Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Michalina pisze:ja swój(jeśli chcesz wiedzieć)to kupiłam w hurtowni za ok.40 zł.
Były jeszcze w kratkę i różne,a to strona: http://czapkadaszek.com.pl.Poszukaj w ciuchlandach(może nie masz zwyczaju,ale fajne rzeczy można znaleźć) ,hurtowniach,sklepach markowych.(swoją drogą fajne macie kolory herbu i flagi)
Dzisiaj miałam okazje odwiedzić O2 arenę. Smutno było. Stala tam taka dziewczyna. Wyglądała tak, jakby była tam już jakiś tydzień.
Przyniosła pod tablice kilka zniczy i gdy chociaż jeden zgasł, od razu go zapalała. Mam tylko nadzieje, ze sobie nic w tym smutku nie zrobi.
Tymczasem zapodam fotki. Pierwsza na podglądzie, reszta zalinkowana
Ja:
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
Natalie piekna dziewczyna z Ciebie Bylas tam pare godzin przede mna ! I znowu chce mi sie ryczec....
Ta folia ze zlotymi napisami to tez Twoje dzielo ???
Naomi.best cud, miod istota ! Fota z Michaelem boska
Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me
Boże natalie jak zazdroszczę.
Jak patrze na tę ścianę to juz mam łzy w oczach.Ilu ludzi tam już się podpisało.Gdyby Michael mógł to zobaczyć..
Ogromnie chciałabym napisać tam choćby "I love you MJ",tak w hołdzie naszemu aniołowi
Swoją drogą gdybym tam stanęła i pomyślała,że mógł tam grać,tańczyć i śpiewać MJ nie wytrzymałabym.. tego.. ehh
sory,ale juz teraz nie mogę,łzy.. bożee
loveyoumore pisze:Natalie piekna dziewczyna z Ciebie Bylas tam pare godzin przede mna ! I znowu chce mi sie ryczec....
Ta folia ze zlotymi napisami to tez Twoje dzielo ???
Heh... nie no ... dziekuje
Napis nie jest mój. Ja tylko przywiesiłam rysunki.
A masz jakieś zdjęcia, z Twojej wyprawy?
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Zdjec ktore przedstawiaja moja osobe nie mam, ale mam te ktore juz widzialas w watku My tribute to Michael - min te zwierajace Twoje rysunki
Mam jeszcze zdjecia mojej corki pod O2, ale nie zamieszczalam , no i samej hali, ale nie ma co pokazywac.
Promise me we'll always be
Walking the world together
Hand in hand where dreams never end
My star secret friend and me