Przyszłość niepublikowanych nagrań Michaela [koment.]
Przyszłość niepublikowanych nagrań Michaela [koment.]
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Moscan napisał
To takie moje przemyślenia - oglądam właśnie "Die Jacksons" na Vox-ie i co przerwa reklamowa przynajmniej 2 spoty: a to z cd, a to kolekcje, a to koszulki... eh.
Może to i dobrze, że te utwory nie będą tak na "hop-siup" wydane. Bo tak sobie myślę, że tak brutalnie to przeleję tu - już wydane płyty sprzedają się tak dobrze, że może lepiej to wykorzystać, ile się tylko da...Possible New Michael Jackson Album To Be Delayed ...
To takie moje przemyślenia - oglądam właśnie "Die Jacksons" na Vox-ie i co przerwa reklamowa przynajmniej 2 spoty: a to z cd, a to kolekcje, a to koszulki... eh.
Znalazłam wypowiedź jakiegoś producenta, który mówił, że współpracował z Michaelem przy nagraniach muzyki instrumentalnej - klasycznej. Nie pamiętam nazwiska, ten wywiad jest gdzieś tu w Faktach o Michaelu.
Edit: To jest tutaj: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6452
-> temat posprzątany 25 grudnia 2009.
mav.
Edit: To jest tutaj: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6452
mav.
Ostatnio zmieniony wt, 11 wrz 2012, 21:57 przez Talitha, łącznie zmieniany 1 raz.
Chyba w każdej umowie zawieranej przez muzyka z wytwórnią jest taki dokument.
Na przykład ostatnia płyta Jackson 5 została wydana przez Motown bez bezpośredniej zgody Jacksonów.
Chyba, że dziś się już coś zmieniło w tej kwestii.
Wytwórnia ma prawo wydawać materiały które były nagrywane w czasie zawartej z nimi umowy.
mav.
Na przykład ostatnia płyta Jackson 5 została wydana przez Motown bez bezpośredniej zgody Jacksonów.
Chyba, że dziś się już coś zmieniło w tej kwestii.
Wytwórnia ma prawo wydawać materiały które były nagrywane w czasie zawartej z nimi umowy.
mav.