W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich starych i nowych fanów.Mam na imię Kasia to są moje pierwsze kroki na tym forum i jeszcze troche nieśmiałe ale mam nadzieje że szybko sie to zmieni i przygarniecie mnie do swojego grona.
Mieszkam w Zabrzu.Za rok skończe szkołe i czekają mnie egzaminy końcowe bo ucze sie na terapeute zajęciowego ale chce jeszcze zachaczyć o jeszcze jedną szkołe o profilu opiekun medyczny :) będąc młodszą nie interesowałam sie za bardzo życiem prywatnym Michaela bo też nie miało sie internetu a to co opisywały media i gazety to do dziś opadają mi ręce.Owszem lubiłam kilka jego piosenek zawsze jak leciały w radio to buźka zaraz mi sie uśmiechała nie mam pojęcia co te piosenki miały takiego w sobie....dopiero niedawno gdy zdobyłam większość płyt zaczełam słuchać jego piosenek i do dziś nie umiem sobie darować że dopiero teraz odkryłam jakim był artystą zresztą na pewno nie tylko ja.
Cześć aisak
można by powiedzieć że mam z tobą co nieco wspulnego...
otóż mój mąż teraz od września będzie również uczył
się na terapeutę zajęciowego.....
W Dąbrowie Górniczej a ty gdzie chodzisz do szkoły?
jeśli można zapytać
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Ucze sie w Zabrzu :) ciesze sie że ten kierunek jest coraz bardziej popularny :) mi sie osobiście bardzo podoba i nie żałuje że wybrałam akurat ten kierunek a napewno później bede pracowała w tym zawodzie. Ponieważ bardzo ciekawe są zajecia na pracowni w szkole a praktyki też są ciekawe oczywiście jeśli lubi sie pracować i pomagać osobom niepełnosprawnym.