Wspomnienia po MJowisku 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

niespodzianka WIELKIE DZIĘKI! nawet siebie dojrzałem :) wszystko mi na chwilę wróciło... ja chcę jeszcze raz...
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
pawlinka

Post autor: pawlinka »

intelmet pisze:
P.S. 25 czerwca zmienił się mój pogląd na śmierć
mój też! już się nie boję :happy: bo Majk czeka:)
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Cieszę się, że chociaż na tyle się przydałam ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

Filmik z "Man in the mirror" wburzył mnie. .
Oczywiście nie z waszego powodu ;-) tylko z powodu mojego smarkatego wieku. :surrender:
Jak bardzo chciałabym się znależć na takiej imprezie.Boże.. :surrender: Chyba 18 zorganizuje tylko i wyłacznie z muzyką Mike'a. ;-)
Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

pawlinka pisze:
intelmet pisze:
P.S. 25 czerwca zmienił się mój pogląd na śmierć
mój też! już się nie boję :happy: bo Majk czeka:)

oto właśnie mi chodziło, czekałam tylko aż moderator mi to wywali, a tu proszę poparcie.

to był najseksowniejszy facet świata, który był jednocześnie przystojnym mężczyzną, ale równie dobrze mógłby być piękną kobietą
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

niespodzianka pisze:Łał, zazdroszczę Wam. Chciałabym już zobaczyć Bad w Waszym wykonaniu ;-)
Ja już wiem że wyszło lepiej niż film REJS :smiech: to był spontan na maxa pan kamerzysta latał wokół nas jakby nie wiedział do czego służy kamera :P
Mike pisze: Kurcze a jednak mogłem sie przypomnieć z moim Tribute, bo nawet nasz Thriller był zawiedziony, że w końcu nie zatańczyłem Tribute (za rok to spełnię, i także poza konkursem:P)
A ja bym chciał bardzo abyś wystąpił w konkursie ;-) brakuje w nim Twej rywalizacji.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
lukas_art_no1

Post autor: lukas_art_no1 »

biedny pan kamerzysta :) w jego oczach było widać wielkie cierpienie glupija

Tanczerzu za rok postaram troche z Tobą powalczyć :wariat: może nie jestem MIke ale zawsze cosik :mj:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

tancerz pisze:Ja już wiem że wyszło lepiej niż film REJS Buhahahaha to był spontan na maxa pan kamerzysta latał wokół nas jakby nie wiedział do czego służy kamera :P
Trzeba było mu pokazać jak powinien wyglądać teledysk a la Jackson ;>
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

majkelzawszespoko pisze:na potrzeby telewizji tvp łódź w przejściu podziemnym niedaleko stacji kolejowej 'łódź fabryczna', garstka fanów imitowała klip 'bad'.
M.Dż* w roli głównej i reszta fanów w tle.
tańce podskoki i kupa śmiechu.

ja niestety musiałem odpaść z tej części szalonego dokumentu z powodu kontuzji kolana, ale akcja jak najbardziej na plus.

czekamy jak to wyjdzie.
pozdrawiam wszystkie gwiazdy z planu!

whos bad?!
To było dopiero wydarzenie ;D. Ale nas kopnął zaszczyt ;D Strasznie się cieszę, że mogłam w tym uczestniczyć. Jestem w niebo wzięta, że trafiło też na mnie ;) Chyba nawat nieźle nam poszło(pomijając nasze spóźnione reakcje na znak-biegnijcie za mną;P). Ale to się dopiero okaże po emisji w TV ;D. Już się boję. Fajnie będzie oglądać się na ekranie siedząc w fotelu i jedząc popcorn popijając Coca colą(Pepsi mówimy nie ;P);D.

