Sunshine
Sunshine
Cześć.
jestem dość długo fanką Michaela, jakoś nigdy dotąd nie szukałam miejsca, w którym mogłabym odnależć fanów MJ..
raczej słuchałam płyt MJ w domowym zaciszu, relaksują się przy Jego muzyce i dobrze bawiąc.
W tym roku jednak w jego urdziny było mi tak strasznie źle, smutno i samotnie, że poszukałam i znalazłam... Wasze forum.
Troszkę się wgryzam w panującą tu atmosferę podczytując to i owo.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Z góry przepraszam, za duble, ale wszystkiego tutaj nie ogranę, nie da się :)
Acha, dodam, troszkę o sobie. Marta, lat 30, Wrocław.
jestem dość długo fanką Michaela, jakoś nigdy dotąd nie szukałam miejsca, w którym mogłabym odnależć fanów MJ..
raczej słuchałam płyt MJ w domowym zaciszu, relaksują się przy Jego muzyce i dobrze bawiąc.
W tym roku jednak w jego urdziny było mi tak strasznie źle, smutno i samotnie, że poszukałam i znalazłam... Wasze forum.
Troszkę się wgryzam w panującą tu atmosferę podczytując to i owo.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona.
Z góry przepraszam, za duble, ale wszystkiego tutaj nie ogranę, nie da się :)
Acha, dodam, troszkę o sobie. Marta, lat 30, Wrocław.
Ja też jestem na forum od niedawna i tak samo jak ty zarejestrowałam sie dopiero teraz nie z tego względu, że nagle zaczełam lubić Michaela, bo uwielbiam go już troche dłuższy czas( może nie bardzo długi ale jednak), ale dlatego że nie czułam wcześniej aż takiej potrzeby udzielania się(i nie lubię się za bardzo nigdzie rejestrować), ale teraz to się zmieniło :)
Więc witam cię serdecznie :)
Więc witam cię serdecznie :)
- Michael FOREVER!!!
Witaj Marto ja też jestem fankę MJ baaaardzo dłuuugo, bo aż od 1984 roku, i tak właśnie moja początkowo młodzieńcza fascynacja przeobraziła się w dojrzałe uczucie ( nie mam już plakatów na ścianach, ale wciąż się wzruszam jak go widzę i słucham-zwłaszcza po Jego śmierci nastąpiła eskalacja moich uczuć)..Dlatego postanowiłam tu dołączyć i żałuję że nie wcześniej,
pozdrawiam
Ania
pozdrawiam
Ania