WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym
- anula__1994
Khym. Proszę o spokój!
janetj, nie bój żaby, Corass ogólnie jest spoko, może ma zły dzień ;D
Corass, trochę wyluzuj ;) Nie odstraszaj nam tu nowych, w końcu im więcej osób dba o Solny, tym lepiej.
I nie ma co się kłócić. Podpisy trza zebrać, a janetj bez obaw, że ktoś ją zje, może przyjść i poznać ludzi.
janetj, nie bój żaby, Corass ogólnie jest spoko, może ma zły dzień ;D
Corass, trochę wyluzuj ;) Nie odstraszaj nam tu nowych, w końcu im więcej osób dba o Solny, tym lepiej.
I nie ma co się kłócić. Podpisy trza zebrać, a janetj bez obaw, że ktoś ją zje, może przyjść i poznać ludzi.
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Paris, kochanie, ale ja nie jem ludzi. Ja pije krew.
A janetj chyba ma bardzo dobrą krew, skoro twierdzi, że coś sobie uroiłam.
Paris, ja nie jestem spoko! xD
A janetj chyba ma bardzo dobrą krew, skoro twierdzi, że coś sobie uroiłam.
Paris, ja nie jestem spoko! xD
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
- anula__1994
Ufff... To dobrze Daddy, bo już myślałam, że połykasz w całości...
Obie żeście sobie coś uroiły, obie jesteście zue, koniec tematu, dobranoc wszystkim.
Och, bo ja nie wiedziałam jak Cię inaczej określićCorass pisze:Paris, ja nie jestem spoko! xD

Obie żeście sobie coś uroiły, obie jesteście zue, koniec tematu, dobranoc wszystkim.
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
- jeannerose
Cześć, chciałam Was zapytać, jestem z Legnicy i tutaj mogłabym pozbierać podpisy, albo kiedy zawitam do Wrocławia, możecie mi wysłać na e-maila treść petycji- żeby była taka sama.
Do kiedy mamy czas? I miłego świętowania, ja dzisiaj nie mogę być z Wami niestety, ale spędziłam tam ostatnio trzy godziny w nocy (pod pomnikiem) i naprawdę wiele osób zatrzymało się aby zapytać dlaczego tak siedzę i wielu osobą można w ten sposób sprostować błędne myślenie na bzdurne plotki. Dlatego uważam że jest potrzebne takie miejsce, jeśli nie to, chociaż mi bardzo odpowiadało, bije od niego aura refleksji ;)
Do kiedy mamy czas? I miłego świętowania, ja dzisiaj nie mogę być z Wami niestety, ale spędziłam tam ostatnio trzy godziny w nocy (pod pomnikiem) i naprawdę wiele osób zatrzymało się aby zapytać dlaczego tak siedzę i wielu osobą można w ten sposób sprostować błędne myślenie na bzdurne plotki. Dlatego uważam że jest potrzebne takie miejsce, jeśli nie to, chociaż mi bardzo odpowiadało, bije od niego aura refleksji ;)
"Though I'm with you I am far away and nothing is for real "
jeannerose, sądzę, że w ten sposób nie pomożesz. Jeśli dobrze zrozumiałam, wrocławscy fani zbierać będą podpisy pod petycją o utworzenie miejsca pamięci dla Michaela (tak jak była wcześniej mowa o tej kładce). Legniczanie nie mają raczej nic do powiedzenia w sprawie nieswojego miasta...
Jak udało się spotkanie?
Jak udało się spotkanie?
Nie-e.
Zbieramy podpisy by dodać je jako załącznik do listu do Prezydenta Wrocławia by powstało takie miejsce upamiętniające Michaela.
Zbieramy podpisy by dodać je jako załącznik do listu do Prezydenta Wrocławia by powstało takie miejsce upamiętniające Michaela.
Michael, kocham Cię.
Michael, kocham Cię.
-
Łał...super. Kocham was xD lizyłam że wszystko sie uda i ze bedzie ładnie i sie nie zawiodłam:) świetnie dziewczyny! jeśli chodzi o podpisy..to KONIECZNOŚĆ! proponuje we wtorek
wtedy (po rozpoczęciu roku) duzo ludu idzie na rynek i..mozna zebrać sporo podpisów ^^
aha i jeszcze jedno...Corass kochanie jak wam poszło w urzędzie miasta? Bo ja właściwie nic nie wiem xD walczymy o Solny czy...o cokolwiek xD

aha i jeszcze jedno...Corass kochanie jak wam poszło w urzędzie miasta? Bo ja właściwie nic nie wiem xD walczymy o Solny czy...o cokolwiek xD

Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
Nie, Teresa, bo nie zbieramy podpisów pod petycją. Wiem, czepiam się.
Przy okazji.
Ja, Kamila i Baśka mamy powiązania z XIII LO.
Przy okazji.
Michael, kocham Cię.
Michael, kocham Cię.
Corass pisze:Nie, Teresa, bo nie zbieramy podpisów pod petycją. Wiem, czepiam się.
*zastanawia się* Racja. Złe słowo. Miałam raczej na myśli, że wniosek jest taki sam.
Teraz druga czy trzecia gim? (wspominałaś, że jesteś w gimnazjum, ale w tym samym zespole szkół, tak?)Corass pisze:Przy okazji.
Fakt. Żałuj.janetj pisze:mm.. patrząc no to zdj żałuje ze mnie tam nie było.. ;(ale niestety siły wyższe.. ale przynajmniej byłam w domu.. sam na sam z jego muzyka :D
Ja - do drugiej gimnazjum.Teresa pisze:Teraz druga czy trzecia gim? (wspominałaś, że jesteś w gimnazjum, ale w tym samym zespole szkół, tak?)Corass pisze:Przy okazji.
Kamila - do trzeciej gimnazjum.
Baśka - do pierwszej liceum.
A ty?
Michael, kocham Cię.
Michael, kocham Cię.