Rocznica koncertu w amfiteatrze im. M.Jacksona w Warszawie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Rocznica koncertu w amfiteatrze im. M.Jacksona w Warszawie

Post autor: ghost_ola »

Kochani,
20 września, w amfiteatrze na warszawskim Bemowie odbędą się obchody 13. rocznicy koncertu Michaelela'a w Polsce.
Impreza jest organizowana przez burmistrza dzielnicy Bemowo (to dzilenica, w której miał miejsce koncert 20.09.96) we współpracy ze Stowarzyszeniem Michaela J. Jacksona, czyli z nami. Pierwszym sukcesem stowarzyszenia było doprowadzenie do nadania amfiteatrowi na Bemowie imienia M. Jacksona, co miało miejsce w zeszłym miesiącu. Burmistrz okazał się bardzo otwarty na wszelkie pomysły upamiętnienia MJ na Bemowie i stąd pomyśl, aby właśnie w rocznicę koncertu, w amfiteatrze zorganizować wydarzenie dla fanów. Jako stowarzyszenie zobowiązaliśmy się pomóc burmistrzowi w organizacji i ułożeniu programu imprezy, czyli znalezieniu osób, które potrafią i chcą zaśpiewać/zatańczyć na scenie. Stąd moja prośba do Was - jeśli ktoś z Was ma talent i umiejętności, w szczególności wokalne, oraz dysponuje czasem i chęcią aby 20.09 pojawić się na warszawskim Bemowie, proszę o jak najszybszy kontakt na pw. Lista wykonawców ma zostać przekazana do ratusza we wtorek, więc zostało naprawdę niewiele czasu...
A tych, którzy śpiewać ani tańczyć nie umieją serdecznie zapraszam do Warszawy tego dnia, aby wspólnie uczcić 13 rocznicę koncertu Michaela w Polsce. Wejściówki na imprezę będę darmowe, szczegóły jak je zdobyć podam w najbliższym czasie, razem z programem imprezy.
Dziś wiadomo, że będzie ona miała miejsce w godzinach 17.00-20.00, tak aby osoby z innych części Polski zdążyły na ostatnie pociągi wyjeżdżające z Wawy tego dnia. Później planujemy być może after-party, które poprowadziłby Erwin 777, czyli nasz DJ MJowiskowy. To zależy jednak od liczby chętnych (20 września to niedziela).
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

dk997 pisze:Dla tych z Warszawy tak... Gorzej dla dojeżdzajacych.
Impreza specjalnie jest zaplanowana tak, by sie zbyt późno nie skończyła, aby właśnie osoby spoza Warszawy mogły jeszcze w niedzielę wrócić do domu.
Mówię tu oczywiście o koncercie, nie o afterparty ;)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
Gusia_19

Post autor: Gusia_19 »

Mam zamiar się wybrać, ale i tak do domu bym nie wracała w niedzielę bo jak to się o 20:00 skończy to ja mam 5 godzin lub więcej do domu :surrender: Więc jeśli bym pojechała to zachaczyła o afterka, a potem gdzieś nocleg załatwić. Jedzie ktoś z Krakowa?
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

A kto to organizuje? Chodzi mi o główną osobę prowadzącą, dowodzącą tym całym przedsięwzięciem ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Zaraz, zaraz...chwilunia...

Wchodze sobię Ci ja na forum, chce sie podzielić kolejnym przedsiewzieciem, a tu juz ktos o nim pisze :wariat:

Chyba zaszlo jakieś nieporozumienie... albo nie chodzi o TEN amfiteatr, na TYM Bemowie.

Moi drodzy,
imprezę 20.09.2009 roku zwiazana z obchodami 13tej rocznicy koncertu Króla Popu na lotnisku Bemowo, powiazaną bezposrednio z nadaniem amfiteatrowi tam funkcjonujacemu imienia Michaela Jacksona org anizujeMJ Polish Team reprezentowane przeze mnie.

Urząd Gminy Bemowo rozmawial z kilkoma grupami fanów, oczekiwał scenariuszy, aby móc wybrać ten wlasciwy. Nie znam szczegółow rozmow, jakie ostatecznie przeprowadzili z innymi, ale ostatecznie impreza ta bedzie wspólorganizowana przez MJ PT, co jest objete umową pomiedzy mna- osoba reprezentujacą MJ PT, a Urzedem Gminy Bemowo.
O kolejnym wydarzeniu wychodzącym spod moich nietoperzych skrzydel pisalam już zreszta w temacie zwiazanym z MJowiskiem... Swoja drogą Bemowo to tylko przedsmak tego, co szykuje dla Was na koniec października ;-)

Impreza na Bemowie bedzie sie składala z trzech części:

1. Nawiazywac bedzie do idei zawartej w twórczości MJa. Zapraszamy dzieci z Domów Dziecka. Dajemy im mozliwość przebrania sie za MJa, zaspiewania lub zatańczenia do Jego utworow. Chcemy by poczuly sie , jak prawdziwe gwiazdy. Nagrody dla tych dzieciakow beda naprawde atrakcyjne i takie, by cały Dom Dziecka mógł z nich korzystac :) (zestaw audio-DVD, komplety płyt DVD, wspólne wyjscia do kina).

