Bylo prawie jak na Brooklynie
Who's bad?
Nie wiem, czy ktoś o tym wiedział... nas "zgarnięto" (sami się przyczepiliśmy?akaagnes pisze:No właśnie co z tymi nagraniami? O co chodziło? Dlaczego niektórzy o tym nie wiedzieli? :( Podjechalibyśmy zamiast marznąć przy piwie na Piotrkowskiej/Piłsudskiego czekając na Was!!! i to BAD jeszcze moje najukochane, no nie........... :(:(:(
;)thewiz pisze:Obejrze to chyba dopiero po glebszym, bo na trzezwo to nie da rady.
Z tego, co wiem, to ma być w materiale tvp. Chyba nie wiadomo jeszcze dokładnie kiedy (chyba, że umknęło mi to info?)akaagnes pisze:Ktoś już wgrał to na sieć? Jest to gdzieś? Chcę to zobaczyć!
intelmet pisze:a ja się boję materiału z TVN. Mam nadzieję, że jednak mnie wytną, albo nie uwzględnią. Co mi strzeliło do głowy?
ale wy macie lęki (choć owszem wcale się nie dziwię) , ale udzielam wam nieproszonej rady :skonsultujcie się z lekarzem lub farmaceutąthewiz pisze:Ja sie tego materialu z przejscia podziemnego i ze studio normalnie szczerze boje. Obejrze to chyba dopiero po glebszym, bo na trzezwo to nie da rady.
![]()
Anielka1000 pisze:Pozwolę sobie zamieścić parę fotek z tegorocznego MJOWISKA dla tych którzy mnie o to prosili i innych ;) to tak żeby rzucić okiem:)
Nie mogłam zamieścić zdjęć z aniką , bo mi zabroniła :) Anika ty dzikusie!!!, a i nie wiedziałam czy z panią nauczycielką też mogę więc nie zamieściłam:)
Hehe, a jaki on tam tajemniczy, ale OK, tej wersji się trzymajmyulaeska pisze:Do Tajmniczego Erwina.
Nie wiem czy pamiętasz jak nazwałam Cię Tajemniczym Erwinem i nie wiedziałam kim jesteś. Byłeś wtedy w szoku, że jest ktoś kto Cię nie zna. Teraz już wiem i chcę podziękować Ci za Twój wkład w MJowisko 2009, na którym wyskakałam się przy muzyce Michaela (dzięki Tobie). No cóż zabrakło mi odwagi aby podejść i się przywitać. Ale może kiedyś w przyszłości będzie mi dane poznać Cię osobiście. A na chwilę obecną dzięki za to, że racząc nas muzyka Michaela rozsiałeś magiczną atmosferę. Pozdrawiam z Wrocławia Ula.