Kalendarz 2010
- babybemine
- speechless26
- speechless26
Gdzie u nas w Białym jakaś drukarnia?speechless26 pisze:drożyzna...Ewelka pisze:Tak, wydrukowaliby zdjęcia. Wiem, że za zdjęcie formatu A4 w MM płaci się ok 5zł. Potem trzeba było je tylko spiąć u góry.babybemine pisze:hmm.. a myślicie że punkcie fotograficznym zrobiliby mi to?
w drukarni będzie dużo taniej

- speechless26
- blackvarnish
Przepraszam, czy ktoś może wie ile tak mniej wiecej bedzie mnie kosztowało wydrukowanie tego w drukarni? Bo obecnie z kasą u mnie krucho ale na takie cudo chyba warto ;)
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
Last.fm
- speechless26
Speechless kochana, dziękujemy ślicznie! Oczywiście sierpień jest piękny, to również "mój" miesiąc
Już uwielbiam styczeń, kwiecień i grudzień, ale oczywiście reszta też jest cudna. Szkoda tylko, że święta etc. nie są zaznaczone, ale ja nie narzekam xD na dniach też wybiorę się do drukarni u mnie i popytam o ceny.
Mam jeszcze do Ciebie pytanko - w jakim programie graficznym pracujesz i jak długo się już w to "bawisz"?
Ah, no i, pozwolę sobie wypowiedzieć się za resztę, liczymy na więcej takich bajerów

Mam jeszcze do Ciebie pytanko - w jakim programie graficznym pracujesz i jak długo się już w to "bawisz"?

Ah, no i, pozwolę sobie wypowiedzieć się za resztę, liczymy na więcej takich bajerów

Speechless, that's how you make me feel.
- blackvarnish
A ja już mam ;D Jest cudowny, ale jeszcze musze dziórkę dorobic i bedzie wisiec ;D Zapłaciłam 37 zł ale nie żałuje ani złotowki. Tylko że hmmm pani w drukarni chyba nie zna kolejnosci miesięcy bo coś tam poprzekrecała 

This is the world we live in
Last.fm
Last.fm
- grafik_com
Oglądam te wszystkie zdjęcia wykorzystane przez Ciebie speechless26 i niestety ale muszę stwierdzić, że są marnej jakości. Jeśli już dajemy coś do druku niech to będzie przynajmniej dobrej jakości a tak efekt będzie mizerny.Zauważyłam też że nie wpisywałaś miesięcy fontem tylko wkleiłaś bitmapę z miesiącami z innego kalendarza. Zdecydowanie nie nadają się do powiększenia na format A3 jak ktoś z Was pytał.
Drukarni jest u nas mnóstwo , wystarczy się rozejrzeć w jednej z nich pracuję :)
Pozdrawiam
Drukarni jest u nas mnóstwo , wystarczy się rozejrzeć w jednej z nich pracuję :)
Pozdrawiam