2. Profesjonalny 30-40 minutowy występ Majkela Dżeksona*. Kasia wykona 5 utworów w tym trzy zaspiewa na zywo.
Playlista:
"Jam"
"Billie Jean" live
"Another part of me" live"
"Speechless" live
"Thriller" w towarzystwie tancerzy z teatru Roma

3. Zabawa przy utworach Michaela Jacksona.

Impreza rozpocznie sie około godziny 17tej, zakończy o 22.00.

Ze względu na charakter imprezy nie jest to stricte zlot fanów, ale impreza dla wszytskich tych, którzy mogą i chcą spedzic kilka godzin w milym towarzystwie, wesprzeć ideę pomocy Domom Dziecka i zdopingować ich wychowanków do zabawy, a także dla tych, ktorzy chca niedzielny wieczór okrasić spora dawka dobrej muzyki w bardzo ciekawym otoczeniu :)

Zapraszam serdecznie!

...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

siadeh_ :calus: kocham Cię!
Będę!!.
Porzucę lubelską Plaze na ten dzień i pokaz mody w rytmie muzyki MJ z Ibiszem wspomagającym. Ale żal! :smiech:

Tylko pytanie kto mnie przenocuje? nenene

Buziaxy i do zobaczenia!

p.s. Kaśka!!!!!!! muszę mieć wreszcie z Tobą te fotę, Majkelu Dżeksonie! :calus:

:mj:
Awatar użytkownika
Luspa

Post autor: Luspa »

No słuchajcie ja już wiem, że odpadam :surrender: Muszę trochę kasy zaoszczędzić, bo się wybieram po raz drugi na Thriller Live Musical :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Akurat w ten łikend miałam pracować...ale po przeczytaniu planu imprezy zrobię wszystko, żeby tam z Wami być.
I jeszcze ten występ M.Dż* :mj: Tam trzeba być :)
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

Ja oczywiście się piszę.

Kinga jesteś wielka!

loveMJPT
Miss You M.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Czyli która impreza się odbędzie? Ta, o której pisze ghost_ola czy siadeh_? :wariat:
Czy w wersji siadeh_ jest przewidziane after party z Erwinem, jako DJ'em?
Dziwne to wszystko, rozumiem, że nie są to dwie konkurencyjne imprezy?
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

To ja może poczekam na koniec października.W końcu 20 września to tylko przedsmak?Mam nadzieję że ktoś będzie skłonny zarejestrować to wydarzenie i udostępnic na forum.
Dla mnie data 20 września=INWENTURA-nie wzięcie w niej udziału oznacza w najlepszym wypadku brak możliwości zamian w grafiku na inne tego typu wydarzenia-w ostateczności WYLOT-co równa się z brakiem funduszy na jakiekolwiek wyjazdy organizowane przez MJpolishteam.Ale myślami będę z Wami w tej ważnej dla nas rocznicy.
Obrazek
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Nie no...jest jedna impreza... piszemy o tej samej ino, ze sie jakos organizacja rozbiegła. Za duzo chetnych na jednego pączka ;-)

odbedzie sie impreza , o której napisałam...
Liczę, ze Erwin nie bedzie robił problemów i zagra i dla nas ;-)

Pozdrawiam,
kinga
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
KarolinaMJJ

Post autor: KarolinaMJJ »

Mam szczęście to będzie w moje urodziny....
oj będzie się działo... :smiech:
I'll never let you part
For you're always in my heart...
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Ależ informacje Kingo ! Ty mnie zaskakujesz coraz to bardziej, zresztą wszyscy, którzy Ci w jakiś sposób pomagają bo to nie byle co a wymaga zaangażowania i własnego czasu. Powiem Ci, że dla mnie to jest bardzo ważne, teraz gdy Michael jest tam na górze, pozostaje mi cieszyć się życiem w gronie fanów...to teraz liczy się bardzo w moim życiu. DZIĘKUJĘ ! Postaram się być, choć ciężko będzie bo nazajutrz poniedziałek...
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

akaagnes pisze:
Tylko pytanie kto mnie przenocuje? nenene
mozesz na mnie liczyc :D sluze kanapa w salonie albo polowa swojego lozka, lol :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
ODPOWIEDZ