Mam problem przy rozpakowaniu tych plików, może mi ktoś udzielić informacji?
Otwieram WinRARem i w połowie mi przerywa - pokazuje się komunikat, że brakuje jakiegoś wolumina czy arkusza. Wie ktoś może co się dzieje?
Będę wdzięczna za pomoc.
Parwin88 pisze:But please upload your Videos in to Rapidshare.com or 4shared.com . . . I can't use Megaupload !!!!!
Hello!
Ufortunately only some videos are uploaded on Rapidshare.com at the moment 'cause I have no time to upload them all on rapidshare and it would take ages but I will try upload more on that server in some time.
liberian wrz 87 pisze:Mam problem przy rozpakowaniu tych plików, może mi ktoś udzielić informacji?
Otwieram WinRARem i w połowie mi przerywa - pokazuje się komunikat, że brakuje jakiegoś wolumina czy arkusza. Wie ktoś może co się dzieje?
Będę wdzięczna za pomoc.
Rozpakuj to 7-zip'em na pewno wszystko przebiegnie bez problemu :)
Oh Cool! Thank you so much!!!
By the way! would you please upload Michael Jackson - Interview - Talking with Oprah (DVD) again? but this Time on Rapidshare.com or 4shared.com but if you please!
butterfly26 pisze:
Parwin88 pisze:But please upload your Videos in to Rapidshare.com or 4shared.com . . . I can't use Megaupload !!!!!
Hello!
Ufortunately only some videos are uploaded on Rapidshare.com at the moment 'cause I have no time to upload them all on rapidshare and it would take ages but I will try upload more on that server in some time.
Butterfly26, mam problem z 3 częścią BBC Documentary 29.08.1998... Możesz to sprawdzić i ewentualnie naprawić? Pobierałam już dwa razy. Mam komunikat, że jest błąd CRC. Nie mogę rozpakować pliku VTS_01_3.mpg.
Z góry dziękuję!
Spróbuj rozpakować 7-zipem, kilku osobą już pomógł. Niestety nie bardzo mogę to sprawdzić, musiałabym sciągać na dysk i rozpakować. Może któryś z tych dwóch partów VTS_3 się nie dociągnął. Pierwszy powinien mieć 200 mb a drugi 169. Sprawdź. Niestety tylko tak mogę pomóc. Ewentualnie mogę wrzucić jeszcze raz te dwie części ale nie wiem kiedy...