'You know I'm bad, I'm bad come on, you know.
And the whole world has to answer right now
just to tell you once again' ;D
Ostatnio zmieniony pt, 04 wrz 2009, 22:24 przez Beti_90, łącznie zmieniany 6 razy.
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

a jaki to bedzie kanał,może będzie na bardzije dostepnej stacji? ;-) Czy tylko wyemitują to w łódzkiej regionalnej telewizji?
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Ja też jestem ciekawa na jakim kanale będzie emisja.. :knuje:
I ciekawe jak to wyszło, już sie boje.. :nerwy: :smiech:
Ale zabawa była świetna, kupa śmiechu i miłe wspomnienia ;-) ;-)
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

watek numer :1

Tancerz ma racje.........Czas zlecial za szybko.....tyle osob jeszcze bylo do poznania a tu prosze koniec party...game over....ja sam najawiecej ludzi poznalem na Piotrkowskiej, oraz w kinie, co prawda niektore znajomosci byly bardziej niz przelotne, ale zawsze.......na elektrycznej " potancowce", udalo mi sie tylko zamienic pare slow z ludzmi tanczacymi obok, oraz pstryknac kilka fot z napotkanami Mjowkami.......

Ps do Tancerza......jesli istnieje taka mozliwosc, to czy moglbys kolego wrzucic swoj tegoroczny wystep z Mjowiska na youtuba........dales swietne show, fajnie byloby to zobaczyc raz jeszcze...

watek numer: 2

Dzieki Niespodzianko za twoj filmik.....nie wiesz nawet jak wielka NIESPODZIANKE hahaha, oraz radosc mi sprawilas tym "teledyskiem" Man in the mirror z Elektrowni.......wrocily wspomnienia, najfajniejsze jest to, ze zostalem nawet troche uwieczniony na twoim filmiku...tak wiec mam cudowna pamiatke, co prawda troche sie ciskam na parkiecie ale to chyba bylo dozwolne w zaistnialej sytuacji.......

watek numer:3

Dalej mi teskno za Michaelem, teraz dopiero rozumiem, jak kochalem oraz kocham tego człowieka.......łacze sie duchowo z wszystkimi czujacymi podobnie.

Wszystkim Mjowkom zycze wspanialego weekednu ;-) ;-)
Awatar użytkownika
katnisza

Post autor: katnisza »

Ale mieliscie tam magiczna atmosfere ;-) Tak zaluje, ze nie moglam tam byc, pewnie wtedy by mi ulzylo :wariat: wiśnia1994 czuje dokladnie to co Ty :surrender: A tak nawiasem mowiac to tez bardzo chetnie zobaczylabym 'Bad' w Waszym wykonaniu :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

Trochę późno ale wczesniej nie dałam rady.

Czuje że muszę podziekować Kindze (siadeh_) poprostu za to że jest, bo mało takich ludzie na świecie którzy odwdzieczyli by serdeczny 'dziekczynny' uścisk nieznajomego i dodało kilka miłych słow ;-) Pewnie nie wiesz nawet kim jestem Kingo ale to nie ma znaczenia, naprawde mnie to poruszyło i wiem dzieki temu że warto było tam przyjechać :)

Do zobaczenia następnym razem 'MJówki' :)
Awatar użytkownika
elmoro

Post autor: elmoro »

majkelzawszespoko pisze:na potrzeby telewizji tvp łódź w przejściu podziemnym niedaleko stacji kolejowej 'łódź fabryczna', garstka fanów imitowała klip 'bad'.
M.Dż* w roli głównej i reszta fanów w tle.
tańce podskoki i kupa śmiechu.

ja niestety musiałem odpaść z tej części szalonego dokumentu z powodu kontuzji kolana, ale akcja jak najbardziej na plus.

czekamy jak to wyjdzie.
pozdrawiam wszystkie gwiazdy z planu!

whos bad?!
Ej no genielnie...tez bym chciała, ale coż mnie ten zaszczyt nie spotkał :smutek: Z takich spontanicznych akcji zawsze jest kupa śmiechu :dance:
Whatever Happens...we love you MJ, we do.
ODPOWIEDZ