Witam wszystkich "Majkelomaniaków" :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Tonka

Post autor: Tonka »

Mam 31 lat, jestem radiowcem, rzecz jasna od malca uzależnionym od Króla Popu; od sukcesów z The Jackson 5, następnie solowo od "Off The Wall" do "Invincible", po dziś dzień i zapewne do końca życia. - Drugiego TAKIEGO JAK ON świat nie widział i już zapewne nie zobaczy. Śmierć Michaela była bolesnym ciosem. Z dniem odejścia MJ'a świat artystyczny zszarzał. I pomimo tego, że od dawna nie udało Mu się nic nowego nagrać, gdyż nie cieszył się już zbyt dobrą kondycją, to dzieła, które stworzył wcześniej, ciągle brzmią jak świeże perełki. Na zawsze pozostanie ze mną Jego duch, muzyczna twórczość, taniec i artystyczne bóstwo. Liczę również na te hity, które nie ujrzały jeszcze światła dziennego i tkwią w "majkelowych" szufladach, przygotowane na tzw. czarną godzinę. Teraz na pewno się przydadzą na listach przebojów. Jak widać, Michael wiedział, co robi. I po raz kolejny się nie pomylił.
Miło mi do Was dołączyć. Mam nadzieję owocnie pielęgnować o Nim pamięć na tym zacnym, bardzo potrzebnym nam forum.
Pozdrawiam! :)
Awatar użytkownika
Jassy

Post autor: Jassy »

:happy: nowy majkelowiec na forum ;) Witam bardzo serdecznie... To prawda co piszesz... Michaelowe piosenki bardzo się przydadzą i muszą zapanować na światowych listach bo muzyka się po prostu chyli ku upadkowi :surrender: Miło będzie jak pokażesz twarz w dziale z naszymi zdjęciami ;) http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=3256 Miłego forumowania :mj:
Michael & Kelly Family forever ;)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Witam serdecznie.Baw sie dobrze na forum ;-)
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Witaj ;-)
A jak masz na imię?

Miłego postowania :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: hanka »

Hej:) Ja tez juz nie mogę sie doczekać czegokolwiek nowego, a słyszałam, że jest tego mnóstwo. Już wyciek internetowy " a place without no name" pokazuje, czego mozna się spodziewać. To bedzie perła za perłą stworzona przez największą PERŁĘ muzycznego świata. Wszyscy ci, którzy zacierają ręce, że wraz z odjeściem Michaela pozbyli się konkurencji, niedługo mocno się zdziwią i zobaczą, kto tu rządzi. Witaj, fajnie, że dołączasz do czujących to samo:)
"Pamiętaj, nieśmiertelność należy do ciebie...Musisz ją tylko stworzyć." - Michael Jackson
Awatar użytkownika
Tonka

agusiaa_w pisze:Witaj ;-)
A jak masz na imię?

Miłego postowania :-)
Witam również, Agusiaa.
Jacek. Miło mi... :)
agusiaa_w

Tonka pisze: Witam również, Agusiaa.
Jacek. Miło mi... :)
Mnie również, witaj jeszcze raz :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Tonka

Witam i pozdrawiam, Hanko :)
Kawałek, o którym wspomniałaś, to cover z repertuaru grupy America - A Horse With No Name. Z całym szacunkiem dla tej - mało mi znanej osobiście - formacji, ale MJ przeróbką położył na plecy oryginał. Takie mam zdanie.
agusiaa_w

Ja mam podobne odczucia co do piosenki "Come together", choć uwielbiam Beatlesów, ale Michaela wersja mnie rozwaliła (w sensie pozytywnym oczywiście :-) )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Tonka

Zgadzam się, Agusiu, analogiczna sytuacja ;)
hanka

Post autor: hanka »

Jacek,ha! Myślałam, że jesteś dziewczyną ( TONKA ). Wiem, wiem, ze to Ameryka. No i dzieki Michaelowi świat przypomniał sobie ten zespół. Wariuję z niedoczekania. Piszesz, że jesteś radiowcem, więc myślę, że bedziemy tu mieć niezłe znajomości, że zawsze dasz cynk, że coś sie szykuje. Z góry dzięki. Mam nadzięję, że zagościsz na dłużej, bo jak nieee :rocky:
"Pamiętaj, nieśmiertelność należy do ciebie...Musisz ją tylko stworzyć." - Michael Jackson
Awatar użytkownika
You_Are_Not_Alone

Post autor: You_Are_Not_Alone »

witaj Majkelomaniaku :D
Obrazek
Michael Jackson... We Love You ! <3
Król muzyki pop. Król muzyki. Mój Król.
Wiecznie żywy. (*)
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Witam serdecznie. Miłego postowania! :-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
MJJ_DJ

Post autor: MJJ_DJ »

Witam serdecznie ;-) :mj: :mj: :mj:
ObrazekMichael You Are My Hero!Obrazek
ODPOWIEDZ