Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Dlaczego Diana...?
znajomi kiedys tak do mnie mowili a teraz kiedy uslyszlam to imie w Dirty Diana spiewane z takimi emocjami, za az mam ciarki za kazdym razem kiedy slucham tej piosenki. wiec musialo tak zostac.
Przy okazji przepraszam tych ktorzy mieli podobny nick wczesniej, ale mie moglam sie powstrzymac
Madame Tussaud to muzeum figur woskowych, jak wiecie:-) Stoi też tam nasz Michael - jak również wiecie:-)
W gazecie wydanej po jego śmierci, jest zdjęcie tej figury wystawionej w oknie. I tam stoi taka czarnoskóra dziewczyna i patrzy na nią. Pod spodem jest mniej więcej taki napis ,,Nowy York - fani wpatrują się w figurę Michaela Jacksona, specjalnie wystawioną w oknie wystawowym''.
Jakoś mnie to tak wzruszyło...no i jestem Madame Tussaud
,,Miał dom i rodzinę, spokojnie mógł żyć
Lecz często uciekał, by stanąć przed wami
By znów nabrać sił, by znów nabrać sił
Bo czasu miał mało, przeczuwał to(...)
[*]
Jeśli chodzi o mój nick, to nie wykazałam się oryginalnością xD
adula- od imienia Ada (czego chyba nei trudno się domyśleć )
a 8..hmm właściwie sama nie wiem czemu. Jakos tak wyszło xD
No ok to teraz czas na mnie. Mój nick blackvarnish jest żałosny. Jakieś 2 lata temu miałam odpały na emo styl a czarny lakier sie z tym kojarzy. A że wtedy zakładałam konta gdzie tylko się dało i wszedzie stosowałam ten nick to już mi tak zostało.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in. Last.fm
mój nick powstał od moich imion angela - bo Angelika m - Maria w - bo Weronika.... stąd nick angelamw