Świetny pomysł Jestem za tez mam 26 lat i dla mnie bedzie to super zabawa przede wszystkim A pomyslcie gdyby rzeczywiscie udalo nam sie czegos nauczyc hehe
Problem sali czy ustalenia godzin to jest najmniejszy problem Wiekszym jest ze moim zdaniem powinien nas ktos poinstruowac - w sensie jakis profesjonalny tancerz Moze by wyslac zapytanie do jakis mlodych nauczycieli tanca i zapytac czy zorganizowali by takie lekcje polegajace tylko i wylaczenie na tanczeniu ukladow Michaela Zapytac ile by za to wzieli Mysle ze byloby duze zainteresowanie Co wy na to? niech kazdy poszuka takich tancerzy is probuje wyslac im zapytanie (zaznaczajac ze jest duze zainteresowanie tematem) i napisze potem co sie dowiedzial
Ja sama mam znajomych tancerzy wiec moge popytac
Pozd i piszcie
p.s. tak przy okazji czy w dniu urodzin michaela jest organizowane jakies spotkanie w Poznaniu?
kiedyś chodziłam na poznańskie zloty jumpstyle, to jest taki styl skoków i tańca zarazem ;)
spotykaliśmy się średnio co 2 tygodnie, jak było ciepło to na Placu Wolności, jak było zimno to wynajmowaliśmy salę gimnastyczną na Dębcu w jakiejś szkole ;) nie wychodziło to drogo, jakieś pare zł od osoby ;)
a uczyliśmy się.. każdy od każdego ;)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Według mnie jezeli chodzi o naukę tanca - to bardzo dobry pomysł... kazdy od kazdego by cos załapał i było by ogólnie zabawnie.
Jezeli chodzi o nauczycieli,,przypuszczam ze niektórzy fani nieźle tancza i nie ma potrzeby wynajmowania nauczycieli...
Jezeli chodzi o miejsce i organizacje:
A) miejsce - mały problem - wystarczy (przykładowo) w mojej szkole wynajac sale gimnastyczna np, w kazda sobote o godz 16.00 NA 2 godz. (np.) to nie wychodzi drogo.. to tylko luźny przykład.... tzn ze o miejsce bedzie łatwo...
B) organizacja - co tu do organizowania - magnetofon kilka głosniczków jeden fan przynosi płyty i juz mamy...
to chyba wszystko... jezeli chodzi o tom sale gimnastyczna moge dowiedziec sie czy to mozliwe ( a raczej napewno ) i ile kosztuja takie "warszaty" tzn wynajmowana sala przez (np.) 2 godz. ( napiszcie ile według Was takie spotkanie powinny trwac zebym nie zapytała np o 3 godz ,a spotkanie beda trwac 1godz.) odezwe sie jak bede wiedziec :) pozdrawiam Poznaniaków ")
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Wynajęcie sali na 1 godz. = 100zł a na 1.30min 150 itd...
Jezli poszło by np. 10 osób nie wychodziłoby to drogo...oprócz sali gimnastyczney jest sala do tanca z lustarmi ...ale ona jest mała i to kosztuje mniej wiecey 50zł - 1 godz 75zł- 1.30min itd...
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
przy nastepnym zebraniu musimy cos ustalic. przez forum się nie da. pomysł extra. wczoraj rozmawiałyśmy o tańcu z darią, naszym nowym uczestnikiem balang. a tu proszę - znalazłam ten wątek. moze tak być?