Kama pisze:czemu ja nic nie wiem, że wczoraj było spotkanie :(
gdzieś było napisane, że jest spotkanie :(
Kama fajnie, że już jesteś w Szczecinie nawet wczoraj się nad tym zastanawiałyśmy! Info o wczorajszym spotkaniu było ale w innym wątku!
Szkoda, że Cię nie było ale jeszcze wszystko do nadrobienia
Aga no a z Tobą to musimy coś wymyślić bo Twoja obecność też obowiązkowa! :)
Hallo!!!Witam Was wszystkich :)ja rowniez dziekuje za spotkanie i sorki jak ja nie lubie jak dzieci przeszkadzaja:(moze uda mi sie Dengerous i Thillera sprzedac babci???to wkoncu spokojnie porozmawiamy:)no ale i tak byłam twarda i do 24 buszowalam na forum:)kama normalnie telepatiia wczoraaj ciebie wykrakalysmy i zalowałysmy ze ciebie nie było z Nami:(to jak cos do soboty,tylko zeby była pogoda??:)buziaki
Widzę, że organizacja w toku, bardzo mnie to cieszy
Kama dobrze, że już jesteś na miejscu bo musisz nadrobić opowieści ze zlotu na ognisku
Aga coś wymyślimy, jak dojedziesz to może uda nam się zorganizować jakąś miejscówkę z noclegiem dla Ciebie! Nic się nie martw!
Hej Hej a gdzie reszta Szczecina???
A poniżej info dla... "wstydliwych" :
Jeżeli ktoś się martwi, że np. nikogo nie zna albo nie był w Łodzi to już nici z integracji to natychmist takie insynuacje należy zniszczyć!!! Spotkanie jest dla wszystkich "starych" i "nowych" ... i zapewniam, że nikt nie będzie osamotniony. W końcu jesteśmy MJówkami i musimy się trzymać razem Zrozumiano???
Pozdrawiam.
no no!!Kama nie martw sie mysle ze nas fanowMJkazdy pozna po humorach dziewczyny cos wam mowi imie Erwin ze zlotu?to własnie on sprzedaje te smyczkiMJ o ktorych wam wczoraj mowiłam:)kochaniutkie prosic o pogode na 12.09 .buziaki dla wszystkich
poisonivy pisze:Powstał plan na ognisko PartyTime jak pogoda pozwoli a znając MJówkowe szczęście to pozwoli.
Miejsce i czas do ustalenia na forum, ponieważ mamy ogromną nadzieję, że będzie nas więcej ale propozycje są takie:
- wstępny termin to sobota 12 wrzesień godzina 16:00, to żeby można było się odnieść,
- miejscówka to zajazd na Głębokim, tam są wydzielone miejsca gdzie bez problemów można palić... ogień Smile
- z rzeczy niezbędnych to oczywiście muzyka Dance like banana (ja zabiorę "jamnika" Izu płytki oczywiście z MJ)
- kiełbasy i inne rarytasy, do tego piwko Bezalkoholowe czy co tam chcecie
- wyśmienite humory i równie dobre nastroje obowiązkowo!!! Głupek
- będziemy plotkować Szeptanie , tańczyć dancing Michael Jackson , śpiewać i.... Piwko
...a gościem specjalnym będzie nasz Michael ...
Dziś ekipa dyżurna stwierdziła, że to doskonała forma integracji więc nie zastanawiajcie się zbyt mocno i na sobote rezerwacje zróbcie już dziś! Zaznaczam, że ognisko jest otwarte i serdecznie i mile widziani są WSZYSCY...
Szczecin jak będzie? Ja chcę, ja!
Pozdrawiam
mam nadzieję, że nam pogoda dopisze i że nas będzie dużo :)
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...