania naszego mistrza?
* The way You make me feel Michael *