siadeh_ pisze:Szybciej...znacznie szybciej...
"This is it w kinie"????
NO, cieszę się, że odzyskałaś humor. Czyli to co kombinuję z dziewczynami, musimy przyspieszyć.siadeh_ pisze:Olaboga! Oswiadczaja mi sie! czy ktos to nagral , czy ktoś to nagrał sie pytam :P ale nic to...mam na pismieintelmet pisze:Ja się chyba z nią łożenię HAHA
...pzdr
s_
BaD21 pisze:Ogólnie impreza super..jestem bardzo zadowolona że tam "z Wami" byłam... chociaż czułam się trochę odosobniona... Chciałam złapać z kimś kontakt..niestey nie wyszło... Bo ludzie bawili się w grupkach i nie bardzo byli skłonni do zawierania nowych znajomości.. Ale cóż nie po to tam pojechałam.. Jakby mogła się do mnie odezwać MJdoris byłabym bardzo wdzięczna:-) Kiniu dziękuję że dzięki Tobie mogłam tam być Jesteś SUPER
rocznica koncertu na Bemowie?siadeh_ pisze:Szybciej...znacznie szybciej...
Tak. To ja. Dokładny opis ubioru... aż tak źle, że zapadłem w pamięci.SunsetDriver83 pisze:Do Pana Dangerous
Wyczuwam pewne podobienstwo, pomiedzy moimi obserwacjami a zaistnialym zdjeciem hahahhahahahah
czy to Pan bawil sie w trampkach i czarnej kamizelce.....jesli tak, to ups.......wziolem Pana za kogos innego plus myslalem, ze wszedl Pan przez jakies wtyki hahahahahaahha.........