Skąd się wzięły Wasze nicki?
-
- mimi-yoshi
:D Ciekawe zainteresowania :D. Moje koleżanka ma zamiar zostać policjantem śledczym i zaproponowała, że może mi pomóc w zaplanowani zbrodni doskonałej xd.natasha007 pisze:Kryminalistyka, Kryminologia czy Antropologia Sądowa to jest to
Mój nick o.O jest idiotyczny- I know :D.
Pierwszy człon wyjęty znikąd, drugi- hm, powiązanie z postacią stworzoną przeze mnie w wieku 12 lat :D i jej skrótem od imienia. Jako że "tworzę" me skromne "dzieło" od nowa, może kiedyś jakieś strony zamieszczę, tylko uprzedzam, że można dostać oczopląsu xd.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
-
Sunsine...
od słowa w jednej z moich ulubionych piosenek MJ, która daje mi energię na cały dzień..
jeden ze starszych utwórów Michaela :)
na pewno kojarzycie
Don't you blame it on sunshine
Don't blame it on moonlight
Don't blame it on good times
Blame it on the boogie
A w ogóle to - Ain't No Sunshine.. when he's gone ;(
od słowa w jednej z moich ulubionych piosenek MJ, która daje mi energię na cały dzień..
jeden ze starszych utwórów Michaela :)
na pewno kojarzycie

Don't you blame it on sunshine
Don't blame it on moonlight
Don't blame it on good times
Blame it on the boogie
A w ogóle to - Ain't No Sunshine.. when he's gone ;(
Ostatnio zmieniony pt, 04 wrz 2009, 0:37 przez Sunshine, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Dzwoneczek - Od zawsze fascynuje Mnie świat bajek, baśni etc. Marzyłam, żeby być Piotrusiem Panem, cóż Michael był pierwszy, a Ja jako mała dziewuszka zawsze musiałam się zadowolić rolą Dzwoneczka.
MJJ - wiadomo... 

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
- Michael FOREVER!!!
Ashiya - bohaterka jednej z moich ulubionych japońskich dram. (mimo, że postaci nie lubiłam, to drama genialna i imię też przyjemne xP) Poza tym kojarzy mi się z Asią - moim imieniem. A co do 89 - wiadomo, rok urodzin.~
Michael…
We DO care about You..
You are another part of us.
R.I.P… in “place with no name”..
We DO care about You..
You are another part of us.
R.I.P… in “place with no name”..
Phoenix - takie skojarzenie: żyłam w fałszu, myśląc, że media mówią prawdę o Michaelu. Jego śmierć była niejako bodźcem do szukania informacji o nim. Dowiedziałam się wiele dobrych rzeczy i sparzyłam się tym, w co wcześniej wierzyłam. Sparzenie - ogień. Spalić złe rzeczy, by dać miejsce tylko dla tych nowych i dobrych. Odrodzenie, jak feniks z popiołów. A potem jeszcze angielski miał trochę do powiedzenia...
ech, trochę to grafomańskie :/
ech, trochę to grafomańskie :/

Jestem na tym forum już taak długo a dopiero teraz zauwazyłem, że nie napisałem skąd się wzięła nazwa mego nicka. A więc : bo lubie taniec
dziękuję ;] hahahaha.

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E