Nowiuteńki kalendarz, już na rok 2010.
Najlepiej iśc z tym do drukarni. Wydrukowac na ciut grubszym błyszczącym papierze (format A4) , zbindowac od góry (żeby poszczególne miesiące mogły się przewracac) i jest miodzio ;)
okładka:
końcówka roku 2009:
rok 2010:
Pozdrawiam:)
Ostatnio zmieniony ndz, 06 wrz 2009, 14:35 przez speechless26, łącznie zmieniany 1 raz.
viva201 pisze:nie trzeba do drukarni ;P wystarczy kupić papier do zdjęć formatu a 4, dziurkacz i po sprawie ;)
dzx speechless26
EDIT: dlaczego nie ma GITM
to zależy, kto ma jaki luksus:) moja drukarka drukuje czarno-biało:)
Give in to me? Oj tam, Kasia:) W następnym roku Ci zrobie! Ale przyznam Ci się, że nawet chciałam, tylko jakoś nie pasowało...
speechless26 przeszłaś samą siebie, ale mam pytanie, czy jeśli wydrukuję na A3 to się nie rozjedzie, ale nie siądzie jakość? nie posiadam drukarki i muszę tuptać do drukarni, a nie chciałabym płacić podwójnie.
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
insomniaof pisze:speechless26 przeszłaś samą siebie, ale mam pytanie, czy jeśli wydrukuję na A3 to się nie rozjedzie, ale nie siądzie jakość? nie posiadam drukarki i muszę tuptać do drukarni, a nie chciałabym płacić podwójnie.
nie radziłabym. to jest zamierzone na A4 :) więc przy A3 piksele będą troche rozmazane. tak myślę...
Muszę to mieć!!!
Speechless26 mam ogromną prośbę, czy mogłabyś zrobić dla mnie kalendarz i mi go przysłać? mieszkam na "prowincji" i o żadnej drukarni nawet nie ma tu mowy. Bardzo mi zależy, zapłacę każdą cenę no prawie każdą
speechless26 ja również miałabym taka prośbę jaką ma LenkaLoveMJ..... Bardzo mi żależy...jest piękny.
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Speechless26, (każdy post w tym temacie się tak zaczyna więc nie chce być odmieńcem ;D)
Jesteś niesamowita.
Jutro idę do drukarni i kalendarz będzie wisiał nad mym łóżkiem.
Przede wszystkim - świetny dobór zdjęć, ze strony graficznej także znakomicie wszystko zrobione.
Także za rok czekam na następny ;)
(Od dziś moimi ulubionymi miesiącami będą maj, styczeń i październik )
Też muszę pochwalić - kalendarz jest boski. Ja akurat mam takie zboczenie, że pierwsza karta na jaką patrzę to sierpień. Zawsze jestem zawiedziona, że "takie nieładne zdjęcie mi tu dali...". Teraz jestem mile zaskoczona *smile*.
speechless26 pisze:I uwaga uwaga:) dla tych, którzy mieszkają "na prowincji" mogę zbiorowo wydrukowac i porozsyłac:)
Cóż, ja na aż takiej "prowincji" nie mieszkam, ale, że tak nieładnie się określę, lamer jestem i nie dość, że nie wiem o co pytać, to nie wiem też gdzie . Jak by to wyglądało cenowo? Bo może bym się podpięła...
Teresa pisze:Cóż, ja na aż takiej "prowincji" nie mieszkam, ale, że tak nieładnie się określę, lamer jestem i nie dość, że nie wiem o co pytać, to nie wiem też gdzie . Jak by to wyglądało cenowo? Bo może bym się podpięła...