Wspomnienia po MJowisku 2009
Ioreta miło Cię poznać i wiedzieć jednocześnie jak wyglądasz. A co do wystawy w Heliosie to najprawdopodobniej w niedzielę. Myślę, że może jeszcze jakieś dziewczyny od nas się zbiorą. Nie wiem jednak tego dokładnie. Wystaw trwać bedzie od 4 do 10 września. Ale wiadomo, że już jak szkoła się zaczęła to z czasem gorzej (u mnie akurat nie, ale u innych i owszem). W razie czego napiszę Ci na pw jeśli chcesz. Pozdrawiam Ula.
"Zabrałem Twoje serce ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedlem"
"Zabrałem Twoje serce ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedlem"
Odchodząc zabrałeś moje serce.
- speechless26
- Moonwalker24
O to chodzi? Ta głowa należy do mojej skromnej osoby. Panna Anielka ma lepsze foto, bardziej wyraziste może wstawi.SunsetDriver83 pisze:Czy to byly osoby z zewnatrz, calkowicie niezwiazane z tematem to nie wiem,jeden chlopak mial na glowie wyciete inicjaly MJ, wiec chyba wiedzial w jakim charakterze bedzie impreza, nie znalazl sie tam z przpadku,chyba,
ze,byl to jeden z naszych, w co watpie, bo nie widzialem go na przemarszu,ani w kinie........moge sie mylic.......ale bardziej obstawiam kwestie,znajomosci z managementem lokalu......stad wejscia bez zaproszen.....dla tych, ktorzy,siedzieli w lozach........znajomosci czynia cuda hahahahahahahahah
http://yfrog.com/58p6120101j
siadeh_ pisze:Wierzcie mi, ze nie trzeba bedzie czekac rok... tylko duzo, duzo, duzo krócej
...pzdr
siadeh_MJówka_głównodowodząca_
ludki to brzmi jak groźa UUUUUUUU nie mogę się doczekać.

Ja się chyba z nią łożenię HAHA
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
dk997 pisze:Ale mnie chodziło w takim razie o Ciebie, a nie o dziewczynę z bukietem, czyli wychodzi na to, że agatą**intelmet pisze:Nasze dyskusje z zafascynowaną dziewczyną były kontynuowane (to agata** na forum, ale poznałyśmy się w Łodzi.a dla mnie krateczka, paseczki, wszystko jedno
teraz to się zawstydziłam. wobec tego zachęcam, byś następnym razem koniecznie do nas podeszła. zapamiętuję sobie twój nick
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...