w niektórych pozycjach ( np. :Historia Michaela Jacksona (Lektor PL) ) nie widzię " PART " do ściągnięcia ( ? ) ,
bardzo proszę o pomoc , o informację pozdrawiam
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
MJdoris pisze:w niektórych pozycjach ( np. :Historia Michaela Jacksona (Lektor PL) ) nie widzię " PART " do ściągnięcia ( ? ) , Poddaję się
bardzo proszę o pomoc , o informację
bo
Willy pisze:Właśnie dostałem maila z TVP o "nadużyciu na stronie" z nakazem zdjęcia linków do "Historii Michaela Jacksona", co też uczyniłem.
KarolinaMJJ pisze:Mam ogromną proźbę o reupload The Jackson TV od siódemki w górę...
Wystarczy że skopiujesz adres linka z przeglądarki jak ci się już pojawią te cyferki itp. i wkleisz go jeszcze raz w przeglądarke. Wszystkie linki się w ten sposób pobiorą, sprawdziłam i nie trzeba reuploadować.
MJdoris pisze:w niektórych pozycjach ( np. :Historia Michaela Jacksona (Lektor PL) ) nie widzię " PART " do ściągnięcia ( ? ) , Poddaję się
bardzo proszę o pomoc , o informację
bo
Willy pisze:Właśnie dostałem maila z TVP o "nadużyciu na stronie" z nakazem zdjęcia linków do "Historii Michaela Jacksona", co też uczyniłem.
witam ,
ponieważ część materiałów przedstawionych na str: http://mjwideokolekcja.blogspot.com/sea ... l/Download
jest niedostępna chciałam zapytać czy kiedykolwiek była możliwość zakupienia takich płyt DVD w Polsce ? ...zastanawiam się i kombinuję w jaki sposób je zdobyć ...proszę o poradę , o pomoc ...czy wogóle jest taka szansa..?..
wprawdzie po śmierci Michaela , wiele płyt DVD pojawiło się w sklepach , ale to niestety " kropla w morzu potrzeb "
a tych filmów , programów czy też koncertów nigdy nie widziałam w sklepie .... część oczywiście znam, te które były emitowane w TV , ale niestety posiadam je tylko na kasetach VHS a ich jakość jest coraz gorsza , ponieważ były nagrywane w latach 80-tych, 90-tych niestety technika gna do przodu , a ja jej nie potrafię dogonić
....
pozdrawiam
MJdoris DVD dostępne na tej stronie nigdy nie ukazały się oficjalnie, zostały poprostu nagrane i przerobine na DVD przez fanów Michaela. Większość tych nagrań można znaleźć w necie ale niestety zwykle nie w formacie DVD i nie jako kompilacje. Nie znajdziesz ich w żadnym zwykłym sklepie bo nie zostały one nigdy wydane.
aaaaa to wszystko wyjaśnia, dziękuję za odpowiedź
....cały czas się tutaj uczę...., butterfly26, bardzo mi pomagasz THX
butterfly26 , jesteś WIELKA ! Cudna jest ta reklama
( L.A. Gear ) ...ehh.... tyle lat minęło ... fajnie znów ją zobaczyć , dziękuję również
Mówisz masz
Niestety nie najlepszej jako¶ci ale tylko tak± mam.
Hi! Thank you for using Rapidshare.com . . . I'll be glad if you upload your High Quality Videos on Rapidshare.com TOO
I really can't download from Megaupload!
Thanks