Poszukiwany Program Do...

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
alek_m92

Post autor: alek_m92 »

poszukuje programu do tworzenia muzyki. moglby ktos pomoc? w tym programie zeby mozna bylo wstawic gitare, bas czy takie tam
Awatar użytkownika
Commoner

Przegranie z VHS na DVD

Post autor: Commoner »

Czy jest ktoś na forum kto byłby tak dobry i przegrał mi pewien materiał z kasety VHS na komputer i wysłał mi przez internet zgrany już film? ma on około 15 minut, może mniej.

Oczywiście pokryłbym koszty przesyłki kasety VHS w obie strony.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Mogę Ci przegrać co tam chcesz, szczegóły pisz na PW.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Prawie odpowiedni temat chyba znalazłam...
W laptopie mam wejście hdmi i zastanawiam się, czy z niego jakiś użytek może być: a konkretniej, czy da się dzięki niemu nagrywać programy tv? (znaczy podłączam laptop do dekodera n-ki, laptop używam go jako tv i nagrywam... taka wizja, no glupija, nim podmienię swój dekoder polsatu na n-kowy dekoder brata chciałabym wiedzieć, czy to w ogóle warte zachodu...) I przy okazji, czy istnieje jakiś freeware do nagrywania streamowych telewizji?
Googlowałam, nie dowiedziałam się w sumie niczego (poza jakimś programem typu trial, który do niczego jest)... a może tu się ktoś na takich rzeczach zna...
Dziękuję.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

HDMI jest odpowiedzialne za wyrazistość obrazu a nie za nagrywanie z tv na kompa
Musisz miec do tego Karte TV albo karte graficzną z wejsciem video. A jak chodzi o programy to do karty TV pewnie bedzie w sterownikach a VIVO (wejscie TV na k. graficznej) to chociazby Windows Move Maker.

google nie boli ;) http://forum.pclab.pl/t200366.html pierwsza lepsza strona ;)
pozdro
Obrazek
Awatar użytkownika
Ginny352

tutorial do programu Gimp

Post autor: Ginny352 »

Mam Gimpa 2, nie za bardzo potrafię go obsługiwać, lepiej radzę sobie z Photoshopem CS4;) Jeśli macie jakieś instrukcje (najlepiej obrazkowe) to proszę o pomoc. Jeśli sami byli byście chętni to na gg: 208011:) Dzięki za wszelką pomoc.
Heal The World
Make it a better place
For you and for me
And the entire human race
Justine1304

Ściąganie plikow z serwisu YT

Post autor: Justine1304 »

Mam do was pytanie. Jakich programów używacie by ściągnąć filmy z YT? Niedawno używałam VDownload ale coś się z nim dziwnego porobiło i nie mogłam już z niego korzystać. Polećcie mi jakieś dobre i łatwe programy bym mogła za jednym zamachem pobrać 20 filmów jak mogłam to zrobić z VDownload. Bardzo mi na tym zależy.
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

Chyba tutaj to pasuje ;-)
Więc, mam pewien problem. Chodzi o to, że mam podłączoną wieże do komputera i głos np z youtube czy z wrzuty nie działa mi, a jak np właczę muzykę na winampie to gra. Może mi ktoś pomóc?Co mam zrobić żeby działało?
Proszę o pomoc :-)
Dzięki z góry :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

a jak masz podłączone słuchawki albo normalne głośniki to ci odbiera z YT, czy tylko na wiezy?
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Awatar użytkownika
MacJack50

Post autor: MacJack50 »

Justine1304
http://keepvid.com/ ;-)
Obrazek
"Together we can heal the world and make it a better place."
"GO FOR YOUR DREAMS!"
Awatar użytkownika
M.J | Kubaa

Post autor: M.J | Kubaa »

Poszukuje Programu Do.. Łączenia części filmów

Wypróbowałem już kilka programów ale każdy zawsze jakoś nie podołał zadaniu. :D

Z Góry Dziękuje.
Obrazek
Awatar użytkownika
wilchelm111

Post autor: wilchelm111 »

M.J | Kubaa pisze:Poszukuje Programu Do.. Łączenia części filmów

Wypróbowałem już kilka programów ale każdy zawsze jakoś nie podołał zadaniu. :D

Z Góry Dziękuje.
Sony Vegas 8.0 albo windows movie marker tylko te programy nadają się do łączenia części filmów i efektów specjalnych ( mówię o sony vegas z tymi efektami).
Obrazek
ODPOWIEDZ