W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
eEwucHh nowa na forum ;) Majkela zaczęłam na poważnie słuchac w wieku 12 lat( 4 lata temu)na 12 urodziny dostałam płyte "Blood On The Dance Floor" i się zakochałam <3 na 14 urodziny dostałam koncert "Live In Bucharest" i nie mogłam się odciągnąc od telewizora, na 15 płyte "Bad", a na urodziny w tym roku dostałam składanke Majkela <3 i uważam że nie ma lepszego artysty od niego. Nie wierze w żadną rzecz jaka jest napisana w internecie, nie rozumiem czemu tak go krzywdzą. Uwielbiam w nim tak wielką miłośc do ludzi i świata. Mogę go słuchac dniami i nocami, oglądac jego teledyski codziennie, zakochałam się w każdym jego ruchu, w każdym słowie i we wszystkim co robi <3 Wiem, że teraz po śmierci, mam lepiej.. i wierze, że wie o tym że my jesteśmy z nim i patrzy na nas z góry, dając nam tą samą miłośc jak za życia .. <3
I LOVE YOU MAJKEL <3 pozdrawiam
`..Love is a feeling
Quench my desire..` <3 . [*][/